keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Minareetit bannataan

Suomi kieltää minareetit, koska se voisi ärsyttää paikallisia...

World News 16. 6: Paris bans sausage/wine party over Muslim concerns:
Pariisi kieltää makkarajuhlat, koska muslimit eivät ole riittävän kehittyneitä itsehillinnän osalta, eivätkä viranomaiset salli muslimien läheisyyteen mitään sellaista arkielämää, joka jollakin tavoin voisi kehittää muslimeista suvaitsevaisia.

Vai oliko se niin, että koska poliitikot ovat julistaneet olevansa suvaitsevaisia, niin siksi poliitikot voivat mielin määrin suvaita suvaitsemattomia maahanmuuttajia? Suomalaisista ei tarvitse välittää, koska muutoin tänne ei saataisi etnisiä mellakoita, sillä poliitikot voivat tuntea olevansa palkkakuopassa vain silloin, kun heillä on holhottavanaan ongelmallinen yhteiskunta.

Eikä yhteiskuntaan saada ongelmia, jos poliitikot eivät olisi ybersuvaitsevaisia -- maahanmuuttajia kohtaan. Suomalaisia kohtaanhan ei tarvitse olla suvaitsevainen, sillä poliitikot ovat saaneet rahalla hankittua sopivia asiantuntijoita valtion suojatyöläisiksi, jotka ovat julistaneet suomalaiset suvaitsevaiseksi kansakunnaksi.
Miten se taasen olikaan tuolla Pariisissa; kumpi ärsytti ensiksi ja kumpaa? Kun oltaisiin rehellisiä, niin poliitikotkin olisivat huomaneet, että muslimit ensin ärsyttivät pariisilaisia, mutta koska Euroopassa poliitikot ovat julistautuneet yksipuolisesti supersuvaitsevaiksi, niin siksi he eivät pysty asettamaan rajoja maahanmuuttajille
Youtube: Muslims in paris admit agenda
Youtube: Islam in Paris. Friday prayer
Youtube: Muslims take over paris street jne.../etc...

Katsokaa tarkkaan ylläolevista linkeistä, kaikki maahanmuuttajia halailevat, mitä tapahtuu siellä, missä on riittävästi muslimeita!
Meille käy mikä vaan, kunnes se viimeinen ei enää käy. Poliittiset asiantuntijat ovatkin jo osanneet laskea, mikä on se viimeinen pisara, joka tuo esille suomalaisen todellisen luonteen.
On se vaan ihana juttu, miten turvallisesti poliitikot osaavat liikkua heikoilla jäillä. Vielä vähän lähemmäksi virtapaikkaa; kyllä se jää kestää, koska onhan se kestänyt tähänkin asti.


Olisi todella upea juttu, jos edes Suojelupoliisi osaisi mennä Pariisiin, Malmöön, Tukholmaan, Brysseliin paikan päälle katsomaan, mitä poliitikot ovat parhaillaan rakentamassa Suomeen. Se ei vaan ole kovinkaan viisasta täällä Suomessa julistaa, että me voimme välttää muiden virheet -- koska se virhe ei ole meissä, vaan maahanmuuttajissa.
Maahanmuuttajilla on uskonto, joka ei salli muutosta, ja jolta poliitikot eivät vaadi mitään muutosta, vaan poliitikot jopa tuomitsevat jokaisen, joka esittää kritiikkiä sitä tapauskontoa kohtaan, joka aiheuttaa ympäri Eurooppaa ylipääsemättömiä ongelmia.

Poliitikot tietysti matkustelevat maailmalle; menevät lentokentiltä poliisisaattuessa kokouspaikoilleen nostamaan kulukorvauksia sellaisia katuja pitkin, joista maahanmuuton todellisuus ei näy. -- Todella viisasta politiikkaa vaatia suvaitsevaisuutta vain eurooppalaisperäisiltä -- ja antaa maahanmuuttajien rauhassa harrastaa segregaatiotaan eurooppalaisuudesta -- ja sitten syyttää eurooppalaisperäisiä etnisistä kahnauksista?

We the people USA: Islamization Of The World
Virginia news source: Geert Wilders, The Europe you know is changing

Ei kommentteja: