maanantai 18. tammikuuta 2021

Yleinen syyttäjä lukekoon koraania

Terrorismilait on saatava ajan tasalle, vaatii Iltasanomien pääkirjoitus. Mutta. Ei Suomessa tarvita mitään uutta lakia terroristeja varten, koska yleinen syyttäjä pystyy vaatimaan vankeutta jopa siitä, kun ihminen siteeraa raamattua.

Ainiin, mutta suvaitsevaisten mukaan i slam on maailman ainoa rauhanuskonto, jonka pyhissä teksteissä ei ole mitään niin pahaa tahtomusta, mitä löytyy muiden uskontojen teksteistä. Jos nimittäin sattuisi niin, että mu slimit puhuisivat vääräuskoisten ja naimarikollisten kivittämisestä ja lapsien naittamisesta, niin eikö yleinen syyttäjä pelkästään sen perusteella voisi syyttää kaikkia mu slimeita, kun lähes vastaavat pahat sitaatit riittävät yleiselle syyttäjälle syytteen nostamiseksi, kun kyseessä on kristitty tai persu. 

On todella valikoivaa lainkäyttöä suivaitsevaisilta, ei muuta voi sanoa. Vain suomalaisuus on oletusarvoisesti pahaa ja tuomittavaa. Sain henk. koht. havaita i slamin olevan suvaitsematon, kun latasin lumenluonti videon Youtubeen ja laitoin siihen Vangeliksen musiikkia, jonka nimessä oli sana paratiisi, niin minuutin kuluttua latauksesta Youtube lähetti viestin kertoen, että videoni on bannattu lähes kaikissa niissä valtioissa, missä valtionuskontona on i slam. Että yleinen syyttäjä voisi ottaa siitä oppia, ketkä ovat tämän kiven supersuvaitsemattomia. Ei ihminen voi olla suvaitsevainen, jos hän  on liitossa suvaitsemattomien kanssa.

Kansalainen, 19.1. 2021: Valtakunnansyyttäjästä kantelu oikeuskanslerille – kansanedustaja Rantanen: ”Onko syytekynnys liian korkea terrorismirikoksissa?”.

Ei kommentteja: