torstai 2. marraskuuta 2017

Linnunradan manuaali mielenpahoittajille

IS, 2.11. 2017: Osassa Helsingin päiväkodeista ei juhlita isänpäivää, vaan läheisenpäivää – ”Tämä on loppuun asti mietitty asia”
– Tämä on loppuun asti mietitty asia. Asialle on hyvät perusteet. Haluamme katsoa monimuotoisuuteen liittyviä uusia lähestymistapoja, Eskelinen korostaa.
IL, 2.11. 2017: Isänpäivä korvataan neutraalimmalla läheisenpäivällä osassa Helsingin päiväkodeista - ”Päiväkodin johtaja päättää”:
Pakarinen myöntää, että tapauskohtaisesti perinteistä luopuminen voi liittyä sukupuolineutraaliin ajatteluun tai uusiin perhemuotoihin.
Isät ja äidit eivät kuulu neutraaliin, monimuotoiseen yhteiskuntaan?

Eikös nuo sukupuolineutraalit vanhemmat ole esittäneet vaatimuksinaan, että hekin voisivat olla yhtä hyviä isiä ja äitejä kuin oikeatkin isät ja äidit?
Nyt sitten vedetään matto lopullisesti sukupuolineutraalin avioliiton alta, kun yks'kantaan todetaan, ettei isyys ja äitiys ole neutraalia, eivätkä ne istu monimuotoiseen yhteiskuntaan, koska joku saattaa aina pahoittaa mielensä, ja koko yhteiskunta on syyllinen, jos ihminen ihan itse pahoittaa oman mielensä, eikä halua vaikkapa meditoimalla saavuttaa rauhallista mieltä.
Uskoisin, että nyt tuhannet sukupuolineutraalissa avioliitossa olevat pahoittivat mielensä lopullisesti, koska he eivät saakaan viettää isän- ja äidinpäivää, vaikka olivat kuluttaneet tuhansia euroja saadakseen jostain lapsen, jonka isänä ja äitinä he olisivat voineet olla.

Vihavainen, 1.11. 2017: Mielensäpahoittajien Suomi

Jopa personaltreinereiltä vedetään asiakkaat pois, kun suvakit vaativat, ettei mielensäpahoittajat saa omin luvin ruveta tykkäämään itsestään, vaan heidän on päivittäin oltava kaduilla herneet nenissään, jotta suvakit voisivat iloita omasta ylivertaisuudestaan ja pitää mieltään itkeviä perusteenaan uusille vaatimuksilleen ja syytteille.

Linnunradan käsikirja mielensäpahoittajille.
Olen loppuun asti miettinyt, että Joulukuun Kuudes tulee muuttaa mielensäpahoittajien päiväksi, koska silloin sinä päivänä mielensäpahoittajia riittää kaduillamme jopa poliisihevoisten tallottavaksi saakka.

Mielensäpahoittajien päivä olisi suurenmoinen kunnianosoitus kaikille suomalaisuutta vihaaville, isiä ja äitejä kaihtaville neutraalihenkilöille, jotka ovat repineet alas perheen, kaataneet hautakiviä tai muuten vain tuhonneet suomalaisuutta, tuota maailmankaikkeuden alhaisinta kulttuuria, joka on niin rumaa ja silkkaa pahuutta, ettei edes Vogonit ole uskaltaneet tuhota Maata avaruuden valtatien tieltä, vaan nyt se valtatie kiertää Maan 666 valovuoden päästä, ja juuri siksi me emme ole saaneet vieraita avaruudesta, vaan joudumme alinomaan kyselemään, "MISSÄ HE OVAT?".

Blogi, 2.11. 2017: Suvaitsevaisuus--saatananpalvonnan seuraava taso
Blogi, 2.11. 2017: Suvakkien vaatimustasot heille ja meille.
Blogi, 14.3. 2017: Suvakkien Sentimentaalista kommunismia

PS. Kannatan Lähimmäisenpäivää.
Sille olisi tarvetta jo Jeesuksen sanoman ja kristinuskonnon ydinsanoman perusteella, mutta se ei saa viedä päivää perheinstituution päiviltä. Läheinen ei ole sama kuin lähimmäinen.

Il, 2.11. 2017: Kansanedustaja ihmettelee: Miksi 10-vuotiaan terveystiedot salataan vanhemmilta?
Miksi Sinä isä/äiti ihmettelet tätä, sillä katso, minä ilmoitan Sinulle Suuren ilon; Sinä kuulut lapsesi läheisiin, ja lain mukaan edes läheisille ei saa kertoa henkilökohtaisia tietoja, että sen nyt tierät!

PPS. On mitä ilmeisintä, että jotkut heteroihmiset ovat ymmärtäneet sukupuolineutraaliuden täysin päin peetä. Se ei siis tarkoita vanhemmuusneutraaliutta, vaan sitä, että kuka tahansa voi ruveta isäksi tai äidiksi, mieltymystensä mukaan ja lapsesta riippumatta. Tämä heteroiden sekaannus voidaan korjata vain siten, että lisätään kouluihin pakollinen neutraaliopetus.

Jotta lapsia ei kuormitettaisi liikaa, niin kouluista pitää poistaa jokin muu aine, kuten matematiikka tai fysiikka, koska ne ovat täysin tarpeettomia oppiaineita totuuden jälkeisessä maailmassa. On ehdottoman tärkeää suvaitsevaisuudelle, että lapset oppisivat neutraaliuden käsitteen tasan tarkkaan siten kuin se lukee suvakkien raamatussa, koska muutoin saamme tulevaisuudessakin selittää, mitä neutraalius tarkoittaa suvakeille.

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ystävänpäivä ei kelvannut läheisenpäiväksi, koska ilmeisen tietoisesti halutaan eroon perinteisestä perhekäsityksestä. Ystävä on semmoinen, joka ei ole läheinen, eikä läheinen ole ystävä, joten siksi se on loppuun asti harkittu teko poistaa isit ja äidit kalenterista, jotta tilalle saadaan lajineutraalin avioliiton merkkipäivät. Tammanpäivä, Kamelinpäivä, Aasinpäivä,...

On se vaan kumma, kun kaikki pitää mennä sen suuresti ylistetyn mielensäpahoittajan mukaan, eikä kukaan suoraan pysty sanomaan mielensä pahoittajille, että teistäkin voisi tulla jotakin, kun lopettaisitte valittelun, mutta näyttä siltä, että tietty porukka haluaa ratsastaa mielensäpahoittajille saadakseen vietyä läpi suomalaisuuden tuhoamisprojektinsa.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Mielensäpahoittajat ovat lobbareista kaikkein parhaimpia;

Koko hajalle revitty yhteiskunta toimii täysin muutaman mielensäpahoittajan ehdoilla, tai niiden, jotka luulevat, että jossakin täytyy varmasti olla juuri tätä vaatimusta varten joku mielensäpahoittaja.

Suvakit ja mielensäpahoittajat tarvitsevat toisiaan, jotta he voivat pitää veronmaksajia lypsylehminään.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ei Hyvää Päivää. Minä avasin juuri viinipullon, jotta en enää voisi kirjoittaa näin kuivia totuuksia. En ole moneen vuoteen kestänyt tätä aikaa selvin päin. Onneksi voin aina syyttää suvakeita, jos mun koneistolle tapahtuu jotain.