torstai 25. maaliskuuta 2021

Nyt vasta ne kinastelevat rokotusjärjestyksestä

 IS, 25.3. 2021: Orpo vaati kysely­tunnilla vastausta siihen, mitä hallitus on päättänyt rokotus­järjestyksestä: ”Tulee vaikutelma, että on tehty poliittinen sopimus”.

Täältä katsoen voin vain nauraa, kun poliitikot kinastelevat siitä, pitäisikö ihmisiä rokottaa siten, mitä itse olen ehdottanut ja jopa suorastaan vaatinut viime kesästä lähtien. Mielestäni se on vain typerää, jos ihminen ei tajua sitä, että ensin pitää rokottaa taudin aiheuttajat, huolimatta siitä, että ne taudin aiheuttajat ovat jopa vasemmiston mukaan pelkkiä typeryksiä ja lopputtoman avun kohteina. Vittu ettää mua ottaa påäähän nuo persut ja muut typerykset, jotka itkevät sitä, että maahanmuuttajiin ei juuri pandemiassa saa kohdistaa positiivista diskriminaatiota. Eniten mua ottaa päähän liberaalit ja ja muut kommarit, jotka ylipäätään eivät tajua mistään yhtään mitään.

Suomessa ei tarvittaisi mitään rajoituksia, jos vain poliitikot lopettaisivat tuon ääliömäisen poliittisen korrektiuden, joka estää heitä ajattelemasta.

Saksassa ja muilla korkean maahamuuttoasteen mailla on jo todettu, miten maahanmuuttajat ovat suurin ryhmä, joka saa tartunnan pandemiasta. Niinpä Suomi olisi välttynyt lähes täysin taudilta, kun poliitikotkot olisivat välittömästi eristäneet taudin tosiasialliset aiheuttajat.

Ei kommentteja: