torstai 17. kesäkuuta 2010

Maahanmuuttajille tuplaoikeudet

Se oli selviö heti maahamuuttohehkutuksen alettua, että tänne tulevat maahanmuuttajat alkavat esittämään omia vaatimuksiaan, koska poliittinen ilmapiiri kehottaa heitä siihen: Iltalehti: Suomeen perustetaan siirtolaisparlamentti: "Tarkoituksena on saada siirtolaisten ääni kuuluviin. Ensimmäinen vaali halutaan järjestää seuraavien eduskuntavaalien yhteydessä." Kysymys: Miksi Suomen parlamentti ei kelpaa maahanmuuttajille? Answer:
"Even if we had a few immigrant candidates in the parliament, that would not solve the problem of an absent, unified immigrant voice. MPs are elected by a general vote, which means that most probably the vote of the Finnish community determines who is elected. In some cases, that could even be damaging to the immigrant community. If, for example, an extremely assimilated immigrant is elected to the Finnish parliament, he or she may be out of touch with the immigrant community, but still considered as representing them. In a worst-case scenario, an anti-immigrant person, with an immigrant background may be elected. This person could attack the immigrant community and still be protected because of his ethnic background."

Olisiko kukaan suomalainenkaan voínut sen selvemmin sanoa, että maahanmuuttajat eivät halua suomalaisiksi; Heille ei kelpaa edes Suomen parlamentti --mutta rahat, Suomen passi ja lisääntynyt uskonnollinen byrokratia tietysti kelpaavat...
Maahanmuuttajia ei kiinnosta perustaa poliittista puoluetta, vaan he haluavat suoran yhteyden lainsäädäntään - ohi edustuksellisen parlamentin. Kyseisen siirtolaisparlamentin perustajia ei edes kiinnosta ottaa selville, onko sellaiselle parlamentille Suomessa riittävää kannatusta. Tosin, 5000 kannattajajäsenen nimen keruu ei olisi varmaan vaikeata, koska maahanmuuttajilla on jo nyt erioikeus väärentää asiapapereita :-(

Sattui nimittäin niin, että samana päivänä maahanmuuttokriittiset ilmoittavat puolueeksi rekisteröinnistään: HS 17.06. 2010: Maahanmuuttokriittinen Muutos 2011 rekisteröityy puolueeksi: "Ryhmä on kerännyt rekisteröitymiseen vaadittavat 5 000 kannattajakorttia ja luovuttaa ne perjantaina oikeusministeriöön tarkistamista varten."

Olisi todella kummallista, jos Suomen edustuksellinen demokratia hyväksyisi pienen ryhmän edustamaan jotakin vähemmistöä -- ilman, että sen ryhmän kannatusta edes selvitettäisiin maahanmuuttajien keskuudessa samalla tavalla, mitä puoleen rekisteröinniltä laissa vaaditaan.

Jos Suomeen hyväksytään epäparlamentaristinen tapa vaikuttaa ohi demokraattisen valintamenettelyn, niin silloin demokratian pelisäännöt on muutettu -- epädemokraattisesti --maahanmuuttoa ja maahanmuuttajia (epäsiirtolaisia, suom. huom.) suosivaksi. Siirtolaisparlamentti on myöskin maahanmuuttajien integroitumisen vastainen; tästä lähtien on turha odottaa, että maahanmuuttajat voisivat olla suomalaisia, kun he vaativat jo omaa parlamenttiakin, joten voimme odottaa, että kohta puoliin he laulavat jo omaa siirtolaishymniään ja vaativat Suomen parlamentilta lisää liksaa, avustajia ja uusia tiloja. Maahanmuuttajat eivät ole lojaaleja uudelle kotimaalleen, vaan alkuperämaalleen

Mitä sekin todistaa maahanmuuttajaryhmistä, että he eivät edes halua mittauttaa kannatustaan kansalla, vaan heti suoraan vaativat itselleen lisää äänioikeutta?

Toisaalta, itsekin olen sitä mieltä, että yleinen ja yhtäläinen äänioikeus kuului siihen aikaan, kun demokratia oli nuori ja täynnään barbaarisuutta. Nyt olisi jo aika kehittää demokratia vastaamaan tyrannien jälkeistä nykyaikaa, jotta yhteiskunnan sivistys ei pysähtyisi, -- mikä on suurena vaarana silloin, kun kansakunnan ihmiset ovat paljolti vapautettu barbaarisuudesta, jolloin alkeellinen/kehittymätön demokratia sallii keskinkertaisuuksien pääsevän vallalle.
Lue demokratian evoluutiosta lisää tämän aamuisesta pläjäyksestäni tiede.fi/keskustelut-foorumilta: "... Katson, että yleinen ja yhtäläinen äänioikeus oli hyväksi demokrarian alkupäivinä, kun yhteiskunnissa oli vielä paljon barbaarisuutta, mutta nyt siitä pitäisi päästä jo eroon; vain tyhmät pitävät demokratian muuttumattomuudesta. ..."

Keskinkertaisuuksien demokratia on jo itsessään todiste demokratiaa vaivaavasta sairaudesta; on vain ajan kysymys, koska tyhmentyvä demokratia alkaa oireilla fyysisesti, kuten sellaisena kummajaisena, että maassa on useampi parlamentti.
Kuten kirkon lahkoutuminen todistaa kirkon olevan tosi kipeä, niin samoin valtion lahkoutuminen useisiin parlamentteihin osoittaisi valtiolla olevan vaarallinen paisetauti, joka pahentuessaan voi johtaa valtion äkkikuolemaan.

Russian.fi: Siirtolaisparlamenttia ei tarvita

Ei kommentteja: