torstai 13. toukokuuta 2010

Ahneet valtuutetut

Kumpi ansaitsee paremman kannettavan tietokoneen;
Helsingin kaupungin valtuutettu -
- vaiko alle tonnin tuloilla elelevä viisas ihminen?


MTV3: Helsingin Uutiset: Valtuusto ei suostu säästökuurille:
Valtuutettu kuittaa alle kolmituntisesta kokouksesta 295 euroa.

Lisäksi he saavat kannettavan tietokoneen, joukkoliikenteen vapaakortin ja oikeuden hurauttaa taksilla kotiin kello yhdentoista yli illalla kestävistä kokouksista.

Helsingin Uutisten mukaan myös ulkomaanreissuja on jatkettu entiseen malliin – toisin kuin monessa muussa kunnassa.
Jo on mielettömän typeriä valtuutettuja, ei muuta voi sanoa. Valtuutetuille tulisi ilmeisesti paskat housuihin jo sen ajattelemisesta, että pitäisi itsekin hieman tinkiä jostakin. Onneksi valtuutetut ovat kykenemättömiä ajatteluun, joten voimme kävellä kaupungilla ilman, että pitäisi haistella valtuutettujen lemuavia perseitä.

Olenkin jo kirjoittanut tänne ostaneeni vähäisillä tuloillani yhden tämän vuoden parhaimman kannettavan tietokoneen; Asus UL30VT (on the table).

Koska Helsingin kaupungin kaupunginvaltuutetut eivät voi luopua edes lahjaksi saamistaan kannettavista tietokoneista, niin ilmoitettakoon tässä, että valtuutet todistavat jo silläkin olevansa pelkkiä typeryksiä, sillä JOPA alle tonnin kk-tuloilla on äärimmäisen helppoa ostaa ihan itse "kymmenen" kertaa parempi ja tehokkaampi tietokone kuin se on, jolla nuo saatanan typerät valtuutetut yrittävät leuhkia!

Voihan vittu, mitä itkupillejä tuolla kaupunginvaltuutossa oikein hilluu! Vai luuletteko te todella, että te olette kaupunkilaisten asialla, kun ette pysty mihinkään muuhun kuin loisimaan veronmaksajien varoilla? Voima-lehtikin sen tietää: Voutilainen; Miljardin euron tumpelo

Ootte te niin vitun typeriä; Te ette edes käsitä sitä, että jos teillä olisikin itsenne ostama kannettava tietokone, niin te näyttäisitte heti miljoona kertaa viisammilta, kun käyttäisitte edes OMIA TIETOKONEITANNE VALTUUSTON KOKOUKSISSA! Tajuutteko!

Nyt te perkeleen piruparat luulette, että ootte jotakin, kun mittaatte oman luulonne mukaan koko työnne arvon itsellenne -- kaupungille ei ole teistä paskankaan hyötyä, koska te mittaatte kaiken sen arvon kaupunkilaisilta pois, jonka arvoisia luulette olevanne!
Te ette jätä mitään arvoa työpaikallenne, joten te ootte nollia, koska kaupunkilaiset eivät hyödy teistä yhtään mitään! -- Ihminen tuhoaa työpaikkaansa, jos hän mittaa itselleen koko sen työn arvon, jonka hän luulee työpaikalleen olevansa!
Ihminen on viisas vain silloin, kun hän ei vaadi itselleen kaikkea sitä arvoa, jonka arvoinen hän on. Työpaikan tulee olla riittävän varakas huolehtimaan työtekijöistään, ja ainoa keino, jolla se tehdään kestävästi, on siinä, että työtekijöiden työn arvosta mahdollisimman suuri osa jää työpaikalle.

Viisas ihminen tietää ilman mitään saatanan ideologiaakin, että hän omalta osaltaan pitää yllä työpaikkaansa, kun hänen työnsä arvosta jää jotakin ylimääräistä työpaikalle. Esimerkiksi minä en epäröi hetkeäkään käyttää uutta Asus-tietokonetta työpaikalla, jos tilanne sitä vaatii, -- ja olenkin jo sitä käyttänyt, koska olisihan se tyhmää, jos kone kävisi vanhanaikaiseksi käyttämättömänä.

Itse asiassa; olen parin viime vuoden aikana ostanut työpaikalleni erilaisia asioita omilla rahoillani noin tuhannen euron edestä -- ilman, että olisin vaatinut niistä rahat itselleni. Jos joku ei tätä usko, niin tulkoonsa mikä päivä tahansa työpaikkaani; minulla on kuitit kaikki tallessa.

Olen ollut jo noin kahdeksan vuotta (ensimmäiset kuusi vuotta täysin vapaaehtoisena) nykyisessä työpaikassani lähes joka päivä töissä, joulut, ja kaikki pyhätkin, kun samaan aikaan olen rakentanut kivilinnaa....
Lisäksi olen rakennut kymmenittäin tietokoneita (joihin olen jopa ostanut uusia osia), joista suurimman osan olen antanut ILMAISEKSI pois!
Esimerkiksi tuonne: muroBBS, Lahjoitetaan tavaraa. Montako tietokonetta/esinettä valtuutetut ovat lahjoittaneet? MITÄH! Eikö yhtään?
Ainiin, te typeryksethän vaaditte veronmaksajilta ilmaiseksi kaikki, joten olisihan se täysin mieletöntä edes odottaa, että ahneet valtuutetut olisivat hyviä kansaa kohtaan!

Miten muuten aiotte saada verorahat riittämään -kännyköihinne ja ilmaisiin matkoihinne jms.?
Ainiin! Teillehän se on erittäin helppoa; Vaaditaan kaupunkilaisia luopumaan kaikesta, jotta te saatanan pellet voisitte rällästää täällä!

HS-Uutiset: TULOT JA VEROT 2007; Helsingin valtuutetut

Blogi: Esitäytetty veroilmoitus
Blogi: Kunnan- ja kansanedustajien ahneus kasvaa
Blogi: Ole kiltti ihminen

PS. Picasa-albumini päivitys: picasaweb/google.com/sinenmaa/Asiakirjat

Ainakin jossakin poliitikot tajuavat edes vähän; Helsingin Sanomat:
Britannian hallitus aloitti kulukurin omista palkoistaan

Ei kommentteja: