keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Kansalaisen kassakriisi syventyy

Miksi hallitus ei toimi samalla tavoin yritysten kanssa kuin se toimii kansalaisten kanssa?
Hallituksen mukaan kansalaisen on ensin kulutettava omat säästönsä ennen kuin valtio voi antaa verovaroista apua.

Mutta kun yrityksellä on miljoonien voittoja, niin hallitus katsoo, että siinä kohtaan pitää toteuttaa raamatun lauseita: Antakaa niille, joilla jo on, ja ottakaa pois niiltä, joilla ei enää ole mitään muuta kuin veronmaksajan rooli.

IL, Näkökulma, 22.4. 2020: Business Finlandin koronatuki paljasti suomalaisten bisnespomojen häikäilemättömän ahneuden - ”Hei, nyt me saadaan ihmisten hädällä ilmaista rahaa!”.

b, 21.4. 2020: Konsulttidemokratia tulee-oletko valmis.
b, 20.4. 2020: Poliitikoilla kiire jakaa 20 miljardia
b, 10.4. 2020: Hallitus pelastaa roistot.
b, 10.4. 2020: Kriisiaikoina totuus tulee julki.
b, 31.3. 2020: Osingot ovat tanssia teho-osastolla.

Tämäkin talouskriisi menee täysin samalla tavalla kuin kaikki aiemmat; rikkaat rikastuvat. Rikkaat rikastuvat tällä kertaa tuhatkertaisesti, mitä ne ovat rikastuneet aiemmissa lamatalkoissa. Nyt poliitikot ovat alkaneet jakaa rikkaille rahaa luvuilla, joita ei ole koskaan aiemmin nähty kuin korkeintaan tähtitieteessä, joka onkin ehkä se syy, miksi poliitikot eivät tajua tähtitieteestäkään mitään, koska he eivät tajua lukujen suuruuksia.
Viisas hallitus jakaa rikkaille helikopterirahaa, että rikkaiden ei tarvitse olla tuppisuina ulosottomiesten syksyllä järjestämissä pakkohuutokaupoissa.
Vuoden lopulla rikkaat maleksivat pakkohuutokaupoilla ostaen helikopterirahoillaan rehellisten ihmisten omaisuuksia ja heidän kotejaan. Samaan aikaan hallitus hysterian vallassa asettaa uuden roskapankin, joka sosialisoi suomalaisten loputkin omaisuudet, että rikkaiden rikastumiseen ei vaan tulisi sekunninkaan katkoa.

Onneksi Oulun Poliisi laittaa uuden videon, että kansalaiset pystyisivät unohtamaan henkilökohtaisen kassakriisiahdistuksensa ainakin kolmeksi minuutiksi:


Jokohan vihdoin ihmiset heräävät ja huomaavat, että markkinavoimien ainoa moottori on vallitseva politiikka, joka ei muuta suuntaansa, vaikka valtaan tulisi mikä tahansa ideologia, sillä kaikki ideologiat perustuvat samaan: minä minä minä.

Ei kommentteja: