keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Pupujusseja ja muita ministereitä

 Nyt pääministeri perkeleen äkkiä alas sieltä lahosta tornista. Sitäkö varten te perkeleen poliitikot halusitte riisua presidentti U. Kekkoselta valtaoikeudet, että nyt te perkeleen poliitikot ette pysty mihinkään muuhun kuin voivottelemaan ja toivomaan jotain paskan parasta, johon pystyy mikä tahansa pupujussikin kyyhötellessään pusikossa.

Oikein tottako sekö oli teidän paskan tärkeiden poliitikkojen perusajatus, että kun te riisuitte Kekkoselta kaiken vallan, niin sen jälkeen kenenkään poliitikon ei koskaan tarvitse vastata yhtään mistään? Hävetkää, te saatanan mitään sanomattomat, joiden korkein toive on löytää lähin pensas, johon päänsä painaa!

Parasta, mihin te poliitikot ilman valtaoikeuksia nykyään pystytte, on jakaa suomalaisten verorahat EU:n vaatimuksesta hamaan tulevaisuuteen sellaisille maille, jotka pystyisivät itsekin ottamaan itseään niskasta, jos vain kukaan ei laittaisi heidän niskaan miljardeja euroja ansaitsematonta rahaa! Ansaitsematon raha ei suinkaan kevennä ihmistä, vaan saa hänet vain entistä typerämmäksi.

Kysy vaikka keltä tahansa julkisen vallan psykologilta sitä juttua, koska olisi vallan typerää vallan hallintaa, jos ministeri ei pysty ajattelemaan edes niin korkeita ajatuksia kuin hänen palkollisensa.

Millä vitun järjellä te poliitikot pystytte selittämään sen, että se oli Suomelle pelkäståän hyväksi, kun suomalaiset joutuivat ihan itse maksamaan sotavelkansa kehittämällä omia toimintojaan. Ettekö te pirun lähettiläät ymmärrä, että kun te hoilotatte, miten kaikki kansakunnat ovat yhtä viisaita kuin suomalaisetkin, niin te todistatte olevanne pelkkiä idiootteja, kun te ette vaadi muilta samaa toimeliaisuutta, jota Suomelta vaadittiin siihen, kun se nosti itse itsensä köyhyydetä maailmnan parhaimmaksi maaksi!

Kaiken saatanan rahan lappamisen lisäksi te ette pysty muuhun kuin ottamaan jotain helvetin lahjapennosia historiasta, joiden te luulette olleen Suomen menestyksen avain.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Joku vastuuntuntoinen ministeri voisi hakea jonkun pimeän lestin satamasta ja tuoda sen tänne, koska se on vastuutonta jättää ihminen ilman juuri silloin, kuin sillä luistaa ajatus siitä, mitä mieltä hän on ministereistä.

Brainleak kirjoitti...

Mää luulen, että nykyään ministerit eivät vain uskalla puhua omia ajatuksiaan, koska he pelkäävät menettävänsä sen vihreän oksansa. Mikä kauhistus se olisikaan hallitusviisikolle, jos he eivät voisikan meikata naamojaan jollain merkkituotteella.

Luulen ja tiedän, että yksikään psykologi ei pysty psykolosoimaan naisministereitä, vaikka kuka tahansa jätkä tajuaa, mistä on kysymys.