torstai 23. elokuuta 2018

Tuomio: Jeesus on rikkonut uskonrauhaa!

Outoa, miten ihmiset uskovat jonkun ammoin kuolleen ihmisen ajatuskimppuun, mutta eivät koskaan sen ihmisen tunnekimppuun?

Missään pyhässä kirjassa ei puhuta väärintuntijoista, mutta kaikki uskonnot ja ideologiat kieltävät väärinajattelun. Mielestäni valtio on ihmisvastainen, jos valtio tuomitsee ihmisiä väärintuntemusten perusteella, sillä uskonnot eivät kiellä väärintuntemuksia.
Negatiiviset tunteet, väärintuntemukset ovat jopa edellytys uskontojen ajalliselle jatkumiselle: Kun uskovaiset ovat oikein vihaisia jonkun ihmisen väärinajattelusta, niin juuri siinä ja silloin uskovaiset pitävät itseään oikeauskoisina. Ihmisiä tuomitaan siis siitä, että heitä syytetään uskovaisten niistä tunteista, jotka pitävät yllä uskovaisten oikeaoppisuutta? Melkoisen mielipuolinen laki.
Uskovaiset tarvitsevat joka  päivä jonkun uhrin.
Kun veriuhrit on uskovaisilta kielletty, niin nyt uskovaiset vaativat ajatusuhreja, jotta uskovaiset voisivat huomata uskontonsa olevan edelleen voimissaan. Jos uskovaiset eivät olisi saaneet maalliseen lakiin jumalanpilkkaa ja uskonrauhaa, niin heidän uskontonsa olisi kuihtunut pois. Laki uskonrauhasta korvaa uskontojen veriuhrin, mutta uskonnot vaativat silti ihmisuhreja. Jokainen ihminen, joka on tuomittu uskontoa miellyttävään tuomioon, on Kristus.
Alussa on Sana ja Sana antoi vain sanoja, ei tunteita.

Väärinajattelijat ovat ammoisina aikoina tuottaneet maailmaan juuri ne oikeat sanat, joiden loukkaaminen nykyisellä väärinajattelulla synnyttää väärintuntijoita, joiden väärät tunteet pitää sovittaa kostamalla ne väärinajattelijalle, jonka sanat saattaisivat olla alku jollekin uudelle uskomussysteemille.
Väärinajattelijoita tarvitaan uusien ideologioiden ja uskontojen syntymiseen, mutta vanhat ideologiat ja uskonnot ovat monopolisoineet omat uskomuksensa väittämällä, että vanhoja uskomuksia ei saa tuomion uhalla pilkata eikä kyseenalaistaa.
B, 6.12. 2016: Pyhyys ei asu kirjoissa vaan harhaopissa.
Ilman harvoja väärinajattelijoita maailmassa ei olisi yhtäkään uskontoa. Toisaalta, mitä enemmän maailmassa olisi väärinajattelijoita sitä vähemmän valtaa uskonnoilla olisi puoluepolitiikoiden manipulointiin. Rupea sinäkin jo tänään väärinajattelijaksi, eli käyttämään itse omia aivojasi, niin sinun ei tarvitse äänestää oikeauskoisia.
Laki uskonrauhasta on kaikkein typerin laki ikinä, koska kun seurataan uskonnon uskomuksia ajassa taaksepäin, niin huomataan, että siellä uskonnon putken peräseinällä seisoo väärinajattelija, joka omana aikanaan loukkasi suunnattomasti oman aikansa fanaattisia oikeinajattelijoita.

Väärinajattelija ei voi koskaan tuomita muita vääristä tunteista, koska väärinajattelija ymmärtää, että hänen ajatuksensa eivät ole tarkoitettu miellyttämään ihmisiä. Tästä väärinajattelun luonteesta johtuu, että pyhissä kirjoituksissa väärät tunteet eivät koskaan ole syntiä eivätkä tuomittavia, koska väärinajattelija ei voi olla huomaamatta, että hänen viisaat sanansa loukkaavat tyhmiä. Vain sellaiset ihmiset haluavat tuomita ihmisiä tunteiden loukkaamisesta, jotka eivät itse ole koskaan olleet väärinajattelijoita.

Pieni ajatus puoluepoliitikoille ja muille uskovaisille:
Kun jokainen ihminen olisi väärinajattelija, niin silloin mikään ajatus ei voisi ihmisiä loukata.

Kaikki lait, jotka jollakin tavalla koskevat ihmisen tunteita, ovat tavattoman haitallisia koko ihmiskunnalle, koska ne lait eivät salli tavallisille ihmisille ajattelun vapautta. Vain hyvin harvoissa tapauksissa joku ihminen pääsee sellaiseen asemaan, että ihmiset sallivat hänelle vapaan ajattelun, eikä laki voi hänelle mitään. Esimerkiksi Pentti Linkola.

Mutta kaikkein yleisintä on, että ihmiset odottavat jonkun ajattelijan puhuvan oikeita sanoja, ja jos tulee freudilaisia lipsauksia, niin ajattelijaa syytetään oman oppinsa petturuudesta. Takinkääntäjät eivät ole suosiossa siellä, missä ihmisten odotetaan olevan puolitunteettomia; että vain positiiviset ja miellyttävät tunteet saavat olla pinnalla.

Lain pitäisi aina ensinnä tuomita uskontojen profeetat uskonrauhan rikkomisesta. Sillä juuri uskontojen profeetat ja ideologien oppi-isät ovat kaikkein suurimpia syyllisiä ihmisten vääriin tunteisiin. Hölmöä kutsua vaikka vihaa vääräksi tunteeksi, mutta emme asuisi hölmölässä, jos siellä olisi useampia harha-ajattelijoita.

Väärinajattelun dilemma on siinä, että jonkun pitää olla väärinajattelija, jotta muut saavat pitää aivojaan narikassa. En voi uskoa, että infiniitinen Jumala ja Jumalan poika Kristus Jeesus haluaisivat ihmisten olevan oikeauskoisia, koska Jumalan mieli on pohjaton, eikä Häneltä lopu sanat pahassakaan paikassa.

B, 17.8. 2018: Pieni ajatus perustuslakipoliitikoille.
B, 15.8. 2018: Uskonrauha vs Pappien vaikutus viattomiin lapsiin.
B, 21.12. 2017: Valtio tuomitsi Halla-ahon toiseen kertaan.
B, 23.8. 2017: Kaikki uskovaiset ovat harhaoppisia.
B, 6.1. 2017: USKONRAUHA EI OLE JOULURAUHAA.

Ei kommentteja: