tiistai 21. huhtikuuta 2020

Konsulttidemokratia tulee-oletko valmis

Ennen meillä oli Hyvä Veli-demokratia. Kansalaiset korkeintaan kirjoittivat Aamu Lehden lukijan palstalle, miten joku poliitikko jakaa yhteisiä varoja kavereilleen.

Nykyisin kaverit ovat piilotettuja konsulttiyhtiöihin.

Hyväveli-systeemi on kehittynyt niin huikeisiin atmosfääreihin, että sieltä katsoen on enää mahdotonta nähdä katsojan silmien takana olevaa täydellistä typeryyttä.

Poliitikot ovat kimpassa, eli puhtaasti kaveripiirissä jossakin pirun saunassa keksineet, että kun vain valtion rahanjako näennäisesti irroitetaan valtiosta, niin silloin poliitikot voivat milloin tahansa jakaa verotonta helikopterirahaa kavereilleen. Tässä pätee sama idea kuin poliitikkojen paljankorotuksissakin:
Poliitikot säätivät keskenään lain. että kun politikoiden palkankorotukset annetaan erilliselle palkkiotoimikunnalle, jonka jäseniksi voidaan valita vain niitä, jotka kannattavat jatkuvaa taloustalouskasvua, niin Suomesta ei löyty kuin pari kolme hassuksi tai hulluksi valmiiksi nimettyä kriitikkoa, joiden mielipiteistä poliitikoiden ei tarvitse välittää.

Kokemuksesta tiedän, että yhteiskunta kaikkine rakenteineen voidaan nähdä oikein vain ulkoa päin. On mahdotonta. että yksikään rikas voisi nähdä oman tilanteensa konsultoimalla kavereitaan. Jopa psykologiassa opetetaan, että ihmisen pitäisi ottaa etäisyttä omiin juttuihinsa, esimerkiksi hiljentymällä tai menemällä metsään. Pysähtyminen ei todellakaan kuulu yhdenkään psykologin sanavarastoon silloin, kun poliitikot alkavat pudottamaan veronmaksajien velkarahoja poliitikoiden kavereille ja poliitikoiden konsulteille.

Onneksi Suomessa eikä missään muuallakaan ole yhden yhtäkään psykologia tai pskykiatria, jotka pystyisivät neuvomaan politikkoa menemään metsään, jos hänelle on tullut sisäisiä ristiriitoja. Toistan: Tässä maailmassa ei ole milloinkaan nähty yhden ainuttakaan poliitikkojen virallistamaa psykologia, jolla olisi vapaus sanoa suorat sanat poliitikon pään sisällöstä. Joka ikisellä virallisella psykologilla on paskat housuissa, jos he edes ajattelivat, mitä helvetin pölvästejä poliitikkoja he ovat parhaillaan tukemassa, ettei ne uppoa omaan paskaansa.
Neuvostoliitossa tiedemiesten piti noudattaa viisivuotissuunnitelmaa. Suomessa ja muualla Länsimaissa humanistitieteiden hörhöt ovat toimeentulonsa pelossa itse päättäneet, että heidän korkein tehtävänsä on ylistää kaikin tavoin virallista politiikkaa. Poliitikoiden virallistamien psykologien tärkein tehtävä on estää kaikkinaiset muutokset siihen jatkuvan kasvun politiikkaan, jota kaikki typerykset kutsuvat kapitalisimiksi. Psykologiset ja materiaaliset opit ovat saaneet aikaan sen, että nykyisin Kiinassa vallitsee marxsilainen idelogia ja länsimaissa kuvitellaan, että kapitalismi on sitä, että rikkaita ei missään nimessä saa kilpailuttaa samoilla ehdoilla kuin köyhiä. Mitään eroa ei ole Kiinan kommunistisella puoleella yhdenkään toisen länsimaan hallitusideologiaan. Täällä ei ole tuskin yhtäkään ihmistä, joka tajuaisi, että kapitalismin idelogiaan pitäisi kuulua myös poliitikoiden ja muiden rikkaiden kilpailutus -- PALKALLA. Joka ikinen poliitikko tai muu rikas, joka luulee olevansa kapitalisti tai kommunisti siksi, että hän on päässyt asemaansa siksi, että hänen ei missään vaiheessa ole tarvinnut laskea omia kustannuksiaan, on pelkkä idiootti. Nykyisin poliitikoiksi pääsevät vain sellaiset, jotka ovat ottaneet kaikkein eniten velkaa, tai jotka muutoin käyttävät jonkun muun rikkaan rahoja tai vaikutusvaltaa. Siten typerykset korkeintaan ihmettelevät, miksi poliitikko haluaa jakaa rahaa vain rikkaille. Tiedättekö mitä; kun tänä päivänä Business Finland jakaa rahaa lähes pelkästään konsulttiyrityksille, niin se tapahtuu täysin jokaisen kansanedustajan siunaamana, sillä eduskunnassa ei ole yhtäkään edustajaa, joka ajattelisi mitään muuta kuin puolueen ideologiaa. Jokainen puolue vaatii, että omilla edustajille pitää mennä taloudellisesti paremmin kuin kellään muulla.
b, 2.2. 2016: Opi kapitalismi minuutissa.

Milloinkaan, ei kuuna ikuisna, yhden yksikään verovaroista palkkansa saava psykologi ei ole ikinä uskaltanut kertoa minkäänlaisia totuuksia poliitikoista.

Kun tulee koronakriisin laskun aika, niin voidaan jo nyt huomata, että edes silloin ei ole ketään virkapalkalla toimivaa psykologia, joka uskaltaisi edes unissaan esittää minkäänlaista kritiikkiä poliitikoita kohtaa. Tämä on täysin selvää, koska suurin osa kansasta on massapsykoosissa, johon kuuluu se, että herraluokkaa ei voida pudottaa maan pinnalle. Kuten olen huomannut, niin en ole milloinkaan kuullut kuin omasta päästäni sen ajatuksen, miten idioottimaista on kutsua niitä herroiksi, jotka juhlapuheissaan väittävät olevansa kansan palvelijoita.

Tälläkin hetkellä joka ikinen kansanpalvelija, jota te kumarratte herraluokkana, miettii kaiken aikaa, miten hän voisi kusettaa juuri sinua niin paljon, että herrojen elämä olisi turvattu maailman tappiin saakka. Herrapelkoiset "kansalaiset" uskovat, että rikkaisiin itse itsensä asettaneiden kansanpalvelijoiden tärkein tehtävä on turvata vain niiden toimeentulo, jotka ovat samaa mieltä jatkuvan kasvun idelogiasta.

Itse asiassa, herrapelko on on sitä, että ihminen ei usko omiin kykyisinsä, Mitä vähemmin ihminen pystyy kritisoimaan poliitikoita sitä enemmän hän odottaa poliitikoiden ajattelevan puolestaan.

b, 24.2. 2019: Kapitalismi on viisasta valtion hoitoa.
b, 14.8. 29018: Kapitalismi on asiantuntijoille vaikea pala.
b, 13.6. 2017: Opi Hallituksen Arvopohja Minuutissa.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

On ilman muuta selvää että suurin osa lukijoista ei käsitä, miten tärkeää se on laulaa kaikki poliitikot suohon, Politikot eivät pysty edes räpyttämään silmiään jos suurin osa kansasta on eri mieltä; kansalaisten enemmistön pitää piruilla poliitikoille niin kuin ei koskaan ennen, koska jos nyt harrastettaisiin jotain impivaaralaista mietoa piruilua, niin tuskin yksikään poliitikko voisi ymmärtäää, että myön piruilun on kehityttävä samassa suhteesssa kuin poliitikkojen konsulttidemokratia. Mitä suurempia summia poliitikot jakavat kavereilleen sitä vittumaisempia kansalaisten on oltava.

On voitava tunnustaa, että hyvävelidemokratia pystyi muuntautumaan konsulttidemokratiaksi vain siksi, että kansalaiset eivät ymmärrä, ettei mikään ideologia voi olla staattisessa tilassa. Evolutiivisessa maailmasssa se on mahdoton tilanne, että jokin asia voisi olla jäätyneenä samaan asentoon. Väitän, että poliitikoiden hyvävelisysteemeistä kehittyi konsulttidemokratia vain siksi, että kenestäkään suomalaisesta ei ollut Irwinin työn jatkajaksi. Haistakaa paska koko bisnes finland.

J. Jörgensen kirjoitti...

Joo joo okei samaa mieltä Brainleaksin kanssa. Mutta sanoppa jätkä millä foorumilla ja miten näille peeloille pitää veetuilla, että se missään tuntuisi? Netissä länkytys, hah! Eduskunnan kyselytunnit; no jos tässä maassa on jotain enemmän yhtä tyhjän kanssa olevaa, niin kuulisin ihan mielenkiinnosta siitä. Käräjille haastaminen virkavirheestä; ehkä joo, mutta tässä maassa oikeusprosessit on niin hitaita, että ehdit työntämään itse koiranputkea, ennen kuin raastuvan ovet aukeaa. Vastuullisten kaivaminen esiin,ja vetäminen muitta mutkitta turpaan. Siinä kyllä olisi ideaa; vaikka se ei lopputulokseen paljoakaan vaikuttaisi, niin helpottaisipa kuienkin oloa. Taidankin tästä lähteä...