tiistai 18. toukokuuta 2010

Rippisalaisuus oli ennen julkinen salaisuus

Kuopion piista Wille Riekkinen ja muutama muu piispa paljastavat Kirkon todellisen luonteen; Kirkko puolustaa rikollisuutta samalla kun kirkko halveksii ihmisyyttä. Kirkolla riittää yllin kyllin armoa vain moraalittomuudelle ja rikollisille!

Ensiselvennys: Tässä blogitekstissä Kirkolla ei tarkoiteta uskontoa, vaan sitä jumalattomuutta (uskonnollisuutta, suom. huom.), joka edelleenkin vallanpitäjiä kahlitsee.

Kirkon ylläpitämä rippisalaisuus ei ole mitään muuta kuin kavennettua islamilaisuutta, supistuvaa eläimellisyyttä; Islamissa koko muslimiyhteisön annetaan tietää kaikki moraalittomat teot, ja sitten koko islamistinen maailma puolustaa niitä samalla argumentoinnilla, miten kirkon piispat puolustavat kaikkia niitä kirkon jäseniä, jotka kertovat moraalittomat tekonsa.

Esimerkiksi islamissa kaikki tietävät, että uskonoppineilla on oikeus naida minkä ikäisiä naisia tahansa, aina sylivauvoista lähtien, mutta se ei ole rikos, koska islam on laajennettu rippisalaisuus. Islamissa uskonsalaisuudet ovat kaikkien muslimien omaisuutta..

Islamistit opettavat jopa niin, että muslimeilla on oikeus terrorisoida vääräuskoisia, eikä islam tuomitse terroria, jos vain muslimi käyttäytyy islamin perinteiden mukaisesti. Alla on muutama video, joista asia selviää jokaiselle, jolla on hiukankin rehellisyyttä jäljellä:
TruthTube: Ei ikärajaa naimiselle
MemriTV: Muslimit puolustavat ala-ikäisten naimista
Youtube: Imaami paljastaa islamin todellisen luonteen:
- Kun puhumme syyttömistä, niin tarkoitamme muslimeita.
- Ei-muslmit eivät ole hyväksyneet islamia
ja meidän kannaltamme se on rikos Allahia vastaan.
- Muslimien kannalta olet syytön, jos olet muslimi,
olet allahin silmissä viaton.
- Jos olet ei-muslimi, syyllistyt epäuskoon.
- Muslimina muslimin pitää tukea muslimeja.
- Ja samoin muslimin tulee vihata kaikkea ei-islamilaista.
- Muslimien uskollisuus on aina muslimien puolella.
- Jne.
Muslimien ei tarvitse edes katua lapsia tai vääräuskoisia kohtaan tekemiään vääryyksiä; islamissa armoa ei anneta lapsille eikä vääräuskoisille; Kirkko on supistettu islam!
Kirkollakaan ei riitä armoa lapsille; riittää, että teon tekijä ripittäytyy, niin kirkko sallii tekijän jatkaa tekosiaan.

Kuten huomataan, niin Kirkon kanta kirkon jäseniin on aivan sama; Ainoa ero on määrällinen, eli Kirkko on supistanut yleisesti tiedetyn moralittomuuden; ahneuden ja hyväksikäytön pienen ryhmän salaisuudeksi; Siinä, missä islamistinen maailma hyväksyy julkisesti moraalittomuuden, niin siinä Kirkko katsoo, että vain korkeimmilla uskonoppineilla on riittävästi moraalia hyväksyä kirkon jäsenten moraalittomuus!

Iltasanomat: Savon Sanomat: Kuopion piispa puolustaa rippisalaisuutta
YLE: Piispat torjuvat rippisalaisuuden murtamisen
YLE: Arkkipiispa Paarma puolustaa rippisalaisuutta

Kirkon rippisalaisuus on supistuvaa uskonnollisuutta. Uskonnon kehittyessä yhteiskunta sallii uskovaisille yhä vähemmän moraalittomuutta. Uskonnon moraalin kehitys huomataan juuri siinä, kun verrataan Islamin salaisuuksia länsimaisen kirkon salaisuuksiin; Länsimaissa rippisalaisuuksiksi sanotaan niitä tekoja ja perinteitä, jotka voivat hyvin islamissa.

Edellisestä huomataan, että islamin kehittyessä alaikäisten naiminen ja vääräuskoisten/luopioiden kaltoinkohtelu muuttuu vähitellen imaamien ja ajatollien pienien piirien salaisuudeksi, joka tullaan hyväksymään sillä, että sitä aletaan kutsua rippisalaisuudeksi.

Mitä moraalisemmaksi kirkko muuttuu sitä moraalittomammaksi käy poliitikka:
Aivan sama rippisalaisuus on myös poliitikoilla;
Poliitikot eivät ilmianna moraalittomuutta keskuudessaa,
vaan jopa kannustavat siihen!


Papeista tulee moraalisia, kun he pääsevät eroon salaisuuksista, mutta koska valtio puolustelee salaisuuksia, niin silloin ne uskonnollisuuden sallimat moraalittomuudet siirtyvät poliitikoiden piirileikkeihin.
Poliitikot ovat epäloogia pyrkiessään kieltämään Kirkolta salaisuudet mutta vaatiessaan itse salaisuuksista kiinnipitämistä.

Ihminen ei voi olla moraalinen, jos hän uskoo salaisuuksiin. Vasta sitten poliitikoiden moraali alkaa kehittymään, kun he lopettavat valtionsalaisuudet. Sillä valtionsalaisuuksiin kuuluvat ennen muuta poliitikkojen moraalittomuudet, kuten tiedetään Tiitisen kaveerilistastakin.

Ei kommentteja: