torstai 15. helmikuuta 2024

10 tapaa tuhota SOTE

Ei ole yhtäkään tapaa pelastaa SOTE, mutta se voidaan tuhota monella eri tavalla, joita poliitikot harrastavatkin jo ahkerasti.

Paras, nopein ja halvin tapa tuhota SOTE olisi poistaa sen lait ja palauttaa takaisin kaikki ne lait, jotka piti ylikirjoittaa, jotta poliitikot pystyivät luomaan hirviönsä.

Toinen tapa on tappaa se hitaasti mutta varmasti, eli korruptoida se pohjiaan myöten.

Nykyisin SOTE on korruptoitu vasta yläpäästään, joka ennen pitkää johtaan siihen, että myös sairaanhoitajille ja lääkäreille aletaan maksaa boonuksia siitä hyvästä, että leimaavat työkorttinsa. Sen jälkeen olisivat vuorossa apuhoitajat ja siivoojat.

Kolmas tapa tuhota SOTE on säätää lisää SOTE-lakeja.

SOTE on sairas, sen johto on sairaalloisen himoriippuvainen rahasta. Sairas ei voi parantaa ketään, varsinkin silloin, kun sairas vaatii lisää rahaa voidakseen julistaa olevansa kykenevä menemään kokoustamaan. Jo pari tuhatta vuotta sitten todettiin se fakta, että parantajan tulee itse olla terve voidakseen toimia parantajana.

Jokainen voisi huomata, että SOTE ei ole terve, eikä sitä voida parantaa, koska SOTE:n "parantajat" ovat himoriippuvaisia rahasta. Sairaat eivät pysty tajumaan, että SOTE on sairas, joka pelkällä olemassaolollaan tuottaa vain kuolemaa. Suomen pitää viedä SOTE navetan taakse.... mahdollisimman pian.

YLE, 15.2. 2024:; Hyvinvointialueiden johto perustelee suuria kokouskuluja: ”Tässä on aikamoinen työmäärä”.


Yhteiskunta on parhaimmillaan silloin, kun mitään ei tarvitse korjata.

PS. Johto perustelee rahan tarvettaan isolla työmäärällä. Outoa, koska se työ oli täysin tarpeetonta ennen SOTE-uudistusta. Poliitikot ovat ihan itse laittaneet itsensä hullun hommaan, eli kaivamaan kuoppa, jonka sitten toiset täyttävät ja sitten uudestaan kaivamaan kuoppaa, jne.

Yrjö Kallinen sitaatti:
"Tarpeemme ovat luonnottomuuksiin paisutettuja ja sairaalloisia ja pöhöttyneitä ja niiden orjuudessa me riehumme ja läähätämme. Koko kulttuurillemme antaa leiman milteipä mielipuolisuuteen saakka jännitetty tarpeiden kiihottaminen."

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Täytyy ymmärtää että toisen luokan poliitikoiden (siis niiden, jotka eivät päässeet Eduskuntaan rikastumaan) SOTE-suojatyöpaikat ovat kallita.