perjantai 3. huhtikuuta 2020

Verorahat ulkomaille, kiitos

Ministeri Lintilä oli sitä mieltä, että kuulostaa pahalta, kun ulkomaalaiset kiinteistöyhtiöt ovat suomalaisten bulvaaniensa kautta antaneert ymmärtää, että veronmaksajat voisivat maksaa niitä vuokria, joita ulkomaalaiset eivät pysty alentamaan.
Kysyisin valtioneuvostolta, mitä hallitus aikoo tehdä ulkomaalaisten omistuksissa oleville rakennuksille ja infralle, joita voitaisiin hyvällä tahdolle pitää huoltovarmuuteen kuuluvina, kuten esimerkiksi sähköverkot? Aikooko hallitus maksaa myös sähkönsiirtomaksut ja televerkkojen vuokrat täysimääräisinä ulkomaille?

YLE, 3.4. 2020: Kokkolan Energia puolitti sähkönsiirtomaksut koronan takia ja haastaa isot sähköyhtiöt mukaan talkoisiin – "Haluamme näyttää mallia muille".

Entä, aikooko hallitus millään tavalla puuttua ulkomaalaisten kaivosyhtiöiden verotukseen, että Suomen maaperän malmien arvosta jäisi kotimaahan edes rahaa siemenviljan ostoon?

Hyvinä aikoina se on helppoa myydä Suomea ulkomaille, ja kun paha aika tulee, niin sitten pitää kiltisti uhkaillen vaatia suomalaisia kiristämään vyöt.

PS. Jos valmiuslaissa ei ole työvelvoitetta, niin nyt se pitäisi siiheen laittaa kiireellisesti. Suomalaisille kuuluu työvelvollisuus kriisiaikoina ja hyvinäkin aikoina kansalaiselta pitää ottaa elanto pois, jos hän ei tee työtä..

Ei kommentteja: