lauantai 11. elokuuta 2018

Suvaitsevaisuus on sairautta

Olen sen ilmiön monta kertaa kertaa ennenkin kohdannut, mutta tänään pystyn pukemaan sen sanoiksi: Suvaitsevaiset ovat samalla tasolla kuin mieleltään sairaat. Kuten mieleltään sairaat katsovat, että he saavat tehdä pahaa muille oman sairautensa nimissä, niin samoin suvaitsevaiset katsovat, että muiden pitää suvaita, mitä ikinä suvaitsevainen tekee, mutta suvaitsevaisen itsensä ei tarvitse suvaita mitään eikä ketään.

Suvaisevaiset omivat kaikki itselleen; mitä hyvää joku on saanut aikaan, niin suvakit katsovat, että heillä on luovuttamaton oikeus käyttää sitä pelkästään omaksi hyödykseen. Koskaan yksikään suvakki ei itse ole tehnyt mitään rakentavaa, koska ihminen ei voisi olla suvaitsevainen, eli sairas, jos hän rakentaisi omin käsin maailmaa.

Mikään ei voi olla suurempaa narsismia kuin suvaitsevaisuus, missä yhteinen hyvä ei merkitse yhtään mitään sen rinnalla, että vollotetaan joka himputun tilaisuudessa, että muiden pitää suvaita, mitä suvakit päästävät suustaan ja muiden pitää kustantaa kaikki suvakkien oikut.

Kun ihminen on omin käsin rakentanut kivilinnan, niin hän ei taatusti voi mennä tuhoamaan ja sotkemaan toisen luovan ihmisen rakennelmia. Tuhoamiseen ei todellakaan tarvita muuta kuin suvaitsevaisuutta, eli sairautta.
On mahdotonta, että ihminen voisi aidosti kunnioittaa toista olematta luova. Vain  luovat ihmiset kunnioittavat kaikkia niitä, jotka luovat uusia asioita maailmaan, ja on erittäin typerää kunnioittaa niitä, jotka haluavat ainoastaan loisia luovien ihmisten teoilla.

Suvaitsevaiset ovat kuin heinäsirkkaparvi, joka syö ja tuhoaa kaiken, mitä luovat ihmiset ovat saaneet aikaan.

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ihmisen on tulevassa ajassa pakko oppia, että lisääntyminen tulee sallia vain työtä tekeville. Jo se tieteellinen tosiasia köyhistä todistaa, ettei köyhien pidä antaa lisääntyä: Köyhyys periytyy, joten koska köyhillä ei ole mitään haastetta itse parantaa sosiaalisekonomista asemaansa, niin he siittävät vain lisää köyhiä.

Jos sairailta ja köyhiltä otettaisiin pois oikeus lisääntymiseen, niin silloin ihmiset tajuaisivat tehdä itse jotain sen eteen, että he nousisivat sen tulorajan yläpuolelle, missä lisääntyminen olisi sallittua.
Tämä nykyinen suvaitsevaisuuden lisdääntyminen johtuu suurelta osin siitä, Kun köyhät ja sairaat katsovat, että muiden pitää elättää heitä, josta heti nähdään, että suvaitsevaisuus on sairautta, koska ei ole sellaista suvaitsevaista, joka ei vaadi veronmaksajien rahoja omien kehittyneiden maiden vastaisten aatteidensa rahoittamiseksi.

Mitä enemän ihmisiä sitä tärkeämpää olisi huolehtia geneettisestä puhtaudesta, missä ei sallita sellaisten geenien lisääntyminen, jotka saavat ihmiset toimimaan holtittomasti ja ajattelemattomasti. Joskus kivikaudella ihmiset hoitivat ihmislajin puhtautta jättämällä heitteille kaikki ne, joilla ei katsottu olevan kykyä toimia ryhmän hyväksi.

Ei pitäisi halveksia entisaikojen ihmisten näennäistä julmuutta, koska juuri heidän toimintansa vuoksi ihmislajista kehittyi niin puhdas, että sen parissa on voinut syntyä holtitonta suivaitsevaisuutta kaikkea kelvottomuutta kohtaan.

Jos suvaittsevaisuus olisi korkeampaa kuin evoluutio, niin silloin suvaitsevaisten pitäisi ehdoitta vaatia Darvinin kutmista natsiraisistiksi, koska hänen sanotaan ensimmäisenä tiedostaneen, miten tärkeää se on kaikille eläinlajeille, että yksilöt eivät toimi suvaitsevaisesti, sillä vain siten kukin eläinlaji on voinut kehittyä alkumeren bakteereista selkärankaisiksi olennoiksi.
Suvaitsevaisuus on selkärangattomuutta.