tiistai 11. toukokuuta 2010

Tiitisen kaverilista

pikkuherra Tiitinen on sitä mieltä, ettei hänen kavereitten nimiä saa julkaista, jottei vaan aikalaiset pääse arvioimaan heitä.

Onhan se kiva juttu, että herrojen kaveripiiri edelleen pyörii ja voi hyvin.
Herrojen muutosvastarinta on myös kiva juttu; Vaativat piruparat kansalaisia muutokseen, ja vaativat jopa suomalaisia kuolettamaan suomalaisuuden, mutta mitään muutosta herrat itse eivät siedä. Kumma juttu.

Uuden Suomen kirjoituksesta:
Asialla on kaksi puolta. Siinä on kysymys tiedustelupalveluiden yhteistyönä saadusta tiedosta, jonka ei perinteisesti katsota olevan julkista. Kysymys on myös niiden yksilöiden oikeusturvasta, jotka ovat listalla perustellusti tai tarpeettomasti, Tiitinen sanoo lehtihaastattelussa.

Valtioiden salaisten poliisin keräämä listako on muka tehty ammattitaidottomasti? Siihen viittaa Tiitisen väite, että listalla on henkilöitä, jotka ovat siellä aiheettomasti.

Toisaalta, mikä funktio valtioiden salaisilla poliiseilla on, jos ne saavat pimittää tietoja? Salaiset poliisit siis ikään kuin vain pelaavat peliään välittämättä vähääkään siitä, mitä heidän pelinappulansa ovat tehneet tai tekevät aikalaisilleen; Päämmäinen huoli Tiitisellä on, että toisten valtioiden salaiset poliisit mukamas eivät pitäisi siitä, jos rikolliset joutuisivat tuomiolle!

Seppo Tiitinen pilkkaa demokratiaa vaatimalla, että hänellä on oikeus tuomarin oikeuteen, eikä muilla ole siihen mitään sanomista.
Seppo Tiitinen pilkkaa ulkovaltojen salaisia poliiseja syyttämällä heitä rikollisten suojelijoiksi -- koska Tiitisen mukaan erimaiden suojelupoliisien rooliin kuuluu olla paljastamatta rikollisia; Suojelupoliisit vain pelaavat vakoojapeliään, mutta sillä ei ole mitään käytännön merkitystä, koska suojelupoliisit eivät salli, että vakoojia tuomittaisiin, tai ainakin tutkittaisiin!

Millä oikeudella Tiitinen omii itselleen tuomiovallan, koska ei hyväksy sitä, että asiasta tehtäisiin virallinen tutkimus, joka vapauttaisi tai tuomitsisi asianosaiset.

Uusi Suomi: Suomen kohutuin nimilista julki? ”Vainot saattavat alkaa”
Blogi: Tiitisen lista julkistaan

Ei kommentteja: