keskiviikko 22. elokuuta 2018

Feministien ja muiden uskovaisten papukaijat

YLE, 22.8. 2018: Ruotsalainen ajankohtaisohjelma tutki viime vuosien raiskaustilastoja – tuomituista 58 prosenttia on syntynyt ulkomailla.

No to need, 22.8. 2018: Maistuuko Suomen suvakkinaisille? -2018.

Oliko feminismissä jotain, joka olisi vielä jotenkin epäselvää?
B, 21. 8. 2018: Feminismin Maltilliset, Fundamentalistiset ja muut suuntaukset.

Eiköhän se ole nyt kaikille selvä, että feministien behaviorismia ohjailee pelkästään tunteet. Sillä ei ole väliä, onko feministi tapillinen vaiko reiällinen, vaan vain se merkitsee, mitä ihminen julistaa; kaikki julistukset ovat pelkästään typeryyttä.

Järjen Luoja ei ole voinut toimia tunteellisesti!
Inhoan suunnattomasti sitä, että valtioita johdetaan tunteilla. En ole milloinkaan nähnyt yhden yhtäkään järjellä hallittua kansakuntaa. Jos joku väittää, että joku valtio toimisi järjellisesti, niin silloin pyydän häntä todistamaan, ovatko sen kansalaiset enkeleitä, sillä vain taivaiden kansakunnat ovat täysin vapaita tunteellisuudesta. - Tunne on älyn poissaoloa.

Ajallisuus on tunteellisuuden jatkumo.
Kaikki ideologiat ovat ajassa jatkuvia vain tunteellisesti. Tämän pitäisi olla kaikille täysin selvää, sillä mikä tahansa ideologia nojaa johonkin ammoin esitettyyn ajatukseen. Mutta, joku muinainen ajatus voi säilyä ajassa vain siten, että sitä toistetaan täysin älyttömästi, tunteellisesti.

Älykkään ihmisen ei tarvitse toistaa itseään, koska älykkään ihmisen ajatukset nousevat pohjattomasta lähteestä; Älykkyyttä on vain siinä, missä ihminen tuo esille täysin uusia ajatuksia.

Ideologinen (uskonnollinen) ajattelu todistaa ihmisen olevan vain pelkkä typerys. Typeryksillä ei milloinkaan voi olla mitään uutta annettavaa; Puolueuskovainen tai jumaluskovainen ei pysty mihinkään muuhun kuin papukaijamaiseen toimintaan.

Kaikki poliitikot ja uskovaiset toimivat papukaijamaisesti.
Ihminen varmaan tuntisi itsensä varsin typeräksi, jos hän uskoisi papukaijaa, mutta uskovainen ihminen luulee olevansa kaikkien muiden yläpuolelle, kun hän hokee satoja vuosia vanhoja ajatuksia.
Uskovaiset ovat suoraan rinnastettavissa papukaijoihin!

Ideologiat ja pyhät kirjat ovat uskovaisten papukaijoja!

Ei kommentteja: