lauantai 19. kesäkuuta 2010

Suomalainen johtajuus maailman parasta

Löysin Homma foorumilta Aamulehden paperiversiosta lainatun kappaleen, missä Alexis Kouros-niminen maahanmuuttaja väittää, että suomalaiset eivät osaa johtaa ja että Suomeen tarvitaan ulkomailta johtajuutta, jolla olisi rohkeutta tehdä kansan vastaisia päätöksiä: 2010-06-17 US: Suomeen perustetaan siirtolaisparlamentti: "Suomesta puuttuu vahvoja, persoonallisia johtajia ja sisukkaita poliitikkoja. On asioita, joita ei kannata kysyä kansalta. Ei kansalta pidä kysyä, onko maahanmuutto hyvä asia, vaan kansaa pitää johtaa."

Että semmosta mieltä maahanmuuttajat ovat, koska he ovat tottuneet siihen, että heidän kotimaissaan johtajat eivät välitä hevon paskaa kansansa mielipiteistä, joten juuri siksi maahanmuuttajat ovatkin tulleet tänne pakoon sitä johtajuutta, jota he täällä -Pohjolan rauhassa- voivat haikailla.

Oli melkoisen typerä veto siirtolaisparlamentilta heti alkaa esittämään Suomesta valheita; Se on tutkittu juttu, että Suomi on monissa asioissa maailman paras, ja vielä useimmissa asioissa lähellä huippua! Ja mistähän se johtuu! Siitäkö, että täällä ei muka ole johtajuutta?
Kestää aikansa ennen kuin ihminen pääsee irti riippuvuuksistaan. En tosin käsitä, miksi suomalaisen pitäisi päästä irti addiktiostaan hyvään johtamiseen, joka on kiistattomasti tehnyt Suomesta yhden maailman parhaista maista?
Edes suomalaiset nykypoliitikot eivät pysty tätä asiaa kiistämään, vaikka jotkin tänne tulleet ilmeisesti niin haluaisivatkin!

Sinä suomalainen "sisuton" poliitikko! Uskotko, että sinun pitäisi uskoa olevasi huonompi päättäjä kuin vaikkapa palestiinalainen poliitikko, kuten siirtolaisparlamentti sinusta esittää?

Olisiko se mahdollista, että IPF:n jäsenet ilmoittautuisivat jonkin virtahepo-omassa-olohuoneessa-riippuvuusklinikan asiakkaiksi...?
Maahanmuuttajaparlamentin jäsenillä ei ole edes sen vertaa sivistystä, että he olisivat tutustuneet suomalaisuuteen vaikka tutkijan näkökulmasta, koska suomalaisuus on suunnilleen jokaisessa kansainvälisessä vertailussa huippusijoilla (PISA-, onnellisuus-, rauhallisuus- ja kymmenissä muissa tutkimuksissa).
On kertakaikkisen törkeää tulla tänne Suomeen ja väittää, että täältä puuttuu maahanmuuttajien himoitsemaa johtajuutta. Ettei vaan olisi asia nyt sillai, että te, IPF:n jäsenet olettekin harhaanjohtajia? Oletteko?

Täältä todellakin puuttuu johtajuuutta, mutta se on sitä johtajuutta, jota me suomalaiset emme tänne kaipaa, eli sitä, joka ei välitä kansan tahdosta. Jos maahanmuuttajat saisivat ujutettua tänne heidän kaipaamaansa johtajuutta, niin silloin se merkitsisi sitä, että Suomi tippuisi kansainvälisissä vertailuissa Afrikan ja Keski-Aasian muslimaiden tasolle -- jolloin tietysti se olisi hyvä asia, koska silloin tänne ei enää tulisi maahanmuuttajia, vaan täältä lähtisi pakolaisten vyöry rahallisempiin maihin! MUTTA!
Silloin maailmasta puuttuisi se paras maa, joka Suomi nyt on! Se olisi samaa, jos arvosteluasteikosta poistettaisiin numerot viitosesta kymppiin - ja sitten siirtolaisparlamentti hyppisi hulluna vuvuzelojaan huudattaen, että nyt me ollaan paras maa, kun saimme nelosen!

Maahanmuuttajat eivät todellakaan tarvitse täällä omien lähtömaidensa johtajuutta, vaan nimenomaan heidän on alistuttava suomalaiseen johtajuuteen, koska muutoin maahanmuuttajat elävät täällä sellaista elämää, joka alentaa Suomen laadukkuutta.
Turhat mutinat heti pois ja alkakaa töihin tai kouluttautumiseen suomalaisten johtajien ja opettajien alaisuudessa koska sitä varten teitä on tänne raahattu! Jättäkää ajattelu suomalaisille, sillä sen me osaamme parhaiten maailmassa. Onhan meillä maailman loogisin kielikin aivoisssamme.

Jos suomalaiset poliitikot kuuntelevat siirtolaisparlamenttia, niin minun mielestä he silloin syyllistyvät maanpetokseen; on maanpetos ottaa politiikkaan mukaan sellaisia, jotka esittävät Suomen negatiivisessa valossa, ja jotka väittävät, että maailman parhaasta maasta puuttuisi se johtajuus, joka on saanut meidät huipulle.
Myönnän kyllä itsekin, että suurin ansio Suomen hyvistä sijoituksista kuuluu muulle taholle kuin poliitikoille, mutta politikkomme ovat kaikesta kritiikistäni huolimatta maailman tämän hetken parasta porukkaa; Kritisoin heitä siksi, että he eivät urautuisi, vaan heistä kehittyisi vieläkin parempia, koska ihmiskunta on edelleen kehityksensä alkussa. Suurin toiveeni on, että Suomen politikot eivät ottaisi mallia muista maista, vaan he kehittäisivät Suomea itsenäisesti oma-ehtoisella, suomalaisella tavalla ajatella ja toimia.

Suomalaisen johtajuuden kunniaksi on sanottava sekin, että täällä voidaan kritisoida poliitikoita, ja jopa väittää heidän olevan sisuttomia ja johtajuuteen kykenemättömiä, jollaiset mielipiteet muualla johtaisivat siihen, ettei sellaisen sanojalla olisi mitään toivoakaan edes perustaa siirtolaisparlamenttia -- puhumattakaan, että se pitäisi perustaa kyseisen maan parlamenttirakennukseen, kansan verorahoilla...
Kuvitelkaa, hyvät "sisuttomat" poliitikot; Meille on annettu ymmärtää, että muutama maahanmuuttaja on liittynyt jengiksi, jonka nimeksi se on antanut "siirtolaisparlamentti" -- joka kuulemma aloittaa toimintansa Arkadian mäellä olevassa parlamenttirakennuksessa?
Olisi kiva tietää, että tiesittekö te tästä jo etukäteen, vai luitteko tekin tämän uutisen Suomen parlamenttitalon valtauksesta netistä, kuten minä luin?
On se vaan hyvä juttu, että poliitikkomme eivät vielä itse ole monikulttuurisia, vaan he ovat pesunkestäviä suomalaisia -- koska maahanmuuttajatkin niin todistavat!
Olisi hyvin suotavaa, että poliitikot nyt viimeistään miettisivät, onko mitään järkeä edes puhua monikulttuurisuuden puolesta, kun on saatu selvää näyttöä siitä, miten maahanmuuttajien mielestä suomalaisuus on täysin kansanjohtajuuteen kelpaamatonta, sisutonta ja päättämätöntä pelkuruutta - suomalaiset kelpaavat siirtolaisparlamentin mukaan ainoastaan johdettaviksi, eli orjiksi!

Ainakin se olisi tässä vaiheessa hyvä osoittaa maahanmuutajille, että täällä on vielä persoonallisia poliitikoita, joilla on sisua olla antamatta tilaa parlamentaristisen toiminnan vastaiselle järjestölle.

Suomalaisia johtajia: Martti Marttinen, jonka jälkeläinen perusti USA:n...

Alexis Kouros, Umaya Abu-Hanna ja muut "siirtolais"parlamentin "johtajat". Tässä on teille yliopistotason tietoa johtajuudesta, mitä on Suomalainen Johtaja .pdf-tiedostona:... suomalainen on nopea päättäjä ja hyvä ja itsenäinen tuloksentekijä - suomalainen johtaja tarkoittaa mitä sanoo...

The Local: Ei-suomalaisia johtajia uskoneet tutkijat ällistyivät: Religious Muslim boys more violent, study says
Radio Netherlands: Ei-suomalaisia johtajia uskoneet tutkijat hämmästyivät: Lower achievements at mixed schools

Alexis Kouros, Umaya Abu-Hanna, Mustafa Gurler ja Ahmed Akar! Te olette peräisin islamilaisista maista, joten sitä kipeämmin teidän pitäisi tehdä oma-aloitteista, mutta objektiivista historian -ja tulevaisuuden tutkimusta. Voisitte aloittaa vaikka oman kulttuurinnne johtajuuden arvojen kyseenalaistamisesta: "Islamic
Another noteworthy finding from his research are the generally below-average achievements of students with an Islamic background.

“This cannot be explained by their socio-economic backgrounds or the characteristics of schools or educational systems. So what is the reason?
" (googlaamalla saa selville lähteen).

Jos jo olette tehneet tieteellisesti pätevän arvion oman kulttuurinne johtajuudesta, niin voisitteko ystävällisesti toimittaa sen suomalaistenkin tietoon, jotta meillä olisi edes jotakin vertailupohjaa. Meillä suomalaisilla ei ole tapana ostaa sikaa säkissä, joka voi tietysti olla outoa maahanmuuttajien mielestä.
Esimerkiksi, voisitteko kertoa, monesko teidän alkuperämaanne oli tai on PISA-tutkimuksessa - tai kansainvälisessä onnellisuustutkimuksessa, joka myös julkaistiin hiljattain. Päivityksenä lisää suomalaista huippua, johon maahanmuuttajat ovat täysin syyttömiä: Iltalehti 21.06. 2010: Suomalaiset vähiten taikauskoisia EU:ssa.
Voisitteko myös laittaa omille internetsivuillenne kaikki saatavilla olevat kansojen vertailututkimukset tukemaan väitteitänne, että Suomesta puuttuu oikeaoppinen johtajuus,

Yrjö perskeles-blog: EDUSKUNNAN YLÄHUONE
Blogi: Uskontojen vertailun ensiaskeleet
Ulkoministeriö: Suomalainen johtajuus niittää mainetta maailmalla
Blogi: Maailman paras uskonto
Laurea: Suomelle hopeaa maailman suurimmassa johtamiskilpailussa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Vallan+menetys+on+kova+kriisi/1135257713539?ref=rss


Tässäpä loistavaa totuutta politiikan/poliitikon luonteesta...

kati sinenmaa kirjoitti...

Kiitos linkistä; Se meni Chromen kirjainmerkkeihin: Yhteiskunta - Hallinto - Valta. En ole vielä saanut -yhteiskuntaosastoon mitään positiivista hallinnosta :-(

Edelleen kovasti kaipaisin psykologien ja psykiatrien tautiluokitusta poliitikoista; kaikki järkevät ihmiset tajuavat, miten kipeesti poliitikot tarvitsevat apua, mutta he eivät sitä saa, koska poliitikot ovat palkanneet valtionsuojatöihin poliitikoiden sairautta tukevia henkilöitä, joille on annettu hienoja nimiä, kuten psykologi,... :-(

Anonyymi kirjoitti...

Juu, sairasta sakkia ovat. Surkeinta tässä on se, että unessa oleva kansa antaa sen tapahtua. En tiedä, eivät kaiketi vain välitä tahi jaksa vastustaa...
Olisi hienoa nähdä joskus yhteisö jossa johtajuus näyttäytyisi tasapainoisena ja tosiasiallisena ilman tunteilua ja addiktiota.
Tästä tuli mieleen eräs peliarvostelu pelistä jonka nimeä en nyt muista.
Peli oli jonkin sortin strategia-/sotapeli joka koostui isosta joukosta tehtäviä. Mielenkiintoinen piirre pelissä oli johtamiseen liittyvä periaate. Yksi hahmo ei siis voinut olla jatkuvasti johtaja vaan johtajuus oli tehtävä jonka menettää kun tehtävä tulee suoritetuksi. Näin ollen lopulliseen päämäärään tähtäävä toiminta saadaan joustavammaksi, muuntautumiskykyisemmäksi ja ennen kaikkea näköalat laajemmiksi kun eri ominaisuudet omaavat hahmot vuoron perään vievät tilannetta eteenpäin.
Samasta aiheesta pientä tutkimuksen poikasta seuraavassa linkissä;

http://www.uta.fi/tyt/avoin/verkko-opinnot/sosiaalipsykologia/johtajuus.html

Ja kuten tutkimuksen lopussa huomautetaan, "..eikä järjestelmä hevin käänny..".
Järjestelmät ovat siis liian jäykkiä eli ihmisten asenteet ja ajatukset ovat tukkoisia ja hitaita.
Pitkä on matka edessä.