tiistai 14. marraskuuta 2017

Aggressiivista liikennesuunnittelua rikkaille

Motto(*): Valtio on rikkaiden yksityinen rahantekokone, jonka virittimenä toimii lainsäädäntä, jolla poliitikot optimoivat valtion rikkaille.
- Kauppalehti, 9.11. 2017: Kolmella amerikkalaismiehellä on nyt enemmän varallisuutta kuin puolella maan kansalaisista. - "Amerikkalaisen ajatuspajan raportin mukaan kasvavat tuloerot uhkaavat viedä yhteiskuntaa kohti moraalista kriisiä".
-- Luojan kiitos, että se ei vielä ole epämoraalista, kun poliitikot virallisten huuhaa-asiantuntijoidensa avulla virroittavat laeillaan rahavirrat virtaamaan alhaalta ylöspäin: Rikkaiden joukoissa maleksivat poliitikot voivat virallistaa vain sellaisia ihmisiä asiantuntijoikseen, jotka puolustavat henkeen ja vereen rikkaiden rikastumista.
Tuota olen kutsunut taloushuuhaaksi. Ajatelkaa sitä, jos poliitikot olisivatkin epämoraalisia, niin silloin yksi ainoa ihminen omistaisi myös rikkaiden rahat:
Köyhien rahojen/työn arvon vaatiminen rikkaille ei ole epämoraalista PISTE.
Poliitikoiden mukaan pääoman virtaaminen alhaalta ylöspäin on yhtä luonnollista kuin kuuraketti ilman moottoria; että kyllä se raketti nousee, vaikka sille ei moottoria tehtäisikään. Suomeksi: Poliitikot ovat rikkaiden talousmoottoreita. Psykologien mukaan juoppo ei aktiivisesti kehitä toleranssia viinalle, koska rikkaatkaan eivät aktiivisesti halua lisää rahaa: It's happening -meme:

Tiedättehän; Rikkaalle miljoona ei tunnu missään, joka on sama asia, kun juoppo rehvastelee, että pullollinen vodkaa ei tunnu vielä missään. Mutta sallitaan vielä muutama vuosi psykologien jatkaa Ruususen Untaan, jotta myös psykologit voisivat palkkakuopissaan ulista viinan... eiku rahan perään, koska onhan se ihan kamalaa, kun työläinen ei pysty käymään Thaimaassa kuin kuudesti vuodessa leuhkimassa, miten suomalainen voi siellä elää kuin rikas veroparatiisissaan.
Blogi, 25.3. 2014: Rahasta ei voi humaltua:
Varoitus psykologeille: Älkää missään tapauksessa sanoko rikkaita rahajuopoiksi, koska poliitikoiden ja muiden rikkaiden rahanhimo on se ainoa asia, jonka akanvirroista tekin saatte palkkanne. Muutoin me pääsisimme maailmaan, missä ihmiset saisivat tehdä vapaasti sitä, mihin heidän lahjakkuutensa riittää, jolloin kukaan ei voisi olla köyhä, eikä rikas eikä lusmulija, sillä järjen mukaan kaikilla ihmisillä on geneettinen lahjakkuus johonkin asiaan, ja Luoja on jakanut lahjansa niin, että se toteuttaa ikuisen yhteiskunnan.
Taivaassa ei ole köyhiä eikä rikkaita; maailma voi olla kestävällä pohjalla vain ilmaistaloudessa.
You are not you when you are hungry.
Et ole oma itsesi köyhänä, puutteessa:
Nykyinen rahatalous, mikä vaatii jatkuvasti lisää halpatyövoimaa, on esteenä sille, että ihmiset tajuaisivat omat lahjakkuutensa. Se on pelko rahattomuudesta, joka on esteenä järjen käytölle: Raha virtaa köyhiltä rikkaille pelkuruudesta johtuen. Ihmiset mieluummin kitkuttavat orjatöissä ennen kuin suostuvat järkeilemään toisenlaista yhteiskuntamallia, joka ei perustu millään tasolla rahaan. Pelkurit antavat maailman mieluummin tuhoutua ennen kuin ryhtyvät käyttämään älyään.
Blogi, 9.11. 2017: Maahanmuutto lopetettava Varmuuden Vuoksi.
Blogi, 4.11. 2017: Kasvun poliitikot matkivat bakteereita.

Keräilytalous ei poistunutkaan, kun tultiin Impivaaraan, vaan nyt ihmiset käyttävät kaiken aikansa rahan keräämiseen, jolloin he ovat täysin kykenemättömiä ajattelemaan muuta kuin rahaa ja sen tuhlaamista. Rahan tuhlaaminen on rahan sulatusta, metaboliaa. Rikkaat ovat ihmiskunnan ainoa osa, joka ei sulata rahaa, vaan vain keräävät sitä. Köyhä polttaa rahaa 20 grammaa tnnnissa, kun taasen rikkaiden sisäelimet ovat niin pilalla, että raha ei yksinkertaisesti pala rikkailla, ja siksi meillä on pömpöösi-ihmisiä.
Alkoholisteilla maksa on kuukahtanut; Rahajuopoilla pääparka pitäisi vaihtaa.

YLE, 13.10.2017, klo 19: MOT: Lainkiertäjät veroparatiisissa 2.
Blogi, 7.11. 2017: Haluan Suomesta veroparatiisin heti.
HS, 15.8. 2017: On yksinkertaisesti väärin olla rikas.

* Motto on helppo osoittaa todeksi, koska rikkaat eivät esimerkiksi tee liikennesuunnittelua, jolla he voisivat laillisesti ajaa liikenteessä omien liikennelakiensa mukaan. Jotenkin poliitikot ovat saaneet säädettyä liikennelait kaikille tasapuolisiksi?
Miten siis rikkaat voisivat ilman poliitikoita vältellä veroja? Ne ovat juuri rikkaiden joukkoon itse itsensä lukeneet poliitikot, jotka virallistavat taloushuuhaan viralliseksi opikseen ja sen mukaan säätävät lait puhtaasti rikkaita varten.
FinnWatch: Aggressiivinen verosuunnittelu aiheuttaa suuren loven verotuloihin.

Rikkaat voisivat tehdä liikennesuunnittelua vain siten, että poliitikoiden säätämät lait antaisivat rikkaille mahdollisuuden ajella yleisillä teillä miten heitä huvittaisi, muista piittaamatta. Tietysti on täysin selvää, että poliitikoiden on rikkaiden joukosta täysin mahdotonta ymmärtää nykyisten lakien olevan rikkaita varten, koska edes psykologit eivät käsitä, että ihminen ei perinyt apinoilta ainoastaan kädellisyyttä, fyysistä samankaltaisuutta, vaan myös eläimellisyyden, psyykkisen apinan:

Ihmisen uskonto on ylevöitttyä urostelua ja koska talous ja pörssikurssit perustuvat uskomuksiin, niin siitä helposti nähdään, että talouskin on vain apinointia. Rahatalous ei toimisi ilman hallitsematonta väestönkasvua -- rahatalous ei perustu järkeen, vaan hekumointiin, joka huomataan viimeistään siitä, kun apinat pärjäävät osakemarkkinoilla paremmin kuin sijoitusneuvojat:
HS, 20.12. 2014: Apina, osaketietäjäin kunkku.
KL, 26.1. 2016: Amerikkalaistutkijat: Köyhät voivat olla talousneroja.
Youtube, 20.7. 2016: David Suzuki: Economics is a form of brain damage.

Blogi, 25.10. 2017: Juopon yhteiskuntamalli saa kannatusta.
Blogi, 13.4. 2017: Poistetaan rikkaat maailmasta.
Blogi, 16.2. 2017: Rikkaat heikoilla jäillä.
Blogi, 1.11. 2016: Platonisesta korvaushoidosta apua eliitille
Blogi, 21.8. 2016: Taloushuuhaata yliopistoissa 2
Blogi, 16.1. 2016: 62 rikkainta--Talouden huuhaaoppia yliopistoissa
Blogi, 6.1. 2013: Taloushuuhaata yliopistoissa.
Blogi, 30.11. 2016: Yksityistaminen tappaa valtion.
Blogi, 26.8. 2016: Rikas toimii kuin kehitysmaalainen
Blogi, 4.2. 2016: Saako kapitalisteja kilpailuttaa?
Blogi, 20.2. 2011: Rikkaat: Varokaa heikkoja jäitä.
Blogi, 17.2. 2011: Rikkaiden keskustelu rikkaista on täysin absurdia.
Blogi, 16.2. 2011: Rikkaiden positiivinen syrjintä.
Blogi, 1.12. 2010: Ehdotuksia rikkauden poistamiseksi.
Blogi, 12.8. 2010: Tutkimus rikkaiden olemuksesta.
Blogi, 24.7. 2010: Rikkaan arvo yhteiskunnalle
Blogi, 12.2. 2010: Rikkaat ovat rasisteja.
Blogi, 27.4. 2009: Rikkaiden voivottelua.
Blogi, 21.1. 2009: Vaatimattomuus on viisautta.
Blogi, 1.11. 2008: Rahajuoppouden Keskiaika.
Blogi, 13.10. 2008: Valtiot siunaavat ahneuden.
Blogi, 12.11. 2007: Poliitikoiden vastuu.
Blogi, 31.8. 2007: Miljonäärit ovat pelkureita.

85-62-8-3-X - Hyvin ovat poliitikot hoivanneet rikkaita:
  1. 2014: HS, January 20: 85 rikkainta omistaa yhtä paljon kuin maailman väestön köyhin puolisko.
  2. 2016: IS, January 18: 62 rikkainta omistaa nyt yhtä paljon kuin puolet maailman väestöstä.
  3. 2017: IS, January 16: Nämä 8 miestä omistavat enemmän kuin ihmiskunnan köyhempi puolikas yhteensä.
  4. 2017: KL, November 9: Kolmella amerikkalaismiehellä on nyt enemmän varallisuutta kuin puolella maan kansalaisista.

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

WWW: RIKKAAT HEIKOILLA JÄILLÄ:
Valtion optimointi rikkaille tarkoittaa sitä, että valtio ritisee vaan ei murru rikkaiden alla. Poliitikot ovat mestareita optimoimaan valtion itselleen: Kansalaiset nurisevat, mutta eivät kuitenkaan lähde kapinointiin.

Kuten uhkarohkean ei tarvitse välittää jään uhkaavasta ritinästä, niin samoin poliitikot vähät välittävät kansalaisten nurinasta, koska valtion kolmiyhteinen väkivaltakoneisto säännöllisin väliajoin tuomitsee liian viisaita ihmisiä pelotukseksi muille, jotta ihmiset eivät vetäisi poliitikoita helttaan.

Diktatuurit ovat pelkistettyjä talousjärjestelmiä, joissa diktaattorit vetävät miljoonia itseään viisaampia hirsipuihin. Näissä läntisissä valtioissa rikkaat tyytyvät vetämään vain muutaman, ojennukseksi ja opetukseksi muille.