maanantai 31. toukokuuta 2010

Tupakkaa ja vertailua

Mitä poliitikot haluavat?

Kun Suomi oli nuori, Suomessa oli päättäjiä, joilla riitti rohkeutta tehdä päätöksiä. Kun nuoren Suomen päättäjien teoista alkoi syntyä tasa-arvoa ja hyvinvointia, niin päättäjiltä alkoi hämärtyä horisontti; ennen muinoin horisontissa oli kirkkaana se päämäärä, jota kohden mentiin päättäväisesti ja tarmokkaasti.

Sittemmin poliitikoiden ja horisontin väliin tuli näkyville kvartaalikukkulat, joiden yli poliitikot eivät pysty näkemään, eivätkä ymmärtämään sitä, että jokaisen kukkulan takana on edelleen horisontti.

Nykyisin päättäjien horisontti ulottuu kvartaalitalouden seuraavan kvartaalin juurelle saakka, jopa. Ja miten he sinne pyrkivät? Seuraamalla orjallisesti YK:n päätöslauselmia ja EU:n direktiivejä. Ei enää puhettakaan, että Suomi yhdessä muiden pohjoimaiden kanssa olisi kehityksen airueena näyttämässä muulle maailmalle tietä unelmien tulevaisuuteen ja haaveiden toteuttamista kohden. Kauppalehti: Microsoft-johtaja: Potero-Suomi jää junasta

Miksi ihmeessä tänne pitää haalia lisää väkeä, kun kaikki tietävät, miten automaation eteneminen ottaa yhä enemmän ihmistyötä haltuun ja se vähäloppu palkkatyöväki joutuu tehostettuun työhön, koska muutoin rikkaat kuolisivat nälkään. Kohta metrojunatkin kulkevat mikroprosessorien ohjaamina, eikä siitä mene kauaa sen jälkeen, kun autoliikenne annetaan älytietokoneiden vallittavaksi; bussikuski on kuoleva ammatti, ja liikkennekolarit ovat pian historiaa -- ja sen saa aikaa tiede, ei poliitikot.

Se ei ole mikään syy maahanmuutolle, että muun maailman valtaherrat ovat niin jossakin kokouksessa päättäneet, että köyhien maiden jatkuvasti sikiävät köyhät on siirrettävä kehittyneimpiin maihin sikiämään.
Demokratialla on se ikävä puute, että se on keskinkertaisuuksien valloittama ja jopa ala-arvoiset ja älyllisesti laiskat pääsevät sen avulla päättämään asioista.
Kuitenkin, Pohjoismaat ovat suunnilleen kaikissa kansainvälisissä vertailussa edelleen kärjessä. Alas päin ollaan kuitenkin menossa, sillä varttitalouden päättäjien mielestä kehitysmaat eivät enää saa kehittää omia maitaan, vaan niiden väen tulee antaa valua heiltä pois, koska muuten poliitikot eivät voisi toteuttaa ennustusta maan täyttämisestä ihmisillä. Etenkin se kaikkein parhain kehitysmaiden geenistö on jopa Suomen päättäjien jatkuvan kateuden kohde.

Asiassa on ainoastaan se hyvä puoli, että huolimatta poliitikoiden paasauksesta ihmisten tasavertaisuudesta, he kuitenkin teoillaan todistavat, että jopa heidän mielestään ihmiset ovat kyvyiltään geneettisesti eri tasoisia. Muutenhan päättäjät eivät voisi haaveilla kyvykkäistä ihmisistä, jos he oikeasti ajattelisivat, että kaikki ihmiset ovat geneettisesti yhtä kyvykkäitä.

Sitten tulee se uskontojuttukin; kuka tosissaan uskoo poliitikoiden puheisiin siitä, että uskonnot ovat tasa-arvoisia; että valtion ei muka pidä mitenkään ottaa huomioon uskonnon sisältöä, vaan kun vain jonkun säkin kyljessä lukee YX-Uskonto, niin poliitikoiden mukaan valtion tulee kiltisti alistua sen uskonnon arvomaailmalle, joka ilmenee sen uskonnon uskovien ajattelussa ja teoissa.
Poliitikot antavat maahantulijoille sellaisia oikeuksia, jotka johtaisivat välittömästi kantakansalaisen joutumiseen napit vastakkain virkavallan kanssa! Otetaan esimerkiksi se, että poliitikoiden mielestä se on ihan oikein, kun maahanmuuttaja ei päästä lapsiaan kouluun siksi, että koulussa lapsi saisi mahdollisuuden olla suomalainen!

Toki on niin, että sata vuotta sitten suomalainenkin lapsi sai jäädä kotiin -- jos häntä tarvittin perunoiden nostossa, jotta perhe eläisi talven yli!
Miten on mahdollista, että valtioita voidaan keskenään vertailla, mutta uskontoja ei saa mitenkään vertailla? Ovatko nykyajan poliitikot todella niin vellihousuja, että he eivät yksinkertaisesti uskalla ajatella omilla aivoilla enää yhtään mitään, vaan vain hokevat homeisia puolueideologioitaan kuorrutettuna kansainvälisten järjestöjen surkeilla päätöksillä, jotka ovat syntyisin keskinkertaisuuksien oman edun tavoittelusta?

Kuten aiemmin sanoin, niin mitä lähempänä kansa on Afrikan ns. alkukotia sitä enemmän meno muistuttaa apinointia. Otetaan vaikka tuo viimeisin kansainvälinen vertailu, jossa Pohjoismaat olivat jälleen kerran huipulla; Tupakointi! Ei se ole sattumaa, että Pohjolan asukkaat ovat hyviä. Kuten sekään ei ole sattumaa, etä poliitikot eivät tykkää yhtään siitä, että Pohjolassa asuu monokulttuureita, koska poliitikot eivät voisi leuhkia monikulttuurisuudellaan, jos täältä puuttuisi pikku-Italiat, pikku-Somaliat, pikku-Turkit jne.

Poliitikoiden monikulttuurisuus vaatii, että he eivät saa vertailla uskontoja keskenään, koska silloin tänne ei voisi muodostua islamilaisia slummeja, kun tieteellisen vertailun tuloksena olisi, että kaiken muun parhauden lisäksi myös Pohjolan uskonto on maailman paras!

Olisi nimittäin hyvin outoa, että me voisimme olla kaikessa muussa kansainvälisessä vertailussa maailman huippua, mutta meidän elämänarvomme, -jolla me huippuuden teemme- eivät sitä muka olisi!

Yllä olevasta huomataan se varsin ikävä totuus, että se ainoa seikka, joka estää uskontojen ja sitä myötä elämän arvojen vertailun, johtuu poliitikkojen monikulttuurisuudesta, joka johtuu typeryydestä!
Sillä poliitikko voi ylpeillä monikulttuurisuudella vain siellä, missä kulttuurien ei anneta sekoittua! Täten se on poliitikkojen syy, että maahanmuuttajat eivät voi sisäistää suomalaisuutta, koska jos maahanmuuttajat saisivat oikeuden suomalaistua, niin silloin poliitikot eivät voisi kehua typerryttävää monikulttuurisuuttaan.

Poliitikot mielellään antavat maahanmuuttajille Kontulan visa-kortin, jotta maahanmuuttajat voisivat ylpeillä, miten heidän uskontonsa arvot ovatkaan hyviä.... Ja poliitikko saa uneksia pikku-Iranista Helsingin Sipoon korvessa, koska monikulttuurisuus...

Uusi Suomi: Tupakaton päivä - Suomi Euroopan kärkeä

Ei kommentteja: