keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Vihreiden Teslautopia tuhoaa maailman

Iltasanomat, 20.1. 2021: Valtio takaamaan Teslan ostoa? – keskusta tyrmää vihreän ministerin: ”Pyhä jysäys sentään!”.

Joku välkympi voisi kirjoittaa jonkinlaisen virren siitä, miten Vihreät sijoittavat mieluummin kerska kulutukseen kuin suomalaiseen tuotantoon. Juuri viime viikolla tuli julki, miten nykyinen hallitus vähät välittää sijoittaa suomalaiseen teknologiaan, kuten lupaavimpaan rokotteeseen kautta aikain, mutta sen sijaan hallituksen suunnasta tulee jatkuvalla syötöllä täysin idioottimaisia ehdotuksia, jotka toteutuessaan merkitsisivät vain lisää veronkorotuksia sekä nykyisille yksityisen puolen veronmaksajille että velkakuormaa tuleville yksityisen puolen veronmaksajille.

Iltasanomat, 15.1. 2021: Tämän takia suomalainen koronarokote ei saa suoraa valtiontukea.

Hitto soikoon, senkin seniili hallitus. Eikö olisi parempi sijoittaa miljardi suomalaisen rokotteen kehittämiseen ja sen valmistamiseen kuin jakaa Teslalle viisi miljardia? En nimittäin pysty keksimään mitään muuta selitystä hallituksen vihalle Suomea kohtaan kuin hallitusviisikon varhaisseniiliys. 

Ihmiskuntaan tulee joka vuosi uusia sairauksia ja tämä yksi viimeisimpiä (varhaisiän seniiliys) olisi ollut havaittavissa jo 1990 luvulla, vaikka sen itäminen kestää parisen kymmentä vuotta. Nyt siitä on tullut jo pandemia.

En vieläkään tajua, kuka laskutaidoton on voinut laskea, että planeetan pilaaminen litiumin kaivannaisjätteillä olisi luonnolle parempi vaihtoehto kuin vaikkapa suola-akun valmistaminen, jolle punavihreä hallitus vain naureskelee latoessaan miljardeja täysin typeriin juttuihin?

Kuluttaja, 29.7. 2020: Suomalainen suola-akku voisi tulla markkinoille jo tänä vuonna,

Onneksi punavihersokea hallitus ei koskaan näe mitään hyvää suomalaisuudessa, joten kaikkein parasta olisi, kun Suomi myytäisiin jollekin arabisheikille, jos vain järkeville suomalaisille taattaisiin turvapaikka Alaskasta. Alaskalaisten ei edes tarvitsisi rakentaa taloja järkeville suomalaisille, sillä järkevät ihmiset eivät tarvitse almuja edes pakkasessa.

Ei kommentteja: