lauantai 17. helmikuuta 2024

Suomalaistutkija, joka kirveen kiveen iski

Kukaan ihminen ei voi joka päivä esittää totuuksia, mutta sitä varten olemme me muut, jotka voimme kertoa, että nyt astuit paskaan. Charly Salonius-Pasternak on monia kertoja esittänyt hyviä avauksia, mutta eilen hänen avauksensa meni täysin penkin alle:
IL, 16.2, 2024; "Suomalaistutkija ei sure Navalnyin kuolemaa – ”Ei kannata yhtäkään kyyneltä tuhlata”Charly Salonius-Pasternak ei esittänyt surunvalitteluja Aleksei Navalnyin kuoleman johdosta.".

Mielestäni on erinomaisen typerää olettaa, että Putinin voisi korvata joku täysin länsimielinen tyyppi, kuten mitä ilmeisimmin tuo Ulkopoliittisen instituutin johtava tutkija haaveilee, jolloin hän julistaa, että Navalnyi ei olisi kelvannut johtajaksi, koska hän oli nationalisti.
Miten kummassa suomalaiset joutuvat elättämään hemmoa, joka luulee, että hänellä on valtuutus kannattaa vain sellaisia venäläisiä, jotka muuttaisivat Venäjän suunnan 180 astetta. Onko todella niin, että tutkijat eivät tajua, mitä yhteiskunnalle tapahtuu, jos mennään ääripäästä toiseen. Mitä ilmeisimmin Ulkopoliittisen instituutin johtava tutkija ei ole milloinkaan käyttänyt Bernerin taksiuudistuksen tuottamia "takseja", koska jo pelkästään se todistaisi, miten idioottimaista on vaatia yhteiskuntaa kääntämään kelkkaa 180 astetta.

Ulkopoliittisen instituutin johtava tutkija ei hyväksyisi Suomenkaan johtajaksi yhtäkään, joka puolustaisi Suomea ja Suomesta kansakuntana. Juuri tapettu Navalnyi ei varmastikaan olisi ollut täysin länsimielinen mutta aivan hitosti hän olisi kääntänyt Venäjän kurssin ainakin piirun verran oikealle. Mihin vittuun me tarvitaan niin sanottuja tutkijoita, jotka eivät tajua hölkäsen pöläystä evoluutiosta. Ettekö te vitun tutkijhat tajua, että ei ne muinaiset härätkään heti muuttunut valaiksi syödessään järviruokoa!
Charly Salonius-Pasternak on syöttänyt pallon suoraan Putinin lapaan, julistaessaan, että venäläinen nationalisti ei olisi kelvannut Suomen ulkopoliittiselle instituutiolle. Joku voisi kysyä, kuka muu olisi ollut parempi ? 

Jos palkkaan vaikka peltisepän uusimaan taloni katon, niin en hemmetissä maksa sille mitään, jos uusi katto vuotaa sisään. Ilmeisesti nuo hiton tutkijat luulevat, että heitä ei koske mitkään laatuvaatimukset, vaan veronmaksajan täytyy nurisematta tyytyä mihin hevon paskaan tahansa.

Vähintä, mitä odotan keltä tahansa, on tieteen kunnioittaminen, eli evoluution ottaminen huomioon, eikä kuvitella voivansa työntää kuuden tuuman pulttia viiden tuuman reikään. 

Ei kommentteja: