sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Uskontojen vertailun ensiaskeleet

Update June 9. 2010: Iltalehti: Pudotti Koraanin - 7 vuotta vankeutta
Että semmottii. Pitäisköhän islamilaisille järjestää koraaninvaihtoviikot?
______________________________________________
Alkaa näkyä valoa; Saksassa on tehty tutkimus muslimien asenteista
-- ja yllätys suuri varmaan joillekin oli,
että mitä uskovaisempi muslimi sitä väkivaltaisempi,
että mitä uskovaisempi kristitty sitä lempeämpi!


Hassuja nuo tiedemiehet, kun tekevät tieteellisiä tutkimuksia, jotka eivät lainkaan mahdu poliitikkojen totuuksiin. The Local: Religious Muslim boys more violent, study says:
His researchers asked the teenagers a range of questions about their ideas of manliness, for example whether they thought a man was justified in hitting his wife if she had been unfaithful. They also asked about what media and computer game violence they were exposed to, as well as whether their friends were involved in crime or violence.

The results showed that Muslim boys from immigrant families were more than twice as likely to agree with macho statements than boys from Christian immigrant families. The rate was highest among those considered as very religious, Pfeiffer said. They were also more likely to be using violent computer games and have criminal friends.

Added to that, the more religious Muslim boys felt the least integrated into German society, with only 14.5 percent of the very religious Turkish boys (the largest group of Muslims in the study) saying they felt German, although 88.5 percent had been born here.
Nicolai Sennels on toisaalla muslimeja haastattelemalla tullut siihen tulokseen, että muslimien keskuudessa vihalla on täysin päinvastainen merkitys kuin länsimaissa, joissa vihaa pidetään heikkoutena ja mielen kontrollin menetyksenä. Muslimien keskuudessa se on suorastaan ihailtavaa, että muslimit suuttuvat milloin mistäkin. Sellainen muslimi, joka ei suutu vaikka koraanin pudottamisesta lattaille, saisi muiden muslmien vihat päälleen...

Miten sattuikaan, niin sain toissailtana Elielin aukiolla katsella kohtausta, missä muuan muslimi oli jonkun räyhähengen vallassa; hän huusi kuin syötävä ja huitoi nyrkeillään ilmaan, kun hän omasta mielestään "keskusteli" jeesus-porukan kanssa, joka on joka viikonloppuinen ilmiö kaupunkien keskustoissa.
Aikansa riehuttuaan muslimi huusi kavereillaan, miten jeesusporukka oli (ilmeisesti jo läsnäolollaan) hyökännyt hänen uskontonsa kimppuun, joka ainakin minusta tuntui lähinnä täysin hullulta selitykseltä.

Niinpä, eniwei. Nyt on kuitenkin ensimmäistä kertaa saatu tieteellisiä todisteita siitä, mitä joka ikisen rehellisen ihmisen kokemus ja järki on muutenkin jo huomannut; uskonnot eivät ole tasa-arvoisia; on uskontoja, joihin uskovat ovat merkittävästi muiden uskontojen uskovia heikommassa asemassa.
Valtio syyllistyy muslimien heitteille jättöön, jos lainsäätäjät eivät ota huomioon tieteen tuloksia siitä, mitä pahaa islam saa aikaan uskovissaan. Tämä ensinnä.
Toiseksi tulee se, että jos tieteelliset tutkimukset ovat lainsäätäjille yhdentekeviä, niin silloin voidaan todeta, että tiedemiehet ovat hyvinpalkattuja suojatyöntekijöitä, jotka on potkittu syrjään, jottei tiedemiesten korkeampi äly vaan missään tapauksessa uhkaa poliitikkojen päiväunia.
Poliitikkojen tulee ottaa uskontojen ilmaisemat ja tieteen todistamat arvot tosissaan; on hyvin onnetonta, kun poliitikot eivät ole kirjanneet lakiin, mitä arvoja uskontojen tulee noudattaa, vaan nyt poliitikot jopa yllyttävät maahanmuuttajia toteuttamaan omia perinteisiä arvoja ja jopa niin, että poliitikkojen mukaan maahanmuuttajien arvot ovat ehdoitta parempia kuin suomalaisten arvot.

Ehdotan jälleen kerran, että lakiin kirjataan ylös kaikki ne arvot, joita uskontojen tulee noudattaa, eikä uskonnot saisi noudattaa mitään muuta arvoa kuin vain sen, mitä laissa lukee.

Koska nyt on tieteellisestikin todistettu, että kristinuskonnon arvot ovat parempia kuin islamin arvot, niin ehdotan lisäksi, että Suomen poliitikot kirjoittavat lakiin kristinuskonnon arvot yhdistettynä YK:n ihmisoikeuksien julistukseen. Kun näin meneteltäisiin, niin se ohjaisi islamin nykyaikaan ja kehittäisi islamista varteenotettavan rehellisen kilpailijan muille uskonnoille.

Rehellisyys ei ole uskonnoille myötäsyntyistä; uskonnoista tulee rehellisiä vasta sitten, kun ne joutuvat rehellisten ihmisten kanssa tekemisiin. Tähän asti islam on voinut rauhassa elellä, koska islamistisessa maailmassa on rehellisyysvaje siitä johtuen, ettei siellä ole liialti maallisia lainsäätäjiä...

Nyt riippuu vain poliitikoista, miten ja mihin suuntaan islamin halutaan kehittyvän. Olisi onnetonta, jos poliitikot edelleen jatkavat niiden nimittelyä, jotka vain ilmaisevat rehellisen mielipiteensä, koska se johtaisi siihen, että maahanmuuttajien ei tarvitse lainkaan miettiä omaa rooliaan siinä, kun suomalaiset eivät otakaan imaameja avosylin vastaan, kuten suomalaiset eivät ottaneet ensimmäistä piispaakaan...

From the Radio netherlands worldwide: Lower achievements at mixed schools:
"Another noteworthy finding from his research are the generally below-average achievements of students with an Islamic background.

“This cannot be explained by their socio-economic backgrounds or the characteristics of schools or educational systems. So what is the reason? It is very well possible that they are being discriminated against, but this also holds true for non-Islamic children. People will say: they are the children of migrant workers, but so were the Italians. The remaining factor is religion.”"


Jihad Watch: Nicolai Sennels: Report from the therapy room:
Why are Muslims more violent and criminal?

Iltalehti: Suomalaiset vähiten taikauskoisia EU:ssa
Blogi, 10.2. 2013: Maallistuva islam on satua

6 kommenttia:

dudivie kirjoitti...

kaikki tutkimus ja varsinkin tämä ja varsinki Suomessa nyt esitettyna on poliittista.

Anonyymi kirjoitti...

puhut rehellisista ihmisista ... on helppo olla rasisti pohjolassa. luuletko todella etta uskonnollinen fanaattisuus uhkaa. kylla se on taloudellinen epatsaarvo joka on vaarallinen.

Anonyymi kirjoitti...

erilaisilla roduilla on aina ollut vaikeuksia elaa yhdessa eika sita voi uskonnon syyksi sanoa. uskonnollinen USA ei ole koskaan ollut rauhan kehto vaan kaiken sotilaallisuuden ydin maailmassa. oikeisto on uskonnollista ja sotilaallista, vasemmisto on aina etsinyt rauhaa ja suvaitsevaisuutta, solidaarisuutta koko maailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

"vasemmisto on aina etsinyt rauhaa ja suvaitsevaisuutta,"

Rauhaa suuremman tulivoiman kautta. Kuten Neuvostoliitto.

Brainleak kirjoitti...

"Erilaisilla roduilla on aina ollut vaikeuksia elaa..."

Kun on kyse islamista, niin silloin järkevänä oletuksena pitäisi olla, että muslimit eivät käyttäydy kuin jokin katujengi; Kuudes kuudetta tapahtuneet kolme joukkotappelua kuitenkin riitti jo todistamaan, ettei islamin ja katujengin välillä ole suurtakaan eroa...

Koska suomalaiset katujengit saatiin kuriin kurilla ja rajoituksilla, niin olen täysin vakuuttunut, että myöskin ns. uskovaisten harjoittamaan väkivaltaan pätee parhaiten kuri ja rajoitukset.

Jos noin ei tehdä, niin silloin pidän jokaista sellaista ihmistä kertakaikkisen hulluna, joka luulee, että hihhuliuskovaisiin voitaisiin vaikuttaa puheella;

puheet eivät auttaneet suomalaisiinkaan katujengeihin, ja omien sanojesi mukaan todistit, että ihminen on "ihminen" niin katujengissä kuin "hartaana" musliminakin, joka luulee olevansa matkalla paratiisiin ojentaessaan kättä pidemmällä niitä, joiden asu ei ole uskonnon opin mukainen.

dudivie kirjoitti...

jep. on yritettava elaa yha moninaisessa maailmassa