tiistai 14. huhtikuuta 2020

HVK: Suomi kuuluu vain suomalaisille

IS, 14.12. 2009: Siivoojat ovat arvokkaampia kuin pankkiirit.
IL, 13.4. 2020: Suomi oli suojavarustebisneksessä Euroopan huipulla – näin kannattava yritys myytiin, Vaasan tehdas suljettiin ja tuotanto siirrettiin ulkomaille.
YLE, 19.11. 2012: Työturvallisuusvälineiden valmistus lakkaa Vaasassa.
Sairaanhoitajat ja siivoojat ovat tutkimuksen mukaan arvokkaampia kuin pankkiirit ja poliitikot, jotka aiheuttavat yhteiskunnalle tuhoa moninkertaisesti palkkansa verran. Pelkästään tuon suojavarustetehtaan myyminen ja sitä seurannut tehtaan lopettaminen on tullut maksamaan Suomelle moninkertaisesti sen summan, jonka poliitikot kuluttavat vaalikaudessa satapäiseen avustajoukkoonsa ja kaikkeen muuhun hallinnon pyörittämiseen. Edellä oleva on helppoa todeta: Jatkuvasti kasvava Suomen valtion velka todistaa, miten typeriä päätöksiä poliitikot tekevät. -- Viisaiden valtionhoitajien tuloksena Suomella olisi nyt lähes seitsemäksi vuodeksi kaikkea tarpeellista, eikä kukaan voisi edes kuvitella, että Suomen valtion pitäisi hankkia kymmenillä miljoonilla ala-arvoisia tuotteita.
Poliitikot kumartavat suuryrityksiä samoin kuin muslimit jotain mustaa kiveä. Tieteessä teoria hylätään välittömästi, kun havainnot ovat ristiriidassa teorian kanssa. Sen sijaan poliitikot ovat toista maata; heidän ei tarvitse välittää yhtään mitään reaalimaailmasta, vaan esimerkiksi Suomessa he voivat kerta toisensa jälkeen myydä Suomelle elintärkeitä tehtaita, malmeja ja infraa vain siksi, että poliitikko voisi viikon verran kuvitella, miten kusi lämmittää haaraväliä.

Onko ihan varmaa, että Suomi on muuta maailmaa varten, eikä suomalaisia varten? Juuri näinä päivinä viisikkohallitus huokailee, että miten kummassa me uskallettaisiin ottaa lisää velkaa sata miljardia, jotta Italian, Espanjan, Kreikan ja Ranskan pankit eivät romahtaisi. Se huokaus päätyy varmasti siihen, että viisikko-hallitus myy loputkin Suomesta ja antaa ilmaiseksi Suomen maaperän vesistöineen kaikkineen, että rikkaat rikastuisivat entisestään, koska on saletti, että poliitikot voivat kuulua rikkaisiin vain niin kauan, kun poliitikot optimoivat lait rikkaille.

Muutaman vuoden kuluttua huomataan että poliitikoiden into maksaa etelän maita varten ottamiensa velkojen korkoja on vaatinut enemmän kuolonuhreja kuin kaikki 2000-luvun pandemiat yhteensä.
Pandemiat tappavat yleensä vain heikkoja ja vanhuksia, kun taasen poliitikot tappavat maansa myyjinä tuhansittain kansakunnasta kaikkein pätevimpiä ihmisiä romuttaessaan heidän yrityksiään kaiken maailman omaisuudentoitoyrityksillään, kuten kävi vajaa 30 vuotta sitten. Ja evoluutio itkee, kun se kerta toisensa jälkeen joutuu evaluoimaan jäljelle jääneistä jotain yritteliäisyyttä esille.

b, 28.3. 2020: Olematon huoltovarmuus.

b, 29.3. 2020: Suuryritykset kielletty.

b, 3.8. 2018: Valtio on suomalaisten yhteisyritys.
b, 30.1. 2019: Kansallinen Suomi OY on suomalaisten yritys.

b, 25.11. 2019: Hulluuden kapitalismia ja kommunismia.



IL, 5.8. 2019: Suomen suurin öljytankkeri ruotsalaisomistukseen: ”Merimiehet huutavat liikenneministeri Sanna Marinin ja pääministeri Antti Rinteen perään”.
SU, 11.4. 2020: Hallitus tuputti myyttitarinoita, todellisuus oli toista – suojavarusteiden skandaalihankinta ei ole yksittäinen virhe vaan jo pitkään jatkuneen virhesarjan käännepiste.

Esitän, että Suomeen on perustettava oikea huoltovarmuus, joka edellyttää, että Suomen valtiolla pitää olla säästössä ja suomalaisten omistuksessa toinen toistaan seuraaviksi seitsemiksi vuosiksi viljaa, kultarahoja, tehtaita, kaivoksia, vesistöjä ja kaikkinaisia arkipäivälle tärkeitä asioita. Lisäksi jokainen poliitikko tai suuryrityksen johtaja, joka edes esittää, että Suomesta pitäisi myydä jotain ulkomaille, on välittömästi vangittava ja asetettava syytteeseen valtionpetoksesta.


b, 5.3. 2010: Ahtaajien vaativaa toimintaa.
b, 8.2. 2010: Hyvinvointivaltion hintalappu.
b, 10.3. 2010: Kun suomalaisuudesta tuli kirosana.
b, 20.2. 2011: Sairaat hallitsijat.
b, 1.3. 2011: Ministerit paloasiantuntijoina.
b, 28.3. 2011: Paluu Impivaaraan tai islamiin.
b, 9.1. 2013: Urpilainen: Lakia voi muuttaa, jos lakia ei voi rikkoa.
b, 2.2. 2014: Hinnoista pois 65 prosenttia.
b, 17.8. 2014: Digita on maailman surkein pikavippi.
b, 18.12. 2014: Suvaitsevaisten elanto tulee Impivaarasta.
b, 30.11. 2016: Yksityistaminen tappaa valtion.
b, 4.4. 2017: KaivosJäteHuoltoRahasto.
b, 5.1. 2018: Poliitikon talousnerokkuus hakusessa.
b, 29.5. 2018: Kun suomalaisten omaisuutta kaupataan.
b, 19.3. 2011: Suomen parhaus ei johdu suomalaisista.
b, 26.8. 2019: Kansalaisten turvallisuus etusijalle.

IL, 26.8. 2019: Sisäministeri Ohisalo: Turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle. Edes suomalaiset eivät ole mikään este vasemmistolaisille.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Jotain outoa politiikassa on, koska suurpääoma vain kasvaa jokaisen Suomen poliittisen päätöksen seurauksena ja jokainen poliittinen päätös vain köyhdyttää Suomea ja tekee siitä entistä haavoittuvaisemman.

Joku tyhmä voi kuvitella, että se on luonnon laki, kun rikkaat rikastuvat, mutta minä sanon, että se johtuu vain poliitikoista. Suomessa tuskin on yhden yhtäkään poliitikkoa, joka pystyisi kasvattamaan Suomen valtion kassaa samassa suhteessa, millä poliitkot kasvattavat suuryritysten varallisuutta.

Teistä muista se voi kuulostaa viisaalta, kun vitun taloushuuhaan asiantuntijat vinkuvat, miten hienoa velkaantuminen on, mutta maailmassa ei ole yhden yhtäkään talousasiantuntijaa, jotka sanoisivat saman suurpääomalle. Kaikki teidät vitun poliitikot luulevat olevansa opaklkkansa arvoisia, un he vain velkaannuttavat valtioita, mutta samaan aikaan he ylistävät sitä, että rikkaat rikastuvat, että heidän pöydiltään valuisi murusia köyhille.

Milloin ihmiskunnan typeryys kasvoi niin suureksi, että valtioille eli veronmaksajille kuuluu velkaantuminen, mutta rikkaat joihin myös poliitikot kuuluvat joutuvat pakosta vain rikastumaan! Oletteko te typeriä vai ovatko teidän poliitikot typeriä?

Joko olisi aika julista velkaantumisen ilosanomaa myös rikkaille? Miten olisi 64 rikkaimman miehen omaisuuden takavarikointi, eli sillä saataisiin nukkuvaa rahaa hereille vähintään 10000 miljardia dollaria.

Brainleak kirjoitti...

Toivottavasti sen suljetun suojavarustetehtaan kasvosuojaimen prässimuotit otettiin talteen, ettei käy kuin Helkama-tehtaalle, joka lopettaessaan prässätyn Jopon valmistamisen tuhosi samalla prässimuotit, ja nyt Helkama joutuu putkista hitsailemaan Jopoja, joiden runko voi murtua etuhaarukan kohdalta, kuten tapahtui juuri hiljattain.

Brainleak kirjoitti...

On se mahtava organisaatio tuo Huoltovarmuuskeskus (HVK). Siellä ei ole töissä ainuttakaan duunaria, vaan kaikki ovat jotain päälliköitä:
HVK: Yhteystiedot

Olisin luullut, että siellä olisi edes yksi trukinkuljettaja tai joku varastomies.. Nooh, ehkä nuo ovat moniosaajapäälliköitä, joilla on trukin ajokortti.