tiistai 15. kesäkuuta 2010

Tieteen piratismia

Esko Valtaoja kuulemma on saanut lopullisen todisteen, ettei Jumalaa ole olemassa; Eskon uskovaiskamut ovat tehneet bakteerista laittoman kopion, -- jota he myyvät kansalle omanaan, koska he laittoivat tekemäänsä kopioon oman puumerkin.
Hieman sama periaate, kun Ladan tehtaalla tehtäisiin Mersupiraatteja, joiden nokkaan laitettaisiin Ladan logo :-)
:
Venterin tutkimusryhmä ei vielä luonut kokonaan keinotekoista elämää. Mutta he selvittivät yksinkertaisen bakteerin, mycoplasma mycoidesin, koko perimän, tallensivat sen digimuodossa, ja rakensivat laboratorion hyllyltä löytyvistä kemikaaleista sen uudelleen tietokonereseptin mukaisesti. Tunnistamista helpottamaan DNA:han koodattiin muutama sähköpostiosoite ja sitaatti.
Esko se vaan jaksaa hehkuttaa:
Elämä on nyt ensimmäistä kertaa muutettu tietokoneen ykkösiksi ja nolliksi, ja sitten takaisin eläväksi olioksi. Nyt on lopullisesti kuopattu ajatus, että elämä on jotain tyystin muuta kuin eloton aine. Eläviin olentoihin ei sisälly mitään salaperäistä elämänvoimaa,...
On aika onnetonta järkeilyä, kun jokaisella tieteen edistysaskeleella hoetaan, että Jumala on tarpeeton olettamus. Sehän on juuri päin vastoin; mitä älykkäämpiä tekoja tiede saa aikaan sitä lähempänä ihminen on Jumalaa; On mieletön ajatus, että ihmisen äly "nousisi" koko ajan kohden sattumaa; että lopulta ihmisen äly olisi yhtä "suurta" kuin se funktio, jota tiedemiehet typeryyttään kutsuvat sattumaksi!

Meitä odottaa loputon tieteellistekninen kehitys, joka johtaa meidät aineen vallasta henkimaailmoihin, vaikka Eskot ja hänen toverinsa vielä uskonnon kiihottamina änkyttävätkin vastaan.
Silti uskon, että länsimainen tiede, joka on jo ryhtynyt jumalaksi, ei koskaan ala heittelemään kivillä niitä, jotka sanovat, että myös tiedemiehet ovat Jumalan perillisiä (Jumalan poikia), joten luovuuden kuuluukin ilmetä Jumalan töiden laittomassa kopioinnissa, joka tulee saamaan kaikilta uskonnollisilta tahoilta tuomion...

On toisaalta hauskaa seurata, miten poliitikotkin tulevat suuresti riemuitsemaan tieteellisestä piratismista -- kun he samaan aikaan yrittävät hysteerisesti tukahduttaa tulevien päättäjien ajatukset digitaalisesta piratismista, joka ei hävitä eikä tuhoa mitään eikä ketään.
Piratismi on kosminen funktio; Luonnossa kaikki matkii toisiaan. Näin ollen on vain ajan kysymys, kun valtaan nousee sukupolvi, joka ei häpeile kopioida hyviä asioita, sillä niinhän tiedemiehetkin tekevät; He kopioivat Jumalan tekoja.

Päätän tältä erää täältä tähän

Update 16.6.2010:
Ateistitieteen tiedemiehet ovat suuresti mielissään siitä, että he vihdoinkin ovat oppineet ymmärtämään, miten sattuma toimii, ja siksi suurin kunnia, jonka voin ateistitieteen tiedemiehille antaa, on verrata heitä aitoon sattumaan. Sattuman tiede alkaa olla jo niin lähellä sattumaa, että sen tieteen johtopäätökset muistuttavat yhä enemmän muttia.

Turun Sanomat: Elämän hallintaa, Esko Valtaoja
Tiede.fi/keskustelut: Jumalan teknologia oli 26 vuotta nykyihmistä edellä?

Ei kommentteja: