maanantai 6. huhtikuuta 2020

THL tarvitsee joutilasta aikaa

THL on koko ajan väittänyt, että taviksilla kasvosuojaimet aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä. Jopa itse tehdyt suojaimet ovat THL:n mielestä täysin hyödyttomiä, koska ne eivät suojaa itseä.

Samaan aikaan kaikki ovat sitä mieltä, että mikä tahansa kasvosuojain suojaa muita, vaikka se ei suojaakaan itseään ????
Odotin näin kauan, että täällä olisi ollut edes yksi ainoa filosofi, joka olisi sanonut, että kasvosuojaimen käyttäjän pitäisi ajatella olevasa se toinen. Jos pelkäät itseäsi, niin usko olevasi se toinen.
THL:n mukaan kavosuojain suojaa korkeintaan jotain toista, mutta ei itseä, joten olisiko täysin mahdoton ajatus, että kasvosuojaimen käyttäjä ajattelisi olevansa juuri se joku muu.

Onhan se vallan typerää julistaa, että kasvosuojain suojaa muita, mutta ei itseä, koska esimerkiksi sen kiinnittäminen kasvoille ei ole ihan hygieenista, mutta kun tosiasia on, että mitä helvetin väliä sillä enää on, kun kuitenkin sanotaan minkä tahansa kasvosuojaimen suojaavan ainakin niitä muita.
Minkä helvetin tähden meille nyt on annettu sitä joutilasta aikaa, jonka sanottiin 2500 vuotta sitten synnyttäneen filosofista ajattelua? Tästä huomattiin, ettei vapaa-aika ole mikään edellytys järjen käytölle, päin vastoin; Mitä enemmän ihmiset ovat karanteenissa sitä enemmän ne vain latailevat jotain pellevideoita ja vähät välittävät järkeilemästä, mitä viddua THL:n porukka satuilee.

On aivan päivän selvää, että THL:n porukoilla ei ole ollut aikaa ajatella, eikä kellään muullakaan, jotka parvekkeillaan hilluvat saatanan karvanallejen kanssa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Maalaisjärki tuntuu tyystin puuttuvan noilta ns. asiantuntijoilta, Sillanaukeelta ja monelta muultakin. He tekevät vain itsensä naurettaviksi noilla ristiriitaisilla ja typerillä selittelyillään.

Kyllä tavallisella kansalaisella on sen verran ymmärrystä että pitää minkä tahansa kasvosuojan käyttöä ihmisten ilmoilla tarpeellisena, sanoisin kyllä että se olisi jopa välttämätöntä ihan jokaisen niitä käyttää.. Mutta eihän niitä riitä kaikille, joten on parasta tehdä itse, olenkin tehnyt jo muutaman kankaisen kasvosuojan. Kyllä ne paljaat kasvot on paljon riskialttiimpia kaiken järjen mukaan. Ottavat suojattomina virukset vastaan.