perjantai 2. helmikuuta 2024

Rahvas on demokratian tuho

 On selvää, että ihmiskunta ei voi jatkaa tällaisella demokratialla maailman tappiin. Samoin on selvää, että rahatalouskin on vain muuan rakennusteline, jonka kohtalona tulee olemaan kehityshistoriallinen tieto siitä, millä tavoin bakteereista luotu elämä tietyssä kehityksen vaiheessa taistelee itseään vastaan luodakseen entistä kehittyneempää ja viisaampaa elämää.

Kun ihminen saa yhteyden kosmoksen muihin olentoihin, niin ihminen ei ala kyselemään, paljonko he saavat palkkaa, tai kuuluvatko he ammattiliittoon, ... . Hieman enemmän ajattelua vaatii ajatella, millaisen palkintosysteemin ihminen luo Marsiin.

Kun ihmiskunta on selviytynyt kaikista vaikeuksistaan, tulee olemaan kosminen ihminen, joka vaeltaa syvässä avaruudessa. Silloin ihminen voi käyttää nyt saatua kokemuksekllista tietoaan voidakseen tarkasti ennustaa, miten bakteerista kehittyvä elämä taistelee itsensä ensinnä homo erektukseksi ja sen jälkeen monien rotujen ja värien kautta alkaa luokkataisteluun itseään vastaan. Ja niin edelleen. Kaikki kaikkien evolutiivisten sfäärien elämä kehittyy samojen fyysisten ja mielellisten lakien mukaan, kautta universumien.

Tällä viikolla suomalaisille annetaan oppitunti siitä, miten rahvas on agitoituna ominut itselleen sitä hallitusvaltaa, joka ei sille kuuluisi demokratian pelikirjan mukaan, -- jos kaikki noudattaisivat sitä pelikirjaa.

Koska se on ihmisen luonne, että kuka tahansa ottaa itselleen valtaa, jos valta on itse luonut itseensä haavoja. Mielenosoitusten laillistaminen on demokratiaan luotu avoin haava, jota on mahdotonta parantaa ja joka lopulta syö koko demokratian tuhoon. Ihmiskunta on vääjäämättä matkalla kohti sitä lopullista sotaa, josta selvinneet  tulevat olemaan armottomia kaikkia ideologioita kohtaan, joka merkitsee sitä, että jokainen, joka yrittää ajaa omaa etuaan, tuhotaan välittömästi, ilman mitään armoa. Silloin kukaan ei vaadi palkkaa itselleen, eikä kukaan vaadi yhteisten päätösten kumoamista. Se aika on miljoonien vuosien päässä, mutta se on väjäämätön, eikä sitä voi mikään estää, ei edes se, että Suomessa rahvas saisi ensi viikolla aikaan oman hallituksensa.

Muuan totuuden opettaja opetti pari tuhatta vuotta sitten, että antakaa parantuneiden hallita. Jokainen, joka vaatii palkkaa, sairastaa edelleen itsekkyyttä, eikä niin ollen olisi kelvollinen hallitsemaan, jos eläisimme aikaa, jolloin vaatisimme hallitsijoilta viisautta. Jokainen, joka julistaa jotain ideologia, on myös sairas, eikä voisi hallitsijana mitään muuta kuin pitää yllä ihmiskunnan sisällissotaa. Tänä päivänä suomalaiset ovat sisällissodassa, vaikka sitä miten yritettäisiin väittää joksikin muuksi.

Kautta koko maailman muut seuraavat Suomessa käytävää taistelua ja kiljuvat omien ideologioidensa mukaista sotahuutoaan.

Ei kommentteja: