keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Luonnon kestokyvyn laskutoimitus

Karanteenin ratoksi joutilaita ajatuksia joutilaille ihmisille pohdittavaksi luonnon harjoittamasta optimoinnista .

Pandemiat tulevat vain silloin, kun ihmisten määrä ylittää luonnon kestokyvyn. Luonnon pienimmät eliöt ja oliot pyrkivät kaiken aikaa ja keskeytyksettä optimoimaan lajien lukumääriä sopivalle tasolle. Mitä vähemmän jollakin lajilla on selkärankaisia petoeläimiä sitä vapaammin mikrobit, sienet ja viirukset voivat hoitaa optimointitehtäväänsä, jotta laji ei peittäisi elonkehän pintaa. Esimerkiksi muurahaisia on massana mitattuna jopa enemmän kuin on ihmisten kokonaispaino, mutta muurahaisilla on monia selkärankaisia petoja (karhut, ihmiset), jotka rajoittavat, ettei muurahaiskeot peitä planeettaa.

Jumala ei käskenyt vain ihmistä lisääntymään ja peittämään Maan, vaan se sama käsky on annettu kaikille lajeille. Juuri tuon käskyn vuoksi elämä joutuu syömään itseään.
Viirukset tulivat ihmiskunnan "vitsauksiksi" sen jälkeen, kun ihminen oli massamurhannut suuret petoeläimet sukupuuttoon. Ihminen ei koskaan ole oppinut elämään sopusoinnussa muiden eläinten kanssa, ja nyt ihmiskunta käy epätoivoista taisteluaan luonnon pienimpiä olioita vastaan ja se sota mikrobeja vastaan käy sitä epätoivoisemmaksi mitä enemmän ihmisiä Luonnolla on ruokittavana.
Jossain vaiheessa ylisuureksi paisunut väestö alkaa käyttämään häikäilemättä niin sanottuja lemmieläimiään ruokana kasvattaen ja pitäen niitä hirvittävissä olosuhteissa, sillä ylisuuri ihmismassa valloittaa jatkuvasti ruuan tuotantoon sopivia maita ja metsiä asuinmaikseen, jolloin myös ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos lisää vain ihmisten henkilökohtaista kuolemanpelkoa, joka taasen pakottaa ihmiset ottamaan ruuakseen kaikki muut eliölajit kaloja lukuunottamatta, koska meret ovat siinä vaiheessa pilattu ja tyhjennetty kaloista.

Ihmiskunnalla olisi jälleen joutilasta aikaa miettiä viiruksien olevan oikealla asialla silloin, kun ihminen luulee, että hän voi maailman tappiin asti rikastuttaa rikkaita hokemalla jatkuvan kasvun ideologiaansa ja väittämällä kaikkia niitä populisteiksi ja haihattelijoiksi, jotka vaikkapa luonnonsuojelijaksi tunnustetun Pentti Linkolan tavoin ylistävät viruksia.
Juuri nyt olisi paras aika laskea ihmislajille optimimäärä yksilöitä, eli se määrä, joka estäisi viruksia leviämästä pandemiaksi asti.
Olen aiemmin kirjoittanut, että Suomen väkiluvuksi riittäisi 500 000 ihmistä, jolloin viiruksilla ei olisi mahdollisuutta levitä epidemiaksi asti. Esimerkiksi, kun mustasurma niitti keskiajalla (1300-luvulla) satoaan, niin se ei päässyt leviämään Suomeen, koska silloin täällä oli alle viisisataatuhatta ihmistä, siellä ja tuolla. Mutta, kun paiserutto tuli 1700-luvulla, niin se levisi myös Suomeen, koska täällä oli silloin enemmän ihmisiä kuin mitä luonnon mukaan olisi sallittua.

Homoseksuaalisuus yhdistettynä korkeaan teknologiseen tasoon on myös luonnon keino rajoittaa yksilöiden määrää. Kun yltiöyksilöllinen homoseksuaalisuus olisi vähentänyt suomalaisten määrän alle miljoonan, niin sen jälkeen homoseksuaalisuus häviäisi viruksen tavoin kansasta. jolle on kehittynyt vastustuskyky sitä vastaan. Olisi toivottavaa, että homoseksuaalisuudesta tulisi epidemia myös kehitysmaihin, koska muutoin suomalaisten homoseksuaalisuus ja luonnon oma corona-virus eivät riitä vähentämään Suomen asukkaiden määrää optimitasolle.

Ei kommentteja: