keskiviikko 15. elokuuta 2018

Uskonrauha vs Pappien vaikutus viattomiin lapsiin

Yksikin poikkeus kumoaa säännön!
Wikipedia: Seksuaalisen hyväksikäytön tapaukset katolisessa kirkossa.

Voiko pappeja eheyttää?
Jos yksikin niin sanottu Jumalan mies raiskaa ja käyttää lapsia hyväksi, niin silloin se laki, että uskonnot ovat rauhanuskontoja ja täysin pyhiä, on iäksi todettu pelkäksi valheeksi! Luuleeko joku, että papit paranevat pedofiliasta nyt, kun taas tuli esille, mitä papit harrastavat?

Montako kertaa pappien pitää vielä raiskata ja tuhota viattomien lasten elämiä ennen kuin poliitikot tajuavat, miten typerää ja kertakaikkkisen mieletöntä se on suojella sellaisia uskomussysteemejä, jotka opettavat, että taivaissa on joku ylisuojelija,  joka rankaisee jokaista, joka uskaltaa esittää uskovien uskomusten vastaisia ajatuksia?

Mitä hemmetin järkeä on siinä, että Jumalan sijasta maallikkopoliitikot rankaisevat maallikoita kaikesta siitä väärinajattelusta, jolle uskovaiset vaativat iankaikkista kidutusta?
Jo perustuslain mukaan ihmisen rankaiseminen kahdesti samasta rikoksesta on syvästi epäoikeudenmukaista!
Koska uskovaiset pitävät absoluuttisen varmana, että on Jumala, joka rankaisee ihmistä hänen uskontonsa pilkasta ja väärinajattelusta, niin silloin poliitikot eivät ole lainkaan perillä uskontojen todellisesta olemuksesta, jos he vaativat ihmiselle vielä maallista tuomiota siitä, teosta josta ikuinen Jumala on jo ihmisen tuominnut.
Jokainen vähänkin itsellisesti ajatteleva ihminen tajuaa, ettei ikuinen ja ajan ulkopuolinen absoluuttinen Jumala odota ajallisesti tuomitakseen ihmisen uskovaisten oppien mukaiseen rangaistukseen, joten koska Jumala on jo tuominnut jopa kaikki lainsäätäjät helvettiin -koska lainsäätäjät pitävät maallista lakia korkeampana kuin Jumalan lakia-, niin siksi maallinen lainkäyttö väärinajattelijoita vastaan on kaikkien järjellisten oikeuskäytäntöjen vastaista toimintaa.

Jos uskontojen suojeleminen lopetettaisiin, niin silloin Jumala rakastaisi lainsäätäjiä, kun he ovat jättäneet uskovien pilkkaamisen Jumalan asiaksi. Mutta nyt Jumala rankaisee jokaista poliitikkoa tai pappia, joka ottaa Jumalalta pois jumalallisen oikeuden tuomita uskonnon rienaajia, sillä on mahdotonta, että järjen antaja ei itse olisi järkevä, vaan tuomitsisi pienen ihmisen kaksinkertaiseen rangaistukseen samasta teosta.

YLE, 15.8. 2018: Raportti: Sadat katolilaispapit saattaneet hyväksikäyttää yli tuhatta lasta Pennsylvaniassa.
YLE, 29.6. 2017: Talouskardinaalin hyväksikäyttöskandaali kuohuttaa Australiassa – pedofiliasyytökset horjuttavat katolista kirkkoa ympäri maailman.
YLE, 2.7. 2010: Australialaispapille 20 vuoden tuomio pedofiliasta.

Ja pedofiliako koskisi vain yhden uskonnon yhtä lahkolaisuutta?

Joka ei rakasta omia harhaoppisia ajatuksiaan, hän ei voi muuta kuin hyväksi käyttää muita sekä taloudellisesti että seksuaalisesti.

POLIITIKOT-LAINSÄÄTÄJÄT! HERÄTKÄÄ!

Eikö olisi jo aika lopettaa uskontojen suojelu kertakaikkisesti, sillä uskontojen suojelijat estävät lapsilta älykkyyden kehittymisen ja ajatteluun tottumisen:
Papit pitäisi tuomita myös lapsien ajattelun kehittymättömyydestä, koska kaikkien uskontojen papit pelottelevat lapsia siitä, mitä heille tapahtuu, jos he ajattelevat omilla aivoillaan!
B, 15.8. 2018: Ihmisen kova ydin on sensuroitu.

Se on jo tutkittu juttu, että kun ihmisille on opetettu oman ajattelun olevan syntiä, niin silloin hän pelkää yksinoloa, sillä yksin ollessa ihminen luonnostaan tuppaa luomaan ajatuksia tyhjästä, eli juuri niitä ajatuksia, joita minkään uskonnon uskovainen ei siedä, vaan pitää niitä harhaoppeina ja vaatii niille taivaallista rankaisua. Papit lähettävät Jumalan luokse raiskattuja lapsia, joille ei ole sallittu edes omaa ajattelua!

Jos oikeasti halutaan Suomen kehittyvän edistyksellisesti, niin silloin uskontojen kaikkinaisen suojelun on loputtava.

Mitä ne sellaiset uskonnot olisivatkaan, jotka ankaran Jumalan tuomion lisäksi vaativat maallikoita tuomitsemaan toinen toisiaan, ettei uskovaiset vedä itse herneitä neniinsä?

PS. Hekumointi lisääntyy niin sanottuna lopun aikana, joka merkitsee sitä, että myös uskovaiset hekumoivat entistä enemmän. Tästä seuraa se, että jossakin vaiheessa planeetan sivistynein valtio ottaa uskonnoilta pois kaikkinaisen suojelun tarpeen. Kysymys kuuluu, että milloinka Suomen poliitikot aikovat sivistyä?

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Poliitikot haluavat tuomita tiettyihin toimintoihin syyllistyneitä ankarasti, että se tuomio olisi opiksi muille, jotka aikoisivat samaa. Esim Halla-aho.

Haluaisin nähdä sen päivän, kun poliitikot poistavat uskonnoilta suojelun, ja poliitikot sanoisivat, että se tehtiin siksi, että se olisi opiksi kaikille papeille.

Tänäkin päivänä tuhannet papit harrastavat sitä, mikä nyt taas on tullut median sivuille. Joka luulee, että nyt vihdoin kaikki sellaiset ovat tulleet ilmi, ei taida ymmärtää uskonnoista tuon taivaallista.

Brainleak kirjoitti...

Josko olisi edes yksi pappi, joka kertoisi poliitikoille, ettei uskontoja tarvitse suojella, -- mutta tämä lienee turha toive, sillä niin suuresti papit vihaavat jokaista, joka ajattelee omilla aivoillan, ja tuomitsee heidät hemmetin tuleen ja vollottaa poliisille, että nyt hän joutui taas vetämään herneen nenänsä.

Brainleak kirjoitti...

Ai perhana, nyt mää muistin, että Kokoomuksen tunnuslauseena on Uskonto, isänmaa ja perhe, joten Sekoomuksesta ei ole Suomen pelastajaksi. Ja samoin Persut eivät halua sormellakaan koskea kristinuskontoon, eikä SDP halua liata pikkusormeakaan islamiin, joten unohtakaa kaikki, mitä olen sanonut, sillä kaikki menee niin kuin on ennalta kirjoitettu. Näin on näreet.