keskiviikko 7. helmikuuta 2024

Kuolema ja rauhanvamma

 Kuoleman piilottaminen tuottaa rauhanvammaisia sotilaita, jotka mahdollisessa sotatilanteessa joutuisivat shokkiin, koska heiltä on koko elämisensä ajan piilotettu todellinen elämä. Viikko pari sitten Poliisi kiitteli nuoria, jotka muodostivat ringin jonkun kadulla loukkaantuneen ympärillä, että ihmiset eivät näkisi sitä todellisuutta, johon kuka tahansa meistä voisi joutua, - ja jota poliisit, lääkärit, sairaanhoitajat, ruumiinpesijät ja monet muut ammattilaiset joutuvat pakosta katsomaan. Mutta tavallisen tallaajan pelätään joutuvan psykoosiin, jos hän näkisi verta ja suolen pätkiä kadulla.

Olen ennenkin esittänyt kritiikkiä siitä, että tavallisia kansalaisia on opetettu, että vain ammattilaiset saavat nähdä haavoittuneita ja kuolleita. Kaikkein ilkeintä on se opetus, että tavallinen kansalainen saisi traumoja, jos hän joutuisi näkemään verta, suolia, irtopäitä ja kuolemaa. Miten tuollainen vääristynyt elämäoppi sitten sopii sotilaisiin, joita opetetaan tappamaan ja haavoittamaan muita ihmisiä? Tositilanteessa siis suurin osa suomalaista sotilaista näkisi siis ensimmäistä kertaa elämässään oikeaa elämää? Se johtaisi välittömästi siihen, että puolet sotilaista lähtisi välittömästi kotiin ja äidin syliin.

Ihmiset on opetettu rauhapsykoosiin, missä tilassa heidän on turvallista lakkoilla ja vaatia vaikka demokraattisesti valitun hallituksen kumoamista. Mutta. Taitaa olla niin, että rauhan psykoosista kärsivät vasemmistolaiset haluavat yhteiskuntaan verta ja suolen pätkiä.

Iltalehti 5.2. 2024: "Ruotsalaissotilaita viedään ruumishuoneelle katsomaan junan alle jääneitä – Taustalla kiistelty ilmiö, jota Suomessa ei tunneta".

Ei kommentteja: