perjantai 12. maaliskuuta 2021

Riskianalyysi on tehty -- Metrolle uusi päätepysäkki

 IS, 12.3. 2021: Husin toimitusjohtaja: Näitä alueita tulisi suosia rokotus­järjestyksessä.

HUS:n toimitusjohtaja on nyt tehnyt riskianalyysin, jonka mukaan vanhukset eivät olekaan kaikkein suuremmassa vaarassa, vaan me kaikki kantasuomalaiset olemme jatkuvassa virustykityksessä.

Odotan vielä muiden lääkintäasiantuntijoiden lausuntoja Juha Tuomisen esityksestä, että Itä-Keskus, Kontula, Korso ja muut maahanmuuttajavaltaiset alueet julistetaan kriisialueiksi.

Mutta eivät ne ihmiset niillä alueilla ole haavoittumammassa asemassa, vaan päin vastoin; he elävänsä niissä voimienssa tunnossa uskontonsa mukaan, että he voivat edelleen jatkaa samaa vanhaa kulttuuriaan huolimatta siitä, miten syviä haavoja he ovat jo tehneet Suomelle.

Ehdotan, että metron uusi päätepysäkki olisi Siilitien metroasema. Jos tätä ei pysty toteuttamaan, niin sitten kaikilta sitä itäisemmiltä asemilta metroon astuvilta pitäisi vaatia rokotustodistus ja maskipakko.

Kansalaisena minun velvollisuus on esittää oma totuuteni poliitikoille, koska minä en suostu olemaan vaalikarjaa, jonka ainoa kusettaminen tapahtuu vaalipäivinä. Vaikka poliitikot eivät kuuntelekaan kansalaisia, niin silti jokaisen taviksen pitää jollakin tavoin päästä vaikuttamaan päivän politiikkaan.

Huomioitakoon, että ihminen ei voi olla aito kansalainen, jos hänen mielipidettään ei kuunnella myös vaalien välillä.

Talaoussanomat, 12.3. 2021: Suomalainen rokoteyhtiö tarvitsee rahaa nopeasti – mistä oikein kiikastaa?

Ei kommentteja: