torstai 16. elokuuta 2018

Pedofiliasta eheytyneet papit

IS, 16.8. 2018: Vatikaani ei suostu kommentoimaan Pennsylvanian hyväksikäyttöraporttia – kritiikki yltyy: ”Hiljaisuus on järkyttävää”.
YLE, 13.9. 2018: Saksan katolisessa kirkossa on paljastunut tuhansien lasten seksuaalinen hyväksikäyttö.

Papit, poliitikot ja muut rikkaat ovat ainoa kansanosa kaikissa maissa, jotka eivät tarvitse kemiallista kastraatiota, psykiatriaa eivätkä vankilatuomioita, koska kun eliitin jäseniä jää kiinni lasten hyväksikäytöstä, niin he eheytyvät välittömästi, eikä heitä siten tarvitse edes tuomita tai edes puhutella, sillä on täysin varmaa, ettei kerran pedofiliasta kiinni jäänyt pappi enää toista kertaa voi tehdä samaa.

Juuri edellä mainitusta syystä poliitikot ovat sanktioineet uskontojen arvostelun, koska poliitikot omasta kokemusta tietävät, etteivät hekään tarvitse minkään sortin eheytystä, joka huomataan maailman tilastakin, missä rikkailla menee todella lujaa, kun poliitikot kuuliaisesti laativat lait siten, että uskontojen johtajat ovat suojeltuja ja valtiot optimoidaan rikkaita varten.

Juuri edellä mainituista syystä johtuen poliitikot hysteerisesti vaativat lisää halpatyövoimaa ja työvoimareservien kasvattamista, koska kuka tahansa yksityisajattelija ymmärtää, että maailman väestönkasvun yksinomainen syy on se, että rikkaat tarvitsevat lisää selkänahkoja.
Olisihan se vallan ennen kuulumatonta, jos joku poliitikko pystyisi ajattelemaan dollarilla päivässä,  koska silloinhan hän olisi yhtä suuri talousnero kuin joku savannilla asuva beduiini, joka tulee hyvin toimeen dollarilla päivässä.

Eliitti siis todistaa, ettei pedofilia ole geneettistä, koska yksikään pedofiliaa harrastanut eliitin jäsen ei kerran kiinni jäätyään enää ikinä tee lapsille mitään pahaa ja sellainen rikas pappi tai poliitikko antaa vastaedes lapsen ajatella uskonnosta ja politiikasta mitä tahansa.

Olisi siis koko planetalle hyväksi, että mahdollisimman suuri osa eliitistä jäisi kiinni pedofiliasta, koska sen jälkeen he ovat täydellisesti eheytyneitä, eivätkä he siksi enää koskaan tarvitse muita elättäjikseen.
HS, 16.8. 2018: ”Moraali ei ole sellainen kiva juttu, josta tulee hyvä olo” – Filosofi kirjoitti Negatiivisen ajattelijan oppaan vastalauseena self helpin yltiö­positiiviselle pöhinälle.

Tässä on alla kertomus, josta selviää, miksi eliitin pedofilia saa jatkua:
Murhainfo: Operaatio Yewtree - Jimmy Savile ja muut pedofiilit.
Ei ole kaukaa oletettu, että myös Suomessa poliisi, sairaalatyöntekijät, lastensuojelussa työskentelevät suojelevat eliittiä, koska hehän joutuvat katsomaan eliittiä ylöspäin, kuten Jumalaa, ja juuri siksi poliisikin on erittäin halukas vangitsemaan jokaisen, joka koetaan uskontojen ja eliitin uhaksi, sillä eihän toki edes psykiatrit voi uskoa, että jokainen ihminen on ihan itse syyllinen omiin tunteisiin, kuten jokainen ihminen ihan itse on syyllinen omiin ajatuksiinsa.

Uskomukset ja tunteet ovat eliitin erityisessä suojeluksessa.
Eliitti on laatinut lait niin, että tunteet on korotettu Jumalan asemaan, ja jokainen, joka kokee pahoja tunteita, on kostontunteen vallassa oikeutettu vaatimaan jotain toista ihmistä sijaiskärsijäksi, sillä jopa oikeusoppineet uskovat, että se on aina joku muu kuin ihminen itse, joka työntää herneen nenään.
Oman pahan tunteen vallassa oleva haluaa kostaa jollekin sen, että hän ei ole kehittynyt tunteidensa hallinnassa ja valtakunnan syyttäjä hyppii tasajalkaa, että varmasti tämä sinun oma tunteesi kostetaan armottomasti jollekin, joka ei ole millään tavalla voinut ronkkia sinun aivomoodejasi, mutta se ei haittaa oikeutta kostamasta viattomalle sitä, että olet itse omaa lapsellisuuttasi syypää omiin tunteisiisi.
Koko valtajärjestelmä on täydellisen mätä ja se on sitä juuri siksi, kun ihmisille on annettu oikeus julistaa omat tunteensa jonkun muun syyksi. Edes tutkijat eivät ole koskaan onnistuneet tutkimaan tieteellisesti sitä outoa ilmiötä, miksi ihminen ei koskaan syytä hyvistä tunteista muita, mutta hän voi syyttää huonoista tunteistaan muita ja tiedemiesten mielestä se on biologinen totuus ihmisestä, että ihminen pystyy itse luomaan hyviä tunteita, mutta ikinä ei ole kuultu, että ihminen itse pystyisi luomaan myös pahat tunteensa, koska jos se olisi tieteellinen totuus, että ihminen voi luoda myös huonoja tunteita, niin silloinhan poliitikot joutuisivat kumoamaan kaikenlaiset tunteiden ja uskontojen suojelemiseen luodut lait, koska silloin jokaisen pitäisi hyväksyä se, että hän ihan itse vetää herneen nenäänsä vaikka siitä, että jotain uskontoa kutsutaan pedofiliauskonnoksi.

Kertakaikkisen uskomatonta, miten jopa tiede on asettunut suojelemaan eliittiä, jotta eliitti voi pitää kansalaisia kurissa silläkin, että koska tahansa kuka tahansa rikas voi syyttää omista tunteistaan jotain tavan ihmistä.
YLE, 15.7. 1999: Hiihtoliiton tyytyväinen puheenjohtaja Esko Aho saa henkisistä kärsimyksistä 100 000 markkaa.
Joko teistäkin alkaa tuntua siltä, miten skitrofreeninen tämä valtarakennelma on? Eliitti saa oikeudessa vaatia vaikka mitä omista tunteistaan, vaikka tunteet ovat täysin valheelliset!

Eikö todellakaan Suomessa ole ainuttakaan toista, joka ihmettelisi, miten on mahdollista, että ihmistä voidaan syyttää huonoista ajatuksista, mutta koskaan ihmistä ei ole syytetty hänen huonoista tunteistaan, vaikka on täysin selvää, että loukkaantuja on juuri se, joka pitäisi tuomita vankilaan, sillä kukaan toinen ei voi aiheuttaa ihmiselle tunteita eikä ajatuksia kuin ihminen itse.

On hirvittävää, että meillä on sellaiset poliitikot, papit ja muut rikkaat, joiden mielestä on oikein, että toinen ihminen tuomitaan toisen ihmisen omista tunteista, eikä edes Korkeimman Oikeuden jäsenet millään tavalla kyseenalaista tätä epäoikeudenmukaisuutta.
Oikeus olisi edes hieman oikeudenmukaisempi, jos esimerkiksi natsit saisivat syyttää huonoista ajatuksistaan jotain toista. Samalla tavallahan oikeus jo nyt uskoo, että naiset pitää säkittää, koska muutoin miehet eivät hallitse omia himojaan, ja jokainen, joka kritisoi sellaista uskontoa, aiheuttaa uskoville miehille huonoja tunteita, jotka maallisen oikeuden pitää kostaa, koska uskonto sanoo niin, että naiset ja väärinajattelijat ovat syypäitä uskovien ja suvaitsevaisten miesten himoihin ja tunteisiin.
Poliitikot haluavat juuri sitä, että ihmiset eivät ala hallitsemaan tunteitaan, koska se olisi kauhistuksien kauhistus eliitille, jos ihmiset sivistyisivät ajatteleviksi olennoiksi.

B, 15.8. 2018: Uskonrauha vs Pappien vaikutus viattomiin lapsiin.
B, 16.8. 2018: Pappien pedofilia ei ole geenien aiheuttama.

3 kommenttia:

intrigööri kirjoitti...

Mitähän pahaa tapahtuisi, jos katolinen kirkko tunnustaisi, että papitkin ovat ihmisiä ajallisessa maailmassa? Munkit, nunnat ja piispat joutavat ollakin ilman, jos haluavat.

Selibaatti on itsestään saatanasta. Jos Lusifer on todellinen entiteetti, kyllä sitä naurattaa, miten se on onnistunut yhdellä väännöllä tekemään kristinuskon vanhimmasta linnakkeesta saastaisen ja kaikkein pahimman synnin pesän.

Karman laki on selkeä, eikä siihen pirukaan pääse helposti kiinni: Ei ole olemassa syntiä, on vain pahoja tekoja ja hyviä tekoja, jne.

Brainleak kirjoitti...

Niin juuri, Intrigööri. Uskontojen johtajisto julistaa, että lisääntykää ja täyttäkää Maa, mutta itse he eivät laita tikkua ristiin lisääntyäkseen, vaan pakottavat jopa rikoksen uhrit lisääntymään, ja politikot suojelevat tuollaista toimintaa, koska poliitikot ja papit kuuluvat samaan eliittiin.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Paavi katolisen kirkon päällysmiehenä on kovasti kallellaan islamin suuntaan. Olisiko osaselityksenä kyltymätön rakkaus lapsiin?