tiistai 8. kesäkuuta 2010

Rikkaiden ilmaisunvapaus ei kiinnosta syyttäjiä

Second update, 9. kesästä, klo 12:10
Uusi Suomi: Wahlroosille taas haukut - outo köyhyysheitto lytätään:
Kelan pääjohtaja Jorma Huuhtanen paheksuu "köyhyysvaikuttaja"
Björn Wahlroosin lehtilausuntoa köyhyydestä.

Huuhtanen kertoi toimittajatapaamisessa,
ettei ymmärrä tällaista tasa-arvon polkemista.


On se vaan kumma; Kun wannabe-rikas (rutiköyhä, suom. huom.) Nalle Wahlroos pilkkaa vähemmistöjä ja kiihottaa ihmisiä niitä vastaan, niin hän saa korkeintaan muiden rikkaiden paheksunnan osakseen -- eikä muiden rikkaiden paheksuntakaan kuulosta kovin vakuuttavalta!
Mutta, milloin ja missä vaiheessa syyttäjänvirasto puuttuu asiaan?
Voi tietysti olla, ettei syyttäjätkään ymmärrä Wahlroosin suorittamaa kansankiihottamista, joten siksi me emme voi odottaakaan syyttäjiltä kummoistakaan toimintaa superköyhiä vastaan, koska kuuluvathan syyttäjätkin samaan kansanryhmään, jonka ylipappina Nalle Wahlroos hilluu.
Annetaan siis syyttäjille anteeksi heidän ilmiselvä ymmärtämättömyyteen perustuva pätevyytensä hoitaa ainoastaan rikkaiden asioita:
Jos ihminen kritisoi maahanmuuttajia, niin se on viharikos, eikä suinkaan tasa-arvon polkemista, -- mutta kun wannabe-rikas (kerjäläinen, suom. huom.) puhuu pahaa muista, niin se ei olekaan vihapuhetta, vaan vain tasa-arvon polkemista, josta selviää paheksunnalla? Halloo!

Onko jälleen tullut jätettyä sievä porsaanreikä lakiin rikkaita varten? Sen porsaanreiän esille kaivamiseen riittääkin sitten syyttäjän huolella tekemä käsitteiden valinta, niin avot; yksikään rikas ei voi koskaan olla rasisti! Aikamoisia sikoja Suomessa porsasteleekin.
Päätän tällä erää täältä tähän tälleen.
_____________________________________________________
Alkuperäinen:

Vattuja poimimassa: Wahlroos kyykytti köyhiä ja rikkinäisiä perheitä. Että semmosta. Suomen rikkaat saavat täysin vapaasti kiihottaa ihmisiä kansanryhmää vastaan, mutta mitä siitä sanovat poliitikot: YLE: Wallin sanoutuu irti Wahlroosin köyhyyspuheista: "Meillä on Suomessa ilmaisunvapaus, ja Nalle käyttää todistettavasti sitä myös tässä."

Että semmosta! Heillä Suomessa, rikkailla, on ilmaisunvapaus, mutta kuten tänään saatiin huomata, niin se koskee ainoastaan RKP:n edustajia ja muita rikkaita.

Nalle on vaatinut suurella porulla Suomeen lisää halpatyövoimaa ja rikkinäisiä perheitä --köyhyyttä, mutta sitten Nalle huomaakin, että perkules, määhän oonkin itse köyhä, joten mulla ei ookaan varaa maksaa verojakaan Suomeen.... Dipity: Elinkeinotuet, Bjorn Wahlroos: "Sammon konsernijohtajan Björn Wahlroosin tilan saamat maatalostuet ovat kasvaneet entisestään. Tila sai viime vuonna tukea yhteensä 300 000 euroa."

Missä pirussa se valtakunnansyyttäjä taas hilluu, kun rikkaiden ylipappi Nalle Wahlroos julistaa hurmoskokouksissa kiihotusta kansanryhmiä vastaan!
Uusi Suomi: Wahlroosin kumma heitto – ”Wannabe rich -porukan sankari”

Perkules, kun sattu matosia vattuja...

Updated 9. kesästä. RKP luottaa tyhmiin, kaiketi: Raimo Sailas: "Vaikea nähdä Wahlroosin kommentissa viisautta". RKP:n mukaan Nalle Wahlroos on oikea asiantuntija, koska hän pystyy esittämään typerää. Vaikea näin kaukaa kyllä sanoa, onko hän tyhmä vaiko vain esittää tyhmää, mutta sen voin kyllä sanoa, ettei tyhmän esittäjiä pitäisi päästää muualle kuin teatteriin.

Ehkäpä syyttäjänvirastosta katsotaan, että Nalle Wahlroosin tyhmyyden takia häntä ei voi syyttää kansankiihotuksesta, eli vain viisaita voidaan syyttää, koska he tietävät, mitä he puhuvat.

Ei kommentteja: