lauantai 25. huhtikuuta 2020

Trumpin laskuoppia hallitusviisikolle

Viranomaiset eivät tajua, että kasvomaskissa on tuplasuoja; se suojaa muita pärskeilltä ja itseä muiden pärskeiltä. Ihminen on tuplaroolissa: sekä itse että se toinen.
Presidentti Donald Trumpin laskuoppia: Kasvosuoja suojaa muita 90 prosenttisesti. Mutta, koska kasvosuoja toisen kasvoilla suojaa myös 90 prosenttisesti, niin silloin suoja on 180 prosenttia.
Hallituksen typykät,  Herra THL ja Rouva STM. Ajatelkaa, että jos vähän kehnompikin kasvomaski suojaa toista pärskeiltä ainakin 80 prosenttisesti, niin silloin olisi hyvä jatkaa ajattelua, että myös sen toisen kasvoilla oleva maski suojaa sitä toista yhtä paljon, jolloin huonommankin kasvomaskin suojaus virusta vastaan on parempi kuin yksittäisen kirurgisen maskin suoja.

Kun kasvomaski määrättäisiin pakolliseksi, niin silloin meillä ei olisi edes noita typeriä tapauksia, missä joku heikkomielinen pääsee sylkemään muiden kasvoille, koska maskin läpi on huonompi sylkeä. Yllä olevaan matematiikkaan perustuen ehdotan, että kasvomaski määrätään pakolliseksi ja poliisille annetaan oikeus ampua jokainen, joka kulkee ilman sitä, koska pääministeri Sanna Marin on moneen kertaan sanonut, että he noudattavat vain järkeviä ohjeita.

Vielä on huomioitava se, että kun ihmisillä olisi kasvomaskit, niin silloin pinnoillekaan ei tulisi pärskeitä, jolloin ei tarvittaisi mitään rajoituksia, vaan rehellinen talous voisi pyöriä eteen päin.

IS, 25.4. 2020: Lääkärit tekivät pelottavan havainnon: Koronavirus aiheuttanut aivohalvauksia nuorilla ja perusterveillä potilailla.
IL, 25.4. 2020: Huolestuttava ilmiö: poikkeuksellisen nuoret ovat kuolleet koronatartunnan jälkeen aivoinfarktiin.

Ennustan, että hallitusviisikko joutuu pakon edessä määräämään kasvomaskit pakollisiksi elokuussa ja ankaran rangaistuksen jokaiselle, joka kulkee ulkona ilman sitä.

Ei kommentteja: