sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Uskonto kuuluu naisille

X-uskonnon dogmaattinen oppi on järkeistynyt naispappien myötä.
HS: Väitös: Naispappien nousu murtanut fundamentaalisen Raamattu-ajattelun
Johtajuus on selvästi inhimillistynyt naisjohtajien alaisten mukaan.

Milloin saamme nähdä vastaavia tuloksia politiikassa? Milloin yhteiskunnan räikeät epäkohdat (tuloerot, varallisuuserot, köyhyys, työttömyys, elintasopakolaisuus, asunnottomuus, egoistisuus jms.) alkavat lieventyä ja vähetä naispoliitikojen myötä? Vai onko niin, että politikka on miesten viimeinen linnake, jota miehet hallitsevat salaseuroista;
MuroBBS: Bilderberg-kokous 2010 alkoi, valtiojohtomme vaietut matkat
Bilderberg.org: The Skull and Bones - Yale University

On merkille pantavaa, että myös demokraattinen päätöksenteko on vain miehisen vallanhimon jäänne; kaikenlainen hallinto on alkuperältään eläimellistä uroksien sarvien kalistelua. Myöskin uskonto oppeineen juontuu suoraan miehisestä ylemmyydentunteesta, jonka sai aikaan rintakehän rummutus ja kallon kolahtelu puuhun.

Saammeko siis politiikkaankin järkeä vasta sitten, kun naiset pääsevät salaseuroihin ja kun heitä on siellä enemmistö?

Huomautan miehiä siitä, että älkää päästäkö salaseuroihinne mukaan niitä naisia, jotka haluavat pärjätä naisellisilla avuillaan, vaan ottakaa mukaan saunailtoihin vain sellaisia naisia, joille ette pärjää älyllisesti. Vain siten miehet voivat saavuttaa yhteiskunnallisen tasa-arvon ja saada parhaan mahdollisen yhteiskunnan, missä ei ilmene epätasa-arvoa, köyhyyttä, rikollisuutta, pakolaisuutta, etuoikeutttuja jms.

Ajatelkaa vaikka Afganistania, miten miesten ei tarvitsisi lähettää sinne sotilaita kuolemaan, kun sielläkin olisi naiset poliitikkoina ja pappeina!

Tieteellinen alkuoletus;
Mitä prameampi johtajauroksen koti sitä typerämpi miehen hallinto: Nyt vain tarkastamaan maailman valtioiden johtajien kodit, jotta voi siitä havaita, ketä ja mitä varten johtaja johtaa; Activeboard: Meksikolaisen huumepomon asunto.
HS: Naiset johtavat Iranin vastarintaa

O Allah and other divines,
protect us from male ministers and padres

Ei kommentteja: