perjantai 12. maaliskuuta 2021

Oikeusasiamies järkiintyi, mitä muuta te odotatte?

 IL, 12.3. 2021: Asunnottomilla korkeampi riski sairastua koronaan – apulaisoikeusasiamies esittää rokotusjärjestyksen muuttamista.

Miksi päättäjät eivät tajua, että Suomi pääsisi helpoimmalla eroon koronasta, kun unohdettaisiin tyystin vanhat käsitykset riskiryhmistä. Ainoat todelliset riskiryhmät ovat niitä, jota levittävät tautia, kuten maahanmuuttajat, hunsvototit, Lapin lomalaiset ja muut typerykset, kuten poliitikot.

Silti jaksan edelleen toivoa, että päättäjillä tieto lisääntyisi, jolloin koronakaranteeniin laitettaisiin kaikki maahanmuuttajat, kaikki Lappiin menijät ja kaikki huumeiden käyttäjät ja kaikki poliitikot niin kauaksi aikaa, että syntyisi kansanliike vaatimaan ensi sijassa typerysten rokottamista, koska emme pysty heistä muutenkaan pääsemään eroon. Olisi vähän parempi, että kaikenmaailman pellet olisi rokotettu kuin että odotetaan jonkun vitun THL:n suositusta rokotusjärjestyksen mukaisesta aikataulusta ....

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

En vain pysty käsittämään, että puhutaan edelleen maahanmuuttajien ja huumeiden käyttäjien korkeammasta riskistä sairastua, kun helvatti sentään, he ovat itse omalla vastuuttomalla käyttäytymisellään saaneet aikaan sen, että heillä on suurempi mahdollisuus sairastua tautiin.

Typerää esittää asia niin, että maahanmuuttajat, asunnottomat ja huumeidenkäyttäjät olisivat pelkkiä uhreja, koska jokainen voi painua vaikka Vaasanaukiolle (Piritorille) itse katsomaan, millaista pelleporukkaa siellä maleksii ilman ainuttakaan maskia.

Brainleak kirjoitti...

Piikki perseeseen tai linnaan. Turha tuntea sääliä, koska sääli tappaa sekä kaiken sekä talossa että puutarhassa