torstai 14. tammikuuta 2021

Suomi pandemian tuuliajolla, ajopuuna direktiivivirrassa

Kerrottiin, että  Euroopassa rokotuksen haluavat joutuvat jonottamaan jopa tunteja puhelinjonossa saadakseen ajan rokotukseen. Aiemmin kerroin, ettei sillä ole mitään vitun väliä, ketä rokotetaan, kunhan vaan rokotetaan. Onhan se helvetin typerää vaatia ihmisiä olemaan puhelinjonossa tuntikausia saadakseen rokotusajan koko yhteiskuntaa hyödyttävän rokotteen antamiselle. Aika typerää luottaa siihen, että kaikki miljoonat ihmiset olisivat niin kärsivällisiä, että istuisivat tuntikausia puhelin luuri korvillaan....

Onneksi maailmassa on muutama maa, joka ymmärtää, miten tärkeää se on rokottaa ensinnä ne, jotka levittävät sitä tautia, mutta tärkeintä olisi rokottaa kaikki halukkaat ilman minkäänlaista puhelinjonotusta.

En vain pysty ymmärtämään sellaista logiikkaa, että kaiken maailman hillujat olisivat vihon viimeisimmät rokotettavat. Kaikkein loogisinta olisi laittaa pystyyn kaikkiin risteysasemiin rokotuspisteitä ja rokottaa niissä kaikki rokotusta haluavat - ja kirjata kaikki rokotteen saaneet henkilötunnuksen mukaisesti rekisteriin, jolloin olisi helppoa puolen vuoden kuluttua lähettää kaikille rokotusta vaille jääneille kutsu rokotettavaksi 1000 euron päiväsakon uhalla, jota ei voida maksattaa sosulla, vaan vain vankilalla viiden euron päivärahalla.

IS, 13.1. 2021: Indonesia rokottaa ensimmäisenä työikäiset – näin maa perustelee poikkeuksellista rokotus­politiikkaansa.

b, 8.1. 2021: Antakaa rokotteita kelle tahansa.

Ei kommentteja: