keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Suomi ei kelpaa kilpailuihin

Maahanmuuttopolitiikkaa tulisi verrata kilpailulajiin -- koska poliitikot puhuvat kilpailuyhteiskunnasta ja sillä pärjäämisestä kansainvälisesti.

Otetaan kilpailulajiksi vaikkapa ravikilpailusta tutut tasoitusajot,...

Poliitikot ovat myös järjestämässä Suomessa tasoitusajoja. Harmillista, mutta totta; poliitikkojen järjestämät tasoitusajot ovat nurinkuriset; poliitikot laittavat maahanmuuttajat jo valmiiksi maaliviivalle - ja kantakansalaisille ylimääräistä takamatkaa...
Tosin tuollainen kilpaillutus sujuu heiltä hienosti, koska ovathan poliitikot laittaneet itsensäkin kilpailuyhteiskunnan tasoitusajoissa jo suoraan maaliviivalle; koskaan poliitikkojen ei tarvitse kilpailla, kuten yleensäkin rikkaat eivät koskaan itse kilpaile;
rikkaat eivät elä kapitalismissa, vaan he ovat äärisosialisteja, jotka ovat sosialisoineet valtion kaikkien kilpailujen takaajaksi; koskaan rikkaat eivät itse riskeeraa mitään, koska valtio on rikkaiden yksityinen etujärjestö, jolla rikkaat maksattavat kaikki riskinsä.
Muualla Euroopassa maahanmuuttajat joutuvat hieman kilpailemaan, joten muihin maihin menevät etupäässä vain sellaiset maahanmuuttajat, joilla on edes vähän kilpailuhenkeä.
Äärimaahanmuuttomyönteisen on tietysti hieman vaikeaa ajatella sitä, että maahanmuuttajat ovat yksilöitä, jotka jo lähtömaissaan miettivät, mikä maa on juuri heidän tasolleen sopiva.
Ja kas kummaa; Suomi näyttää yhä useampien mielestä sopivalta, koska täällä pärjää ilman harjoittelua, työtä ja kilpailua.
Koska Suomessa maahanmuuttopolitiikka kaikkinensa on Euroopan löysintä, niin sellainen johtaa siihen, että tänne hakeutuvat ovat jo valmiiksi toisenluokan kansalaisia. On kaiketi aivan selvää, että jos karsintarima pidetään koko ajan alhaalla, niin silloin Suomi joutuu kilpailemaan sellaisella työvoimalla, jonka valtaa rimakauhu välittömästi, kun tuleekin eteen tilanne, missä rima on paljon korkeammalla.

Tällaista tuli vaan mieleen, vaikka en kannatakaan minkäänlaista maahanmuuttopolitiikkaa. Mielestäni poliitikot eivät käsitä, että yhteiskuntaa ei saa muuttaa vauhdilla. Ei ainoastaan maahanmuuttajia vaivaa tiukkaakin tiukempi perinteistä ja uskomuksista kiinnipitäminen, vaan myös suomalaiset eivät halua elää jäniksen selässä -- josta johtuen poliitikot ovat parhaillaan luomassa Suomeen sellaista ilmapiiriä, että se johtaa ennen pitkää vääjäämättä johonkin sisällissodan kaltaiseen välienselvittelyyn.

On selviö, että mitä alhaisemmasta yhteiskuntaluokasta ihminen on tänne tullut sitä tiukemmin hän pitää kiinni omista perinteistä. Mitä sivistymättömämpi ihminen sitä tiukemmassa ovat perinteet, koska sivistymätön voi päteä vain perinteillä. Esimerkkinä otettakoon vaikkapa keskustapuoluelainen; onko kukaan koskaan kuullut, että yksikään kepulainen olisi kääntynyt pois uskostaan?

Koska Suomessa on rima alhaalla, tai josko sitä koskaan on edes nostettu maasta irti, niin silloin todellakin tänne tulijoilta ei voida odottaa PISAn tasoista toimintaa. Toisaalta, kun poliitikot ovat saaneet Suomeen halpatyövoimaa, niin varmasti kiinalaiset ymmärtävät ja ulkoistavat tuottoisat vaatetehtaansa Suomeen. Hyviä puolia varmasti löytyy, kunhan vaan jaksaa kaivella.

Iltalehti: Oulun Poliisi moittii Suomen turvapaikkapolitiikkaa löysäksi.
Mediaseuranta: YLE: Tuhannet odottavat Suomeen pääsyä Etiopiassa
Blogi: Tasoitusajot

Ei kommentteja: