torstai 9. marraskuuta 2017

Laittomia Muilutuksia valtion autoilla

Nyt sitten maanteillämme -jotka ainakin vielä ovat meidän- liikkuu valtion autoja, joiden perätilassa voi olla salaisia henkilöitä -- ilman turvavyöpakkoa.
IS, 9.11. 2017: Soinin valtiosihteerin sullominen takakonttiin oli virka-auton kuljettajan idea

Kaikki Suomen ministerit ovat pihalla tieliikennelaista. Jos ministerit tuntisivat lain, kuten lainsäätäjältä voidaan vaatia, niin he eivät taatusti olisi laittaneet henkilöä takakonttiin ilman turvavöitä, tai ainakin suukapuloituna.

Noh. Virtuaalisen Suukapulan ne sentään osasivat laittaa, koska Herra Henkilö ei itse pystynyt puhumaan eikä pukahtamaan perätilastaan.

Kauheeta, mihin valtion autoa saa nykyään käyttää.

Toivottavasti Herra Henkilö sai silti kilometrikorvaukset.
Tai ainakin nyt Herra Henkilö voisi laittaa verokirjaan muilutuksensa arvonlisäverollisen hinnan, kun se on tullut Ylen yleisöasiamiehen kin tietoon kin.

Voi olla, että valtio näytti meille esimerkkiä, mikä on tavallisten suomalaisten tulevaisuus, kun valtio ensin testasi perussuomalaisella, miten takakontti soveltuu matkustamoksi. Tämä selvästi ennakoi sitä aikaa, kun valtio myy meidän tiet veroparatiiseille, joten silloin me suomalaiset pääsemme paikasta A paikkaan B vain takakontissa, veroparatiisin lähettämän valvovan silmän ulottumattomissa.

Suomi on valtio, joka vaatii avoimuutta, mutta kieltää kansalaisilta lobbarien nimet, eikä halua laittaa takakonttiin edes pleksiä, että kansa näkisi, ketkä matkustelee salaa valtion autoilla välttääkseen verottajan katseen. Ettei vaan Herra Perähenkilö merkinnyt salaista matkaansa taksimatkaksi?

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Pitäisikö tässäkin tapauksessa rangaista ministereitä ihan vaan samalla periaatteella kuin ennen lapsia hakattiin -- Varmuuden Vuoksi?

Nimittäin nykyisin suvakkipolitiikka haluaa rangaista ihmisiä ihan muuten vaan -- varmuuden vuoksi:

Esimerkiksi Ilja Janitskinia syytetään kansanryhmän kiihottamisesta, mutta missään ei näy muita kiihottuneita kuin vain suvakkeja, jotka muutenkin ryntäilevät kuin päätön kana milloin missä huutelemassa rehellisille ihmisille!

Jos vahinkoa ei ole tapahtunut, niin silloin mitään rikostakaan ei ole voinut tapahtua. Mutta, kuten sanottua, niin suvakit ovat kovaa kyytiä palaamassa Pro Impivaaraan, missä ihmisiä hakattiin ihan vaan varmuuden vuoksi, ja missä ihmisiä vainottiin vääristä puheista, vääräoppisuudesta. Noitavainotkaan eivät enää ole kaukana, kun suvakit hankkivat noitien tunnistamiseen erikoistuneita mamuja Suomeen.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Olikohan se tämä auto? Ahdasta oli, mutta ainahan tilaa löytyy yhdelle tavalliselle virtaselle.
https://www.youtube.com/watch?v=dr8EB7QqrMQ