lauantai 20. maaliskuuta 2021

Mielenosoitukset johtuvat typeryydestä



IL, 20.3. 2021;: Sadat koronarajoitusten vastustajat rikkoivat rajoituksia – ministeri: ”Todella vastuutonta!”.

IS, 17.5.  2020: Pääministeri Marin myöntää, että pyysi arvostelemaan itseään Twitterissä: ”Jungnerin kertoma pitää paikkansa”.


MIELENOSOITTAMISEN LOGIIKAN TYPERYYS
Onhan toi todella typerää.
Joskus 1960 luvun lopuilla menin ihan vahingossa mukaan johonkin kulkueeseen, joka osoittautui Vietnamin sodan vastaiseksi mielenosoitukseksi. Se oli Tampereella, Hämeenkatua Tuokiokirkonkadulta Pellavatehtaankadulle saakka kestin sitä elämöintiä, mutta sitten hermo petti ja ajattelin, että mitä hittoa olen juuri tekemässä. Onneksi pääsin siitä porukasta eroon, koska Vietnamin sotaa eivät lopettaneet mielenosoittajat, vaan pelkkä kylmä tosiasia, että USA oli häviämässä sodan. 50000 kuollutta amerikkalaista sotilasta oli paljon tehokkaampi sodan vastainen mielenosoitus kuin miljoonat hillujat maailman turuilla.
Sama pätee tähän pandemiaan. Senkus osoittavat mieltään, koska tätä pandemiaa ei voi voittaa mielenosoituksilla, sillä tämä sota voitetaan tai hävitään sairaaloissa, jotka ovat pandemian taistelukenttiä. Kiitoksia kaikille niille, jotka taistelette etulinjassa ylivoimaista vihollista vastaan. Vertaan teitä Pohjois-Vietnamin joukkoihin, joilla oli vastassa supervalta, mutta joka hävisi sodan vain siksi, että Pohjois-Vietnamilaiset eivät olleet osoittamassa mieltä omaa sotaansa vastaan, vaan taistelivat omasta eloonjäämisestään.
Sama pätee tänäkin päivänä. Ihmiskunnan sota koronaa ja muita tauteja vastaan ei tarvitse yhden yhtäkään mielenosoittajaa. Jokainen ihminen, joka pitää halpana lääketiedettä, taistelee viiruksen puolella koko ihmiskuntaa vastaan.

Mielenosoittaminen on typeryyttä.

Länsimaalaiset ovat todella himoriiippuvaisia mielenosoituksista. Se on pelkkää juoppoutta kuvitella, että mielenosoittaminen saisi jotain parempaa aikaan. Otetaan esimerkkinä vaikka nuo muutamat äärimuslimit, jotka vuonna 2010 Syyriassa päättivät, että heillä olisi parempi olla, jos vain he saisivat päättää, että naisilla ei ole mitään oikeuksia,. Siitä seurasi se, että Syyrian laillinen hallinto ei lainkaan tykännyt siitä, että naispuoliset opiskelijat olisi pakotettu pukeutumaan säkkeihin.. Kun sitten äärimuslimit saivat omat kakaransa kivittämään Syyrian viranomaisia, niin jopa Helsingissä alettiin osoittamaan mieltä niiden puolesta, jotka halusivat ainoastaan tuhota kaiken.

Ei kommentteja: