perjantai 22. tammikuuta 2021

Google on oikeassa - Australia ei vain tajua

YLE, 22.1. 2021: Google uhkaa estää hakukoneensa käytön Australiassa – syynä suunniteltu laki, joka pakottaisi sen maksamaan uutissisällöistä.

Google on käyttänyt miljardeja dollareita Google Searchin kehittämiseen.

Nyt tietty (kommunistinen) väestöryhmä pitää täysin vääränä sitä, että Google saisi omansa pois sijoituksistaan. Pyydän jokaista ajattelemaan, mitä helvettiä te nykypäivänä tekisitte NETISSÄ ilman hakukoneita. Ilman Googlea te joutuisitte selailemaan 3367920 sivuisia tietosanakirjoja.

Tietty, joku vitun urpo nyt vollottaa, että sitten Googlen tilalla olisi joku vitun Altavista ja Netscape tai joku muu alkeellinen juttu, mutta silloin Australian typerykset haluaisivat kyykyttää myös niitä.

Olen ennenkin sanonut ja aivan hiljattainkin, ettei sillä ole mitään vitun väliä, jos joku teknologia kehittyy monopoliasemaan. Ausseillakin on ollut ainakin 30 vuotta aikaa kehittää omaa hakukonetta, mutta kuten 194 muuta valtiota, niin he ovat olleet yhtä typerän laiskoja tekemään yhtään mitään.

Minä väitän ja minä tiedän, että olen oikeassa, kun sanon, että Australia tienaa joka vuosi miljardeja dollareita sillä, että aussit pystyvät äärettömän helposti ja nopeasti hakemaan oikeaa tietoa netistä. Yksikään vitun nörtti ei tajua sitä, miten tiedon nopea haku tuottaa valtavasti säästöjä lähes kaikilla elämisen alueilla.

Vaadin, että Suomen pitää verottaa kaikkia tietokoneiden valmistajia ankarasti, koska suomalaiset itse eivät muutoin pysty rakentamaan tietokoneita, joilla he tuhoaisivat kaikkien muiden maiden tietokonetuotannon.

Luulen, ettei juuri kukaan tajua, miten typerää on verottaa sellaista yritystä, jonka tuotteet ovat ylivertaisia.

Jos haluat tuhota Googlen, niin onko vähän typerää alkaa verottaa sitä, kun kaikkein viisain ratkaisu olisi kehittää Googlea parempi systeemi, senkin vitun typerykset! Mikä estää ausseja tekemästä parempi hakukone, mitä Google on?

Vastaus: Typeryys. Vain vitun typerä ei tajua, että jos hän haluaa omalle maalleen paremman hakukoneen, niin sen kehittämiseen kuluisi satoja miljardeja australian taaloja. Googlen saamat mainosdollarit ovat karkkirahoja sen rinnalle, jos joku maa haluaisi kehittää vastaavan hakukoneen, mitä on Google Search.

Jälleen kerran havaitaan poliitikoiden epäloogisuus;  He itse haluavat kasvaa rajattomasti, mutta he eivät salli minkään sellaisen saavan valtaa, jolla olisi oikeasti mahdollisuudet pelastaa ihmiskunta, sillä puoluepoliitikot eivät koskaan voi ajatella sitä, että jollakin toisella olisi paremmat eväät pelastaa koko ihmiskunta: 15.1. 2021: Valtiot hajoavat kaksinaamaisuuksinsa.

Olen aiemminkin sanonut, että valtioita tulisi hoitaa kuin yritystä. Ei ole niin typerää yritysjohtajaa, joka myisi pois omia tuotannontekijöitään. Mutta poliitikot myyvät maitaan ja maaperäänsä vain siksi, että voisivat kusta housuihinsa muutaman päivän ajan ajan.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Aussien pökälepäät eivät tajua, että he ovat omilla toimilleaan vain hajottamassa ihmiskuntaa, kuten tekevät muutkin diktaattorit. Miettikää sitä, miten suunnaton infra Googlella pitää olla, että sen hakukone pystyy tuottamaan vastauksia millisekunneissa lähes mihin kyselyyn tahansa. Ei Se Haminankaan palvelinsali olisi tullut Suomeen, jos Suomen poliitikot olisivat rokottaneet Googlea.

Sama pätee Googlen satoihin muihinkin palvelinsaleihin ympäri planeettaa. Täytyy olla melkoinen typerys, jos ei tajua, mihin ne mainosdollarit kuluvat?

Joku vitun typerys voi kahdehtia vaikka Elon Muskia, mutta hän on yksi harvoista, joka on laittanut miljardeja kehittääkseen teknologiaa, jolla voi olla ratkaiseva merkitys ihmiskunnan eloon jäämiselle. Kuka teistä tajuaa, että ihmiskunnalla tulee olla planeetan laajuisia yhtenäisiä teknologioita. Olisi järjetöntä, jos jokaisella maalla olisi oma hakukone tai joku vitun perähikiän jumputin.

Teknologiaan pätee sama näkemys kuin politiikkaankin; lopulta ihmiskunnan on alistuttava yhden maailman hallituksen alle. Eikä se tuleva maailman hallitus ole millään tavoin poliittinen, koska politiikka ja järki ovat vastakkaisia.

Brainleak kirjoitti...

Aivan vastaavasti, kuten ihmiset ovat aivan pihalla siitä, miten suunnaton arvo luonnolla on ihmiselle, niin ihmiset eivät tajua sitä, miten valtava arvo hakukoneista on heille itselleen. Suurin osa tietokoneiden käyttäjistä vain volloottaa sitä, miten Google saa pennin nallen joka kerta, kun sinä saat tietoa.

Miksi ylipäätään haet tietoa, jos et pidä sitä minkäänlaisessa arvossa? Eikö sun pitäisi koodata jo tässä vaiheessa omat hakualgoritmit ja laittaa maailman eri kolkille tuhansia konesaleja, joissa säilytät hakurobottien keräämää tietoa helposti jaettavassa muodossa?

Ihmiset eivät näytä lainkaan arvostavan sitä tietoa, jonka he saavat painamalla Enteriä.
Hävetkää, senkin matalaotsaiset veronkorottajat, jotka vaaditte itsellenne verottomuutta.