sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Ehdotus Herrojen palkitsemiseen

IS, 5.4. 2020: Sairaanhoitaja julkaisi kuvan korona­teholta – ”Kuinka moni teistä olisi valmis tähän kaikkeen 2 500 € kuukausi­palkalla?”.
Ehdotan, että poliitikkojen palkat jäädytettäisiin siihen saakka, kunnes poliitikot ovat onnistuneet poistamaan kaikkinaiset sairaudet ja vammaisuudet ihmiskunnasta, jolloin sairaanhoitajien työ olisi vähän helpompaa kuin poliiitikkojen. On ehdottomasti väärin, että poliitikoille maksetaan enemmän kuin niille, jotka joutuvat yötäpäivää korjailemaan poliitikkojen saamattomuutta.

Esimerkiksi geneettiset sairaudet olisi erittäin helppoa saada vähentymään, kun vain täysin terveiden sikiöiden sallittaisiin kehittyvän, jolloin jopa sadat miljoonat vanhemmat voisivat elää vapaata elämää sen jälkeen, kun he olisivat kurilla kasvattaneet lapsensa ihmisiksi. Eikä kellään olisi oikeutta tuhota terveitä sikiöitä. Nykyisellään se on suunnaton katastrofi, kun joka vuosi satoja miljoonia täysin terveitä sikiöitä abortoidaan vain taloudellisten syiden vuosi, ja samaan aikaan miljoonat vanhemmat joutuvat elinikäiseen huoltosuhteeseen omille jälkeläisilleen.
Myös valtio säästäisi joka vuosi jopa miljardeja pelimarkkoja mitä terveempiä lapsia syntyisi. Kaikki geneettiset sairaudet ja suurin osa onnettomuuksista johtuu vain siitä, että ihmiset eivät ole hoitaneet sitä tehtävää, jonka he omivat evoluutiolta. Evoluutio hoitaisi varmasti paremmin ihmiskunnan genomista kuin yksikään nykypolitiikko. Jos poliitikko ei siedä evoluutiota, niin silloin hänellä ei ole mitään oikeutta herruuteen. Sairaanhoitajat joutuvat päivittäin hoitamaan pelkurimaisten poliitikkojen vastuunpakoilua.

Poliitikot ilmiselvästi luulevat olevansa viisaampia kuin evoluutio, vaikka kaikkinaiset psyykkiset ja fyysiset vammaisuudet vain lisääntyvät. Tuskin lapsien yhä lisääntyvä oireilu johtuu evoluutiosta, eikä ole oikein älykästä väittää, että esimerkiksi varusmiesten yhä alentuva kaikkinainen heikkouskaan johtuu mistään muusta syystä kuin poliitikoista. Ei vaadi kovin kummoista järkeilyä sen toteamiseen, että mitä enemmän poliitikot ottavat palkkaa täysin turhasta sitä turhautuneimpia ihmisistä tulee.

Evoluution korkein tavoite on pitää kaikki lajit täysin terveinä. Poliitikoiden korkein tavoite on pitää huolta siitä, että ihmiset olisivat mahdollisimman avuttomia ja sairaita, koska muutoin poliitikoilla ei olisi mitään oikeutusta olemassaoloon.

Ei kommentteja: