perjantai 12. maaliskuuta 2021

Koronarokottamisen Itsekkyys kasvussa

 IL, 12.3. 2021: Husin Tuominen: Rokotusjärjestys pantava uusiksi – taustalla vieraskielisten suuri osuus pk-seudun koronatartunnoissa.

Puhukaa mitä puhutte, mutta minä haluan olla niin itsekäs, että vaadin edelleen niille etusijaa rokotusjonoissa, jotka holtittomalla käytöksellään levittävät tautia.

Olen Helsingin Kalliossa töissä eräässä kohtauspaikassa. Ollaan kyselty toinen toisiltamme, niin emme vieläkään tiedä yhtään lähipiireistämme, joka olisi saanut tartunnan. Me emme siis ole voineet viedä tautia vanhainkoteihinkaan, joten kuka uskaltaa vastata, mikä ryhmä on vienyt vanhainkoteihin taudin.

Maahanmuuttajia diskriminoidaan positiivisesti, he etuilevat kauppajonoissa, heidän ei tarvitse olla edes asuntojonoissa, joten mikä siinä on, että nyt kun vihdoinkin olisi kelvollinen syy laittaa maahanmuuttajat jonon kärkeen, niin sen sijaan hallitus haluaa pakottaa vain kantasuomalaisia?

Luultavasti jokainen suomalainen on tietoinen siitä, että maahanmuuttajilla on liberaarien suuresti arvostama sosiaalinen kulttuuri, joka vaati heitä pussailemaan toinen tosiaan. Vaikka hallinto on jatkuvasti pyrkinyt pimittämään tietoa, mitkä ryhmät ovat yliedustettuina, niin vasta aivan viime päivinä hallinto on pakon edessä joutunut pitkin hampain tuinnustamaan totuuden, että todellinen ryskiryhmä suomalaisille ovat maahanmuuttajat.

Olen viime vuodesta asti vaatinut, että erittäin kalliit jonotussysteemit kokonaan pois ja rokotteita annettaisiin kelle tahansa, mutta ensisijassa taudin levittäjille. Olen iloinen siitä, että monet asiantuntijat ovat alkaneet miettiä itse, mitä ovat ne todelliset riskiryhmät.

Minä siis nimenomaan haluan suomalaisten olevan niin itsekkäitä, että he jopa pakottamisella rokottaisivat ensinnä vain maahanmuuttajia. Samanlainen itsekkyys pätee niin moneen muuhunkin asiaan. 

RISKIRYHMÄN MÄÄRITELMÄ UUSIKSI

Suomalaisten asiantuntijoiden päähän on taottava se, että heidän käsityksensä riskiryhmästä ei vastaa mitenkään todellisuutta. Eivät vanhukset, sairaat ja heikot ole riskiryhmiä, vaan ainoa riskiryhmä pandemiassa ovat niitä, jotka omilla kivikautisilla tapakulttuureillaan levittävät tautia.

Näinhän on kaikessa muussakin: Ei kaikkia suomalaisia laiteta vankilaan, jos ulkona liikkuu yksi terroristi, vaan nimenomaan se terroristi on riski suomalaisille, joten terroristit laitetaan karanteeniin. Miksi tämä yksinkertainen logiikka ei toimi silloin, kun kaikki asiantuntijat kauhistelevat tartuttavuuslukua?

Menneinä vuosina on ollut yksittäisiä tapauksia, joissa yksi ihminen tahallaan on tartuttanut omaa tautiaan muihin. Ei silloinkaan niitä muita laitettu karanteeniin, vaan se taudin levittäjä haluttiin mahdollisimman nopeasti pois kaduilta.

Tauti tuli Suomeen, se tuotiin Suomeen, joten suomalaiset eivät ole riskirymiä, vaan todellisia riskiryhmiä ovat ne, jotka ovat tulleet Suomeen, mutta eivät ole halunneet omaksuneet suomalaisuutta. 

Ei kommentteja: