perjantai 19. maaliskuuta 2021

Demokratiaan kuuluu vihainen puhe

 Voisin luetella montakin maata, joiden johtajat eivät saa heihin kohdistettuja vihaisen oloisia twiittejä. Valitettavasti NATO ei tutki niiden johtajien saamaa vihapuhetta, vaan lähinnä vaatii niiden ihmisten vapauttamista, jotka ovat erehtyneet puhumaan vihaiseksi uskottuun sävyyn Suuresta Johtajastaan. Yksi tietty maa jopa ampuu tykillä vihapuhujan, jos hän on sattunut puhumaan vääriä sanoja Suuren Johtajan kuullen.

Juuri parhaillaan NATO:n koneita pörrää Venäjän rajan tuntumassa pudottelemassa tankkausletkujaan, koska Venäjän Suuri Johtaja sai vihapuhetta. Ei siis puhettakaan, että NATO Kremlin pyynnöstä tutkisi Suureen Johtajaan kohdistuneet twiitit.

Ajatellaan, miten eri lailla NATO suhtautuisi Suomen hallitukseen, jos täälläkin alettaisiin laittaa vihapuhujia keskitys- ja uudelleenkoulutusleireille.

Yleensä olen havainnut, että miesjohtajat ovat saaneet osakseen paljon enemmän kökköä kuin Marin konsanaan. Ranskassa se on sääntö, että jos presidentti edes esittää jotain uudistusta, niin puolet Ranskasta pysäytetään välittömästi. Toki voi olla niinkin, että Ranskassa lakkolaiset eivät ole vihaisia vaan ihan neutraalisti suhtautuvat hallituksensa toimiin.

Suomessa taasen Marin haluaa pysäyttää Suomen sivistyneesti kertomalla esimerkiksi, että Suomi pääsee omiin päästötavoitteisiin siirtämällä tehtaat ja tuotannon Hollantiin, Kiinaan, Intiaan. Mutta maailman onnellisin kansa ei siitä huolimatta lähde kaduille. Suomea ovat pysäyttäneet pennien kiistat palkoissa, kuten tänäänkin on laita.

Veikkaan, että jos tämä loukkaantumiskulttuuri saa edelleen jatkua, niin myös Suomessa on leiritettyinä satoja vihaisia puhujia, jotka ovat sitä sama porukkaam, joka aikoinaan lähetteli uroshallituksillekin samanlaisia vihatwiittejä. Geeneistään johtuen naisoletetut vain ovat herkempiä pitämään herneitä laukussaan voidakseen työntää niitä nenuihinsa, kun hipiä on voideltu niin herkäksi, ettei ihokin toimii viha-aistina.

Ei kommentteja: