torstai 3. kesäkuuta 2010

Totuuksia Flotillasta

Suomi teki sitten sen, jota ei olisi uskonut oikeusvaltiolta; Meni lauman mukana tuomitsemaan Israealin ja syyttää sitä merirosvoksi. Erkki Tuomioja: Merirosvous Gazan edustalla

Olisiko Suomen poliittisen johdon ensin pitänyt tutustua merilakiin, kuten Helsinki Principles: Israel Was in the Right (Israel national news)

Poliitikot uskovat, miten palestiinalaiset ovat Gazan alueella nälissään kurjuudessa, mutta ainakin alempi tilasto kansojen liikalihavuudesta kertoo toista; Gazan alue, Länsiranta on siinä aika korkealla, eikä Suomi ole edes päässyt 30 lihavimman kansakunnan joukkoon. Kumma juttu, että maailman liikalihavuus on paljolti muslimien hallussa?

Taitaa olla niin, että Netanjahu oli oikeassa, kun hän kertoi, että Israel toimittaa Gazaan riittävästi ruokaa ja lääkkeitä. Mutta aseita juutalainen kansa ei sinne halua, koska siellä Gazassa asuvat muslimit ovat julkisesti ilmoittaneet tavoitteekseen Israelin tuhoamisen.

Lähi-Idässä Abrahamin suvun jäsenet ovat tappaneet toisiaan alusta asti. Kehityskulku sai suvun toisen haaran vekkulit rakentamaan itselleen pysyviä asuinsijoja ja samalla he loivat itselleen uskonnon, jota klorifioitiin liioittelulla ja jopa suoranaisilla valheilla. Mutta fakta on se, että juutalaisilla oli alueella lähes valtiomuotoinen taajamakeskittymä infrastruktuureinen, jota hallittiin (uskonnollisilla) laeilla, missä toimi myös säännöllinen verotussysteemi.

Samaan aikaan alueella ei ollut mitään sellaista kuin islam; siellä oli vain hajanaisia arabiheimoja, joilla oli uskontonaan luonnonhenkiä ja talismaaneja ja verotuloinaan ryöstöretket.
Uskonnon sisältä katsoen juutalaisilla on siis myös oikeutus asua Lähi-Isän alueella, valtiollisesti. (Koska Palestiinan muslimit vetoavat uskontoonsa vaatiessaan oikeutusta asua, niin silloin myös juutalaisilla on oikeus vedota uskontonsa, joka merkitsee sitä, että kyseistä konfliktia ei voi eikä tule ratkaista sekulaarisesti).

Joku ateistinen sosialisti on tietysti toista mieltä, koska sekularistiset poliitikot katsovat, että asiaa ei pidä käsitellä uskonnollisena konfliktina, vaan se voidaan ratkaista puhtaasti maallisen oikeuskäsityksen puitteissa.

Koska poliitikot ovat kykenemättömiä katsomaan Lähi-Idän konfliktia siellä olevien uskontojen arvojen mukaan, niin silloin poliitikoilla ei voi olla asiaan mitään ratkaisuakaan, vaan he ainoastaan voimistavat asenteita ja pitkittävät sen ratkaisua asettumalla sen heikomman puolelle, joka on heikompi myös moraalisesti; Muslimien arvomaailmasta johtuu se, että he eivät ole henkisesti yhtä vahvoja kuin juutalaiset.
Tiedän, että poliitikoiden on aivan kertakaikkisen mahdotonta myöntää edellä sanottua, koska poliitikoiden mukaan kaikki uskonnot ovat länsimaisen oikeuskäsityksen mukaan tasa-arvoisia -- sillä länsimainen oikeusoppinut ei pysty arvottamaan uskontoja niiden sisältämien arvojen kautta.
Länsimaalaisille ei tuota mitään vaikeutta arvottaa esim kouluja eri arvoisiksi ja antaa jopa pienille lapsille eri arvosanoja.

Poliitikot kyllä odottavat pieniltä lapsilta sopeutumista, kun lapsen annetaan ymmärtää olevansa heikko, kun tulee nelosia, tai kun joutuu opiskeleen maineeltaan heikossa koulussa, mutta auta armias, jos poliitikon pitäisi sanoa, että Islam on arvoltaan välttävä jopa heikko, niin jo poliitikko ajattelee, että se loukkaa muslimia..., että se on viharikos, jos sanoo islamin olevan arvoiltaan jossakin heikon ja kehnon tasolla.

Jopa kansakuntia länsimaissa voidaan asettaa arvojärjestykseen, jota todistaa PISA-tutkimukset -- mutta länsimaiden poliitikot ovat täysin kyvyttömiä arvottamaan uskontoja --

Tuo täydellinen avuttomuus uskontojen edessä johtuu poliitikoiden pelkuruudesta; He pelkäävät, mitä muslimit tekisivät kaiken jo tehdyn lisäksi, jos poliittinen johto asettaisi kansainvälisen tutkijalautakunnan laatimaan kattava arvio maailman uskonnoista ja asettamaan ne arvojärjestykseen, mikä niistä saa ihmisen tekemään hyvää ja olemaan älyllisesti parempi. Korrelaatio Tatu Vanhasen tutkimuksiin voisi olla aika merkittävä.

Nyt läntinen maailma näkee muslimit uhreina; muslimit jopa laativat suunnitelman, miten heistä tulee uhreja ja miten se saa aikaan sen, että länsimaat joutuvat pakottamaan Israelin luopumaan Gazan saarrosta, jolloin Hamas saa jälleen uusia aseita, joilla yrittää kampittaa juutalaiset Väli-Mereen; Internet: IHH-järjestö riemuitsee: tavoite saavutettiin Gazassa
Tundra Tabloids: A RECOUNTING OF THE MEDIA SKEWED... The suicide activist on the gaza flotilla

Aamulehti: Reuters poisti aktivistien aseita uutiskuvista
- katso kuvat ennen ja jälkeen

Internet: Tundra tabloids
Iltalehti: USA:n varapresidentti puolustaa Israelia: "Mikä tässä nyt tökkii?"
Uusi Suomi: Israelin isku: Yhdysvaltain varapresidentti puolustelee

Ei kommentteja: