torstai 16. elokuuta 2018

Pappien pedofilia ei ole geenien aiheuttama

Olen joskus leikkinyt ateistien ajatuksella Jumal-geenistä. Ateistit ovat riemuinneet, kun joku tutkija pyrki todistamaan, että uskonnon saa aikaan jumalageeni, ja se aiheutti suurenmoisen ilon suurimmalle osalle niitä, jotka julistavat olevansa ateisteja, koska se heidän mielestään todisti, että he ovat terveitä, ja jokainen,  joka kantaa jumalgeeniä, on geneettisesti sairas.

Sain tuosta aatteen, että asia voisi olla myös niin, että Jumala on ensin evoluution avulla luonut täysin virheettömät aivot, mutta vähitellen aivot ovat korruptoituneet siksi, että ihmiset ovat alkaneet käyttäytyä typerästi. Tästä todisteena esitän tieteellisesti päteviä tutkimuksia, miten ihminen on merkittävästi tyhmempi nykyään kuin 200 vuotta sitten Tiedättehän: Puolet behaviorismista on geneettistä ja puolet jotain muuta:
YLE, 14.5. 2013: Tutkimus: Ihmiset tyhmentyneet sitten 1800-luvun.

Olisi Jumalan kannalta varsin tyhmää, jos hän ei olisi jättänyt mitään johtolankaa itsestään ihmiseen. Näin ajatellen on selvää, että Jumala luodessaan geneettisen elämän muodon Maan päälle, Jumala jätti siihen genomiin myös suoran viittauksen itseensä. Tästä seuraakin se, että ne, jotka luulevat olevansa geneettisesti terveitä julistaessaan, ettei heillä ole jumalageenivirhettä, ovatkin itse asiassa kaikkein sairaimpia, sillä he eivät oman uskonsa takia pysty itse ymmärtämään Jumalan logiikkaa.
Toisaalta, uskovaisetkin ovat täysin seniilejä ymmärtämään Jumalaa, koska uskovaiset eivät itse ajattele asioita; Miten Persoonallinen Jumala voisikaan olla Isä Jumala niille, jotka käyttäytyvät laumasieluisesti ja hokevat kivikautisia uskomuksiaan ilman minkään sortin ajatusta?

Miten tämä liittyy pedofiileihin?
Näinä päivinä on ollut paljon juttua siitä, että pedofilia haluttaisiin laillistaa, koska se on kuulemma geneettinen ominaisuus, joka pakottaa ihmisen käyttämään väkivaltaa viattomia lapsia kohtaan. Mutta, tuota näkemystä vastaan ovat ne tuhannet ja jopa miljoonat selibaattiset papit, jotka ovat paljastuneet pedofiileiksi.
Ei liene vaadita suurtakaan ymmärrystä käsittämään, että kun ihminen asettaa uskomuksensa Jumalan luomien omien geenien yläpuolelle, niin silloin hän joutuu toimimaan geeniensä vaatimuksia vastaan. Kun ihminen uskoo, että Jumala on kieltänyt papeilta seksuaalisuuden, mutta samaan aikaan Jumalan luoma seksuaalisuus vaatii päästä esille, niin mitä muuta sellainen ihminen voi alkaa tekemään kullillaan kuin jotain outoa ja käyttämään hyväkseen niitä, joiden ymmärrys elämästä ei vielä voi olla kovinkaan syvällistä. Lapsiin sekaantujat ovat niitä, jotka eivät halua vastapuolen ymmärtävän tekoaan.
HS, 15.8. 2018: Miksi katolisesta kirkosta paljastuu toistuvasti lasten hyväksikäyttöä? Tutkijat selittävät asiaa muun muassa pappien poikkeuksellisella valta-asemalla.

Pappien himo lapsiin ei siis voi johtua Jumalasta, vaan siitä, että he käyttävät väärin Jumalan antamaa vapaata tahtoa, josta seuraa se, että papit joutuvat sairaalloisen seksuaalisuuden uhreiksi.

On ehdottomasti typerää alkaa etsimään pedofilian syitä geeneistä, sillä papit ovat annettu meille sitä varten, että heidän sairaalloiset uskomuksensa selibaatista ovat saaneet heidät sellaisen sairaalloisen seksuaalisuuden valtaan, jonka ilmitulon pitäisi kertoa muille, mistä tässä on kyse.
Jos ihmiset eivät halua nähdä selibaattisuuden seurauksesta johtuvaa pedofiliaa minkäänlaisena tieteellisenä todisteena siitä, että seksuaalisuus voi todellakin mennä vikaan pelkästään sokealla uskolla, niin silloin tietysti aletaan vaatia pervertikoille oikeutta harrastaa perversioita, koska ne kuvitellaan synnynnäisiksi, joita ne eivät todellakaan voi olla, koska jos pedofilia olisi synnynnäinen ominaisuus, niin sitten tieteen pitäisi selvittää, miksi niin suuri osa eliitistä on lasten hyväksi käyttäjiä.
En voi muuta kuin kiittää kaikkia pappeja siitä, että heidän omat uskomuksensa ovat johtaneet heidät sairaalloisen seksuaalisuuden pariin. Sen sijaan vihaan kaikkia poliitikkoja siitä, että he suojelevat uskontoja terveen järjen kritiikiltä. Ei ole yhden yhtäkään poliitikkoa, joka pystyisi ajattelemaan terveitä ajatuksia, mutta poliitikkojen sairaalloisuus on jo tullut ilmi muissa yhteyksissä, joten ei tässä siitä sen enempää.
Mitä tulee muihin lapsirakastajiin kuin pappeihin, niin myös heidän taipumuksensa selittyy täysin heidän omilla lapsuuden kokemuksillaan, joista suurin syyllinen on heidän vanhempansa. Kaikki seksuaaliset poikkeamat normaalista heteroseksuaalisuudesta,  johtuvat puhtaasti lapsen kokemista läheisten perversioista.
Edes joku kromosomipoikkeama ei todista muusta, sillä myös XXY-, XO-, XYY- tai XXX-kromosomiset ihmiset kokevat olevansa joko tyttöjä tai poikia, mutta johtuen vanhempien henkisen kypsyyden asteesta, niin vanhemmat yleensä haluavat määrittää sellaisen lapsen joksikin muuksi kuin mitä lapsi oikeasti on, jolloin lapsen minuus sekoitetaan pahemman kerran.

B, 16.8. 2018: Pedofiliasta eheytyneet papit.

Länsiväylä, 25.11. 2013: Lääkäri: 10-vuotias tyttökin saa pelätä ahdistelua Helsingissä.
US-Blogi, 20.5. 2012: Uskonto on loismato aivoissa.
Tiede.fi, 17.4. 2007: Uskomaton uskontogeeni.

Ei kommentteja: