sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Suomessako maahanmuuttajat rokotettaviksi?

 Kansalainen 7.3. 2021: Saksan Covid-19 -tehohoitopotilaista 90 prosenttia on maahanmuuttajataustaisia ja 50 prosenttia muslimeja – ongelman ratkaisu vaikeutuu koska poliitikot pelkäävät rasismisyytöksiä.

Myös Suomessa on jo tunnustettu, että korona leviää eniten maahanmuuttajissa.

YLE, 16.12. 2020: Korona leviää vieraskielisissä perheissä Varsinais-Suomessa, eikä se johdu tiedon puutteesta – taustalla yhteisöllisyys ja isot perheet.

Kun olen viime vuodesta saakka puhunut sen puolesta, että rokotetaan ilman ajanvarausta ja ilman mitään ihmisten jaottelua riskiryhmiin, niin en todellakaan tarkoittanut sitä, että maahanmuuttajia alettaisiin pitää ensisijaisena rokottamisen kohteina. Ensin suomalaiset, jotka ovat selvästi maahanmuuttajien viirustykityksen kohteina.

Hallitus muutenkin on käyttäytynyt tosi tyhmästi, kun se ei ole sijoittanut senttiäkään suomalaiseen rokotteeseen ja nyt sitten tuli ilmi uusin typeryys, kun vihervasemmistolainen hallitus haluaa työllistää vain kiinalaisia ja vähät välittää hiilidioksidipäästöistä tuottaessaan laivalasteittain tavaraa Kiinasta veronmaksajien rahoilla. Kiinan maskien kuljettaminen Suomeen lentokoneilla ja rahtilaivoilla on jo nyt tuottanut enemmän päästöjä, mitä hallitus uskoo säästävänsä halutessaan nostaa bensan litrahinnan kolmeen euroon, jolloin loputkin tehtaat viedään Kiinaan.

Kauppalehti, 6.3. 2021: ”Jos Suomi olisi halunnut, kansalaiset olisi rokotettu jo moneen kertaan” – Tärkeämpää olla EU:n mallioppilas, sanoo sarjayrittäjä Jyri Engeström.

us-puheenvuoro, 3.3. 2021: Suomella oli oma koronarokote 9kk sitten mutta hallitus hylkäsi ja turvautui isoihin lääkefirmoihin.

YLE, 8.5. 2020: Suomalaisprofessorit ovat kehittäneet lähes valmiin koronarokotteen – työ uhkaa valua hukkaan, koska Suomi on ajanut alas rokotteiden valmistuksen.


Blogi 3.3. 2021: Suomi harkitsee koronarokotteiden kohdentamista.

Ei kommentteja: