perjantai 10. huhtikuuta 2020

Hallitus pelastaa roistot

Suomen viisikko-hallitus on kiitettävällä jatkanut ikivanhaa perinnettä pelastaa roistoja ja ristiin naulita rehellisiä ja synnittömiä. Velan maksu ei ole edes alkanut, kun hallitus päättää käyttää velkarahaa roistojen rikastuttamiseksi. Kiitoksia, maailman ylistetyin hallitus.

IL, 10.4. 2020: Yle: Lääkealan yritys olisi auttanut ilmaiseksi hengityssuojainten hankkimisessa – Huoltovarmuuskeskus kieltäytyi.
YLE, 9.4. 2020: Suomi kieltäytyi lääkealan yrityksen avusta hankkia suojaimia Kiinasta ja päätyi ostamaan kelvottomia maskeja – Vastuuministeri oli kuviosta tietämätön.

90-luvun laman seurauksena yrittäjien keskuudessa kävi paljon pahempi kuolo kuin nyt nämä muutamat koronaviiruksen uhrit. Ei tarvita kuin loogista ajattelua, kun ymmärtää, että kun hallitus alkaa vaatimaan kansalaisilta vyönkiristyksiä, niin se ei tule koskemaan yhtäkään poliitikkoa eikä ketään kepuliyrittäjää, puhumattakaan optiomiljonääreista ja muista veronkiertäjistä.

2 kommenttia:

Nils-Aslak kirjoitti...

Lähetin tänään huoltovarmuuskeskukselle tarjouksen 2 miljoonasta hengitysmaskista, 5 miljoonaa pyysin. Nyt on jännää! Tilillä ei näy vielä mitään, vaikka Ruotsin ravit alkavat muutaman tunnin päästä!

Miksi tuon maskisotkun kontaktihenkilön nimeä ei kerrota. Onko Jylhän ja sen toisen roiston kanssa samassa katiskassa joku todella suuri kala. Onko Harakka sukeltanut katiskaan?

Brainleak kirjoitti...

Rikkailla ja kepuliyrittäjillä on todennäköisemmin suhteessa enemmän suhteita poliitikoihin kuin taviksiin. Kun tulee ilmi tuollaisia kökkökauppoja, niin järkevä ihminen tekee ensin sen oletuksen, että taustalta löytyy ministereitä ja kanistereita. Käyvät nuo samoissa piireissä ja kapakoissakin. Tuskin Roskapankin asiakkaista löytyisi kauppakumppaneita poliitikoille eikä kauneusyrittäjillekään. Poliisin ei siis ensin kannata rynnätä Roskapankkiin, kun etsitään isoja kihoja kepulikaupoille. Sen sijaan siinä lähistöllä on vaikka mitä pornokauppiasta.