tiistai 9. maaliskuuta 2021

Professorit alkavat ajatella koronaa

 IS, 9.3. 2021: Professori väläyttää rajua muutosta rokotus­järjestykseen: Ammatin tai asuin­paikan tulisi pian olla ikää olennaisempia.

Jo viime syksystä asti olen kirjoittanut, että ajanvarauksesta on ehdottomasti luovuttava ja että ensimmäisenä pitäisi ehdottomasti rokottaa kaikki hunsvotit.

Vuoden vaihteesta lähtien olen huomannut, että ympäri planeettaa monet niin sanotut asiantuntijat ovat alkaneet puhua samaan sävyyn. Myös Suomessa on viime viikkoina jopa professorin palkkatasoilla elelevät vihdoinkin uskaltaneet ehdottaa samaa, mitä minä olen puhunut ilman yhden yhtäkään taka-ajatusta, pelkäämättä edes sitä, että joku viherpiipertäjä alkaisi syyttämään minua rasistiksi tai tieteen vastaiseksi.

Mikä vittu siinä on, että ihmiset eivät pysty ajattelemaan? Eikös se ole ollut selvää pandemian alusta saakka, että kun rokotteita saadaan, niin ensimmäisenä pitää rokottaa ne taudin levittäjät? Ajatelkaas sitä, että jos nyt oltaisiin pakkorokotettu tammikuusta alkaen maahanmuuttajia, hiihtolomalaisia, juoppoja ja muita hiton hunsvotteja, niin meillä ei enää olisi minkäänlaista pandemiaa. 

Tosin edelliseen kappaleeseen olisi pitänyt lisätä, että Suomessa ei ole ollut pandemiaa viimeiseen sataan vuoteen,  koska pandemia voidaan havaita vain silloin ja siitä, kun kansalaisten kuolevaisuus on merkittävästi suurempaa kuin tavallisesti. Suomessa kuolevaisuus on jopa laskenut!

Että ottakaa jo nyt vihdoinkin pois päältä tuo itkuvirsi, että pandemia tappaa eniten heikkoja, sillä edes heikot eivät saisi tartuntaa, jos nuo vitun pellet saataisiin rokotettua.

Ei siinä mitään. Onhan tää kivaa seurata aitiopaikalta evoluution toimintaa. Jatkakaa vain tuota saatanallista taudin levittämistä, jolloin ehkäpä piankin saadaan viiruksesta sellainen muunnos, joka oikeasti alkaa tappamaan lisääntymisiässä olevia typeryksiä. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että edes jonkun tahon pitää vähentää ihmiskunnasta typeryyttä ja ihmislajin populaatiota. Koska ihminen ei itse siihen pysty, niin ainoksi vaihtoehdoksi jää mutanttiviirus, jota ihminen ei pysty torjumaan sillä, että ensin rokotetaan ne, joista ei enää ole lajin ja viiruksen jatkajiksi.

Vanhuksemme eivät ole koskaan olleet minkään viiruksen levittäjiä, että voitteko te saatanan pellet edes vihdoin ajatella edes vähän loogisesti. Mitä vittua varten teillä ylipåätään on pää?

Ihmisen täydellinen typeryys, eli evoluution vastaisuus huomataan siitä, että ihminen ei tajua viiruksien olevan yhtä erottamaton osa Gaiaa kuin vaikkapa planktonit. Ihmisiä pitäisi opettaa jo vauvasta alkaen siihen, että he ovat osa kokonaisuutta ja kokonaisuuden jatkuvuuden edellytys on siinä, että sen osat kuolevat kukin ajallaan.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

En ole juurikaan havainnut mitään merkittävää poikkeamaa siitä yleisestä luulosta, että vanhuksia pitää suojella koronalta. Erityiosesti kaikki yli viisi tonnia verovaroista ansaistevat julistavat yhteen äänen, että kun vanhuksia suojellaan, niin nuoretkin ovat turvassa. Voi bitun xitus tittu, mitä typeryksiä Suomessa saakaan kestää.

Juurikin nuo vanhuksia suojelevat ovat samaa porukkaan jonka mielestä päättäjiä ei koskaan saa kilpailuttaa rahalla. Vain köyhiä pitää kilpailuttaa rahalla, koska Suomessakaan ei ole yhden yhtäkään, joka pystyisi tajuamaan, että kun päättäjät ovat vapautettu kapitalismista, niin silloin systeemi on pelkästään kiommumnistinen.

Jos joku vitun Lenin tai Marsx eläisi nyt, niin he tajuavaisivat oitis ja välittöämästi, että länsimaat ovat täysin kommunistisia. Vain kommunismissa johtajilla on kaikki etuoikeudet ilman minkänlaista velvollisuutta ajatella kokonaisuutta. Sanokaa yksikin ministeri, joka ajattelisi edes Suomen etua, niin minä sanon, että haistakaa paskat.
Tänä päivänä jopa Suomessa 99.99 prosenttia julkisista varoista elantonsa saavista on pelkkiä helvetin kommunisteja, joiden ajattelu on yhtä tyhjän pyörittämistä.
Se huomataan siitä, että yksikään poliitikko ei pysty ajattelemaan edes yhtä ajatusta ilmaiseksi tai ohi sen, mitä puoluehallitus määrää. Kaikki poliitikot ovat vain yhtä saatanan samaa uskonnollista hihhuleita mitä ovat kaikki muutkin valtion ja kolmnannen sektorin palkkalistoilla olevat.

Ettekö te vitun typerykset tajua, että te olette pelkkiä typeryksiä, jos uskotte, että teidän ajatuksenne ovat arvokkaita vain virka-aikoina?

Brainleak kirjoitti...

Humanistinen tiedekunta on kaiken länsimaisen typeryyden huipentuma. Katsokaa mitä tahannsa yliopistoa niin näette alastoman typeryyden kaikessa, mikä vähänkin viittaa humanismiin.

Brainleak kirjoitti...

Ne luulevat olevansa viisaita eli oikeassa, jotka hokevat asiantuntijoiden ja muiden ideologistien uskomuksia. Yleinen mielipide näyttä olevan ainoa kritteeri, joka tekee ihmisestä neron. Suomessa näyttää kansasta olevan tällä hetkellä 80 prosenttia neroja, mutta joista yksikään ei pysty mihinkään muuhun kuin heittämään velkarahoja muiden maiden rikkaiden tukemiseen.
Ei riitä, että 51 prosenttia suomalaisista olisi suomalaisten puolella, koska yksikin vitun takin kääntäjä saisi aikaan sen, että hallitus laittaisi Italian mafiosoille miljardi kertaa enennän kuin yhdellekään suomalaisille innovaatiolle.

Yksikään vitun hallituspelle ei tajua edes sen vertaa, että joka ikinen Suomeen sijoitettu euro auttaisi koko luomakuntaa jopa miljoona kertaa enemmän kuin afrikkalaisten diktaattorien tukeminen. Ei ole sellaista viisautta missään poliittisessa Suomesssa, joka sanoisi totuuden, että kehitysapu parhaimmassakin tapauksessa ainoastaan tuhoaa maailmaa.

Ajatellaa itsekin; kumpi on parempi: Suomalaisen suola-akun kehittäminen vaiko tuhansien litiumkaivoksien ....