sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Kansanedustajien ahneus nousee

Kaikki maailmamme ongelmat johtuvat ahneudesta. Maailmassamme ei olisi mitään sotia, köyhyyttä, kurjuutta, väkivaltaa, rasismia ja muuta semmosta, kun vain rikkaat eivät olisi ahneita, eli typeryksiä.

Otetaan vaikka tuo Kreikan tilanne. Poliitikot ovat täysin kykenemättömiä ratkaisemaan Kreikan rahoituskriisiongelmaa, koska sen aiheuttajina ovat poliitikot: Rahat menevät eliitille.

Maailman tilanne tulee huononemaan niin kauan, kun edustajiksi valitaan pyrkyreitä. Ihminen, joka haluaa päästä poliitikoksi, on jo sairas ahneudesta, eikä sellainen pysty hoitamaan kansan asioita, koska pyrkyrit eivät pysty hoitamaan edes omia asioitaan. Otetaan vaikkapa viimeisin uutinen Suomen poliitikoista:
Suomen poliitikot joutuvat korottamaan palkkojaan, koska nykyinen palkka ei heille riitä!

Ihminen on täysin kyvytön talousasioissa, jos tai kun edes kymmenentuhatta euroa kuukaudessa ei riitä hänelle. Ja sitten tuollaiset muka voivat nyt ratkaista euro-valuutan kriisin, kun heiltä puuttuu täydellisesti ymmärrys taloudellisuudesta (vaatimattomuudesta, huom. huom.): Uusi Suomi: Kansanedustajien palkka nousee pian – 5860€/kk ei riitä
Itse saan palkkaa 884,77 euroa kuussa. Silti pystyn sillä maksamaan vuokran, sähkölaskun, internetin ja ruuan. Lisäksi olen käyttänyt ainakin tuhat euroa omia rahoja työpaikan elektoniikkaan, enkä ole esittänyt niistä kuitteja!
Kaiken tuon lisäksi sain sen verran säästöön, että pari viikkoa sitten ostin HTC Desire -puhelimen ja siitä parin päivän päästä ostin Asus UL30VT -tietokoneen, koska se Asuksen uudempi (UL30JT) malli ei olekaan niin paljoa VT:tä tehokkaampi, että siitä olisi kannattanut maksaa satoja euroja enemmän.
Kysymys on ainoastaan priorisoinnista; ei vaadita edes kovin suurta viisautta, että osaa olla ostamatta turhuuksia, jos haluaa suuremman asian tulevaisuudessa!

Mutta mitä tekevät nuo pirun kansanedustajat? He ovat säätäneet jopa niin, että heille kaikki tuollaiset ovat täysin ilmaisia --mutta siitä huolimatta he vollottavat, että he ovat palkkakuopassa; että palkka ei enää riitä! MIHIN SE EI RIITÄ! Saatanan tunarit! Kertokaa heti, mihin teidän mieletön palkkanne ei muka riitä?

Ootteko te todella niin saatanan typeriä, että te ette tajua edes sen vertaa, ettei pidä ostaa kaiken saatanan rihkamaa, jos rahat ei riitä? Hyi hitto, että mua ottaa päähän ihmisten saatanallinen typeryys! Ja sitten tuollaiset idiootit muka luulevat, että he voivat ratkaista maailman ongelmia, kun ne saatanat eivät osaa edes ratkaista niin simppelia asiaa, että miten saisi 10000 euroa kuukaudessa riittämään -- niin, että siitä jäisi säästöön vähintään kaksi kolmasosaa!
Kuka vitun typerys tahansa pystyy helposti elämään kädestä suuhun ja jopa velaksi.

PS. Tuli tuo Esko-Juhani Tennillä työpaikalleni kahville. Työkaverini himoitsee kovasti kanssa tuollaista kosketusnäyttöpuhelinta, joten vinkkasin Tennilälle, että hänhän voisi jotenkin hankkia hänelle semmoisen. Esittelin samalla omaani, ja kun Tennilä oli haluton lähtemään työkaverini hovihankkijaksi, niin kerroin, että sellaisia saa 800 euron kuukausituloilla.

Pyöritti päätään, että ihanko 800 euroa kuukaudessa. HTC-Desiree-puhelimelle ei mitään päänpyörityksiä siunaantunut, joten ajattelin, että kansanedustajille valtio varmaan tarjoaa joka vuosi uusimmat mallit, kuten Yörjö Kallinen niistä kertoo:


Talousdemokratia nyt: Raha on laiton sopimus

Talousdemokratia nyt: Kiinan rahasysteemi

Monetary.org: American monetary institute

Iltalehti: Ylen uuden johtajan jättipalkka viimein julki Poliitikoilta riittää aina lapioitavaa rikkaille. Poliitikot eivät vollota rahan puutetta silloin, kun pitää pitää rikkaat rikkaina, eli kun rikkaiden sietokykyä rahanhimoon pitää lisätä: Blogi: Rahajuoppouden keskiaika
Internet: Juopon ja rikkaan yhteiskuntamalli Rikkaat eivät eroa tippaakaan juopoista; kuten juopoille ei mikään määrä viinaa riitä, niin myöskin rikkaat panevat aina kaikki rahat ns. viemäristä alas. Kuten juopot kehuvat, miten hyvä sietokyky heillä on niin samoin rikkaat kehuvat, miten miljoonat ei tunnu heistä miltään. Jne. Jne.

Viisas säästää jopa viinarahoissa, koska hän tulee huppeliin jo korkillisesta. Jos juoppo tulisi korkillisesta humalaan, niin hän häpeäisi sitä kovasti -- kuten rikas häpeää, jos hän pärjäisi eurolla päivässä!

Ei kommentteja: