lauantai 24. helmikuuta 2024

Kehitys uudistusten vastakohtana

 Kun kehitystä ja uudistusta ajattelee loogisesti, niin on helppoa havaita, miten uudistus on täydellinen vastakohta kehitykselle. Kun valtio kehittyy, niin se näkyisi monin eri tavoin, kuten siinä, että ihmiset tarvitsisivat yhä vähemmän psykologeja, lääkäreitä, poliitikoita, sairaanhoitajia, hallitsijoita -- ja lakeja. 

Sen sijaan, kun valtiota uudistetaan, niin se paisuttaa välittömästi hallintoa, lisää lakien määrää, estää ihmisiä kehittymästä henkisesti ja psyykkisesti -- ja tuottaa täysin iduioottimaisia asiantuntijoita. Uudistuksia voivat tehtailla vain idiootit ja idiootit kuuntelevat vain idioottimaisia asiantuntijoita.

Uudistus on vallankumouksen synonyymi:

Jos uudistukset olisivat kehitystä, niin miksi ne tarvitsevat lisää lakeja, lisää hallintoa, lisää johtajia ja lisämäärärahoja? Esimerkiksi, Koulu-uudistus työllistää nykyisin jopa vartijoita niiden kymmenien tuhansien koulupsykologien ja kuraattoreiden lisäksi. Uudistusten ainoa tarkoitus on hallinnon paisuttaminen.

Otetaan toinen pieni esimerkki. Nykyään lapsille opetetaan kymmeniä erilaisia syyitä, joista ihmisen pitää masentua. Kaikkein idioottimaisinta on opettaa kaamosmasennusta, koska nykyisin Pohjolassa tuskin yksikään ihminen tietää, mitä on pimeys. Valoa tulvii kaikkialta kaiken aikaan, mutta siitä huolimatta nuorille määrätään mieletön määrä erilaisia pillereitä, jotta he selviäisivät pimeydestä, jota he eivät koskaan ole edes nähneet. Mutta onneksi professorin tason tieteisoppineet juuri tämän kirjoituksen kirjoittamisen aikaan julistivat, miten nuoret ovat raittiimpia kuin koskaan.

Hällä valiä, vaikka he kuolisivat nuorina liikunnan puutteeseen ja pillerien tuhoamaan maksaan, mutta olivathan he eläessään sentään täysin raittiita. Siinä on raittiuden maksiimi, kun nuoren ihmisen ei tarvitse kuolla krapulaoksennukseensa, vaan jälkeen jääneet voivat julistaa, miten raitis hän oli eläissään.

Autuasta on kuolla uskossa kirjanoppineisiiin, koska silloin ei koskaan tarvitse ajatella edes niin yksinkertaista asiaa kuin sitä, että päiväntasaajan seuduilla asuvat ovat joutuneet miljoonia vuosia elämään lähes puolet elämästään täydellisessä pimeydessä, enkä todellakaan tarkoita tällä henkistä pimeyttä. On jotakuinkin selvää, että ihminen vetoaa milloin minkäkin merkkiseen masennukseensa vain laiskuuttaan. Aamu-unisilta ja muilta kaamosmasentuneilta pitäisi poistaa ensimmäisen vuoden palkallinen vapaa ja määrätä heidät vaikka pakkotöihin, jos liikunta ei muuten heille kelpaa.

Toinen ehkäpä vielä idioottimaisempi oppi on väite siitä, että ihmiset olisivat joko aamu- tai iltaunisisia. Entisaikaan, kun kaamos oikeasti vallitsi, niin kukaan ei ollut aamu-uninen, koska kaikkien piti pimeän tullen mennä sänkyyn, jollei halunnut kuolla suvuun. Silti pätee se, että Pohjolassa on valoisaa aikaa enemmän kuin Päiväntasaajan seutuvilla.

Suomalaiset ovat tutkitusti ihmiskunnan suurikalloisempia. Ehkäpä kaikkein typerin tieteellinen oletus sille (suuripäisyydelle) on, kun joku tohtorikoulutettava väitti, että suomalaisten suurikalloisuus johtuu pimeydestä; että täällä pohjolassa tarvitaan suurempia silmiä, jolloin suurille silmille tarvitaan tietysti isompi kallo. Kyseinen hemmo mitä ilmeisimmin kuvitteli, että täällä on entisaikaan valvottu pimeät yöt läpeensä, samalla tavoin kuin tietyt suurisilmäiset yöapinat sademetsissä. Mutta jostain syystä kyseisten mulkosilmäisten apinoiden kallot ovat harvinaisen pieniä.

Lopuksi, suosittelen kaikille omaa ajattelua, koska ketään ei ole luotu toisten ajatusten hokijoiksi.  Älkää uskoko edes tiedemiehiä, papeista ja poliitikoista puhumattakaan, vaan ajatelkaa ja pohtikaa asioita ihan itse, niin tekin voisitten havaita, miten idioottimaisia teidän aiemmin auktoriteeteiksi uskomanne hemmot ovatkaan. Luonto on armoton, mutta se ei merkitse sitä, että juuri sinun pitää olla asiantuntijoiden armoilla, joiden tyhmyys on käsittämättömän suurta. Mutta kaikkein typerimpiä ovat salaliittoteoreetikot ja muut, jotka kieltävät selviä tosiasioita, joiden näkemiseen ei tarvita edes asiantuntijoita.

Ei kommentteja: